Коя е Евана Линч? Wiki, възраст, височина, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност

Евана Линч е млада жена, родена на 16 август 1991 г. в Термонфекин, Ирландия като Евана Патриша Линч. Тя е завършена ирландска актриса, озвучаваща актриса, активистка и разказвач. Тя се изкачи до по-големи висоти като Луна Лавгуд в поредицата филми за Хари Потър. Евана даде всичко от себе си в стремежа си да стане активист. Тя е участвала в камера с нестопанска цел, както и в подкаст на веганска тематика.

Бързи факти

Празнувано име: Евана Линч
Истинско име/пълно име: Евана Патриша Линч
Пол: Женски пол
Възраст: на 31 години
Рождена дата: 16 август 1991 г
Родно място: Термонфекин, Ирландия
националност: ирландски
Височина: 5,3м
Тегло: 52 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Обвързан
Съпруг/съпруг (име): Роби Джарвис
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/гадже (име): N/A
Евана Линч лесбийка ли е?: НЕ
Професия: Модел, озвучаване и активист
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Биография на Евана Линч

Евана Линч е родена в Термонфекин, Ирландия, на 16 август 1991 г. Маргьорит и Донал Линч са нейни родители. Родителите й са допринесли за нейния успех и са я насърчавали да преследва целите си в кариерата. Тя обаче не беше единственото дете на Доналд и Маргьорит; тя имаше две сестри, Емили и Мейрид, както и по-малък брат на име Патрик. Евана беше голям фен на поредицата за Хари Потър като дете и дори писа писма до автора Дж. К. Роулинг.

Евана посещава националното училище Термонфекин до юни 2004 г., когато се прехвърля в колежа на Дева Мария в Дрогеда, където баща й е заместник-директор. Поради любовта си към поредицата за Хари Потър, тя стана член на снимачната площадка на поредицата за Хари Потър, където беше обучавана поне три часа всеки ден. Линч започна да посещава Института по образование през септември 2010 г., за да вземе отново дипломата си за завършване. Възпитанието на Евана също е описано като католическо, набожно католическо.Евана Линч Възраст, височина, тегло

Евана Линч е родена на 16 август 1991 г. и към 2022 г. е на 31 години. Висока е 5,3 м и тежи 52 кг.

  Евана Линч

Евана Линч

кариера

Приемливо е да се твърди, че Евана Линч е била мотивирана и вдъхновена от снимачната площадка на поредицата Хари Потър. Евана е хоспитализирана отново, когато е на 11 години, поради нейните особености, включително хранително разстройство. По време на издаването на петата поръчка на книгата на Феникс през юни 2003 г. родителите й решават да се консултират с издателя на книгата и болницата.

Евана се явява на прослушване за ролята на Луна Лъвгуд в Хари Потър и Орденът на феникса на кастинг в Лондон през януари 2006 г. Евана е избрана на 14-годишна възраст, след като се състезава с 15 000 други момичета. Афинитетът на Евана към героя впечатли продуцентите. Други момичета, казаха те, биха играли Луна, но Евана беше Луна. Това показва способността на Евана като актьор и способността й да поеме ефективно ролята.

Евана беше избрана за ролята на Луна в Хари Потър и Нечистокръвния принц, шестата част от поредицата, две години по-късно. Филмът имаше огромен успех и предаде желаното послание.

Постижения и награди на Евана Линч

Тя очевидно е постигнала много като талантлив актьор и упорит активист. Евана може да се е сблъсквала с някои трудности, но е постигнала много в резултат на тях. Нейното изключително представяне в това, което прави, й спечели номинации за наградата Scream и наградата за млад актьор; това е положителен знак, че тя се издига до по-големи висоти.

Нетното състояние на Евана Линч през 2022 г

Евана Линч е много трудолюбива млада жена, която е постигнала много в ранна възраст. Нетната стойност на Евана трябва да е впечатляваща, като се има предвид броят на пиесите, в които е участвала, и количеството експозиция, която е получила. Нейното нетно състояние се оценява на 5 милиона долара към октомври 2022 г.

Евана Линч въплъщава образа на трудолюбива млада жена. Тя преодолява здравословните си предизвикателства и преодолява страховете си, като помага на другите. Тя е самоотвержена млада жена, която използва своите ексцентричности, за да прегръща другите и да повишава самочувствието им. Можем да заключим, че Евана е добър пример за подражание, особено за млади хора, които имат странности, които могат да превърнат в източници на щастие.

Съпруг на Евана Линч, брак

Евана Линч преди това е страдал от разстройство. Анорексия нервоза е вид хранително разстройство. Тя реши да насърчава здравословното самочувствие и образа на тялото на младите момичета като активист. Евана влизаше и излизаше от рехабилитационни клиники от 11-годишна възраст. Евана се научи да прегръща странностите си, след като срещна героя на Луна Лъвгуд от поредицата за Хари Потър.

Евана е и основател на съвета на съветниците на организацията с нестопанска цел. Evanna, въпреки младата си възраст, написа есе, озаглавено защо обвързването на тялото е моят кошмар, в което описва емоционалната си борба с външния си вид и как е преодоляла това чрез използването на алюзии към поредицата за Хари Потър.

В момента Евана живее в Лондон, Англия, но преди това е живяла в Лос Анджелис, Калифорния, в продължение на пет години. Семейното й положение в момента не е известно. Говори се обаче, че е излизала с Роби Джарвис от 2013 до 2016 г. Не знаем какъв е текущият й статус на връзката.

Популярни Публикации