Коя е Естере Чиконе? Всичко, което трябва да знаете за нея

Естер Чиконе е известно дете, най-известно като осиновената дъщеря на Мадона. Тя беше осиновена от Малави, когато беше на четири години, заедно със сестра си близначка Стеле Чиконе и бързо се изкачи до славата.

Бързи факти

Пълно име Естер Чиконе
Първо име Чуждестранен
Фамилия Чиконе
Дата на раждане 24 август 2012 г
Възраст 9 години
Професия Детето на знаменитостта
Държава на раждане Малави
Име на майката Мадона
Професия майка певица, автор на песни и актриса
Полова идентичност Женски пол
Хороскоп зодия Дева
Братя и сестри Лурдес Леон, Роко Ричи, Дейвид Банда Мвале Чиконе Ричи, Мърси Джеймс и Стела Чиконе

Мадона отпразнува с грандиозно тържество рождените дни на близначките си Стела и Естере Чиконе.

Мадона организира екстравагантно парти в чест на 8-ия рожден ден на своята близначка. Тя сподели видео от неочаквано танцово парти на тенис корт с близначките и самата Мадона. 14-годишният син на Мадона Дейвид Банда и дъщерята Мърси Джеймс сякаш се присъединиха към майка си и по-малките си сестри. И двете й деца изглеждаха зашеметяващо със сини и розови коси за рождения си ден. На тържеството присъства и любовникът на Мадона Ахламалик Уилямс. И двете момичета бяха забелязани да хапват захарен памук с майка си. Тук можете да видите партито за рождения ден на Стела и Естере Чиконе.

Нейните роднини

Осиновената дъщеря на Мадона е Естере. Адам Мвале е нейният истински баща, а Патрика Мвале е нейната майка. Тя има петима братя и сестри. Роко Джон Ричи, Лурдес Мария Леон, Дейвид Банда, Мърси Чиконе и Стеле Чиконе са техните имена. Стела е нейният двойник. Роко и Лурдес са биологични деца на Мадона, докато Мърси и Дейвид са осиновени. Снимката беше споделена в общия акаунт на Естере и Стела в Instagram, управляван от майка й Мадона.  Естер Чиконе

Estere Ciccone (Източник: google)

Нейното осиновяване

Естере и Стела, нейните осиновени деца, претърпяха същата съдба като по-големите си братя и сестри Дейвид и Мърси. Майка им почина пет дни след раждането в резултат на усложнения след операция със секцио. Баща им не можеше да се грижи за тях, тъй като вече имаше пет деца, така че те бяха настанени в сиропиталище. Те са отгледани в сиропиталището „Дом на надеждата“ на Мчинджи. Те бяха на четири години, когато бяха осиновени през 2017 г.

Връзката майка-дъщеря

Мадона, майката на Естере, се среща с нейния резервен танцьор Ахламалик Уилямс. Ахламалик е едновременно хореограф и професионален танцьор. Двойката е заедно от 2019 г.

Интервю на майката, интересно

Мадона, певицата и композитор, каза, че успехът на бъдещите й записи зависи от разбирането и оценката на публиката за посланието, съдържащо се в нейните песни. Многото вкусове на нейните песни този път са резултат от нейното музикално перипатетично съществуване в Португалия. Тя беше развълнувана да си сътрудничи за записа с Phenomenal Maluma.

Според нея превръзката над окото й, изобразяваща мадам X, е нейно изобретение, за да съчетае личността й с работата й. Тя каза, че балансирането на високата жица на ярост и крехкост зависи от изискванията на обстоятелствата. Дните на пронизваща агония изискват човек да се покаже като отворена рана, канализирайки креативността в себе си и след това да се покаже пред света като свиреп воин, отстояващ своите ценности. По-нататък тя каза, че желанието й да не стане провинциална прозаичност и любознателната й личност я карат да пише бунтовнически песни.

Мадона заяви, че религиозната символика в нейните песни произтича от любовта й към Бога. Тя е едновременно очарована и отблъсната от божеството, което непрекъснато я дразни и предизвиква да бъде смела, безкористна, предизвикателна и любознателна. Когато водещият я попита за моменти, когато творческите й сокове не текат, тя отговори, че това е необичайно, тъй като да стане майка е помогнало да се развали магията. Тя каза, че има неудържима жажда за образование, опит, приключения и любов.

Тъй като е трудно да се преценят емоциите на хората, особено тези, които не са гласовити, тя не осъзнаваше стойността си за другите. Въпреки това, когато я попитаха за членовете на публиката, които я обожаваха и смятаха, че е дълбок човек, тя описа ситуацията като противоречие. Имаше чувството, че е затворена между своите вярвания и задължения. И винаги има опасност да бъдете повлияни, докато изпълнявате задълженията си.

В интервю Майката Мадона разкрива

Майката на Естере Чиконе, Мадона, е спечелила много отличия през живота си, но получаването на отличието Advocate for Change на наградата Glaad Media е особено важно за нея. Тя беше шокирана да научи, че това е необичайна награда и тя е едва вторият човек, който трябва да я приеме след Бил Клинтън. Тя смяташе, че е важно, тъй като е свързано с толкова много значими събития в живота й и е важна част от нейната история.

Любопитно е, че Джо Фрайър попита защо тя се чувства толкова силно свързана с него. Мадона каза, че има много спомени, свързани с него, което е много лично за нея. Джо говори за дейността си през целия живот и как тя е била единствената, която ги е подкрепяла по това време. Тя заяви, че винаги е имала чувството, че не принадлежи на първо място. В резултат на това човекът, който я подкрепяше, беше хомосексуалист. Тя продължи да описва как е създала връзка с ЛГБТ общността и как те винаги са били до нея.

  Естер Чиконе

Estere Ciccone (Източник: Google)

Тя обсъжда работата, която върши в Малави, 50-ата годишнина от бунтовете в Стоунуол, които тя доведе в навечерието на Нова година, и първия си хомосексуален приятел, Кристофър Флин. В отговор на въпрос какво означава за нея терминът промяна. Тя отговори, като каза, че промяната е предизвикателство. Тя се въобразява като играчка на топка или, както казва Андерсън, Бунтарка. На въпрос какво послание иска да отнесат всички в залата, тя каза, че иска никога да не губят надежда, каквото и да става.

Нейната предишна връзка

Мадона има два брака. Тя се омъжи за актьора Шон Пен през 1985 г. и се разведе с него през 1989 г. след четири години известен бурен брак. Впоследствие тя се омъжи за филмовия режисьор Гай Ричи през 2000 г., но двойката се разведе след осем години през 2008 г. Роко е син на Мадона от бившия й съпруг Гай Ричи. Лурдес, дъщерята на Мадона, е резултат от романа й с Карлос Леон.

Нетна стойност

Естере е дете, което все още е на училище, следователно тя няма нетна стойност. Майка й, Мадона, от друга страна, има огромна нетна стойност от 850 милиона долара към октомври 2022 г. които е натрупала чрез професията си и други търговски начинания. Мадона е поп икона. Тя е успешен предприемач, певица, актьор и автор на песни. Тя притежава развлекателния бизнес „Maverick“, който има съвместно предприятие с „Time Warner“.

Мадона е един от най-продаваните музикални изпълнители на всички времена, продал над 250 милиона албума по целия свят. Тя направи 10 милиона долара от театралните представления в Бруклин през 2019 г., когато започна турнето си Madam X. Тя има колекция от приблизително 4100 милиона статии, включително произведения на известни художници като Пабло Пикасо, Диего Ривера, Фрида Кало и други.

Семейна връзка

Естере има силна връзка с майка си Мадона. Тя я обожава и обича най-много. Тъй като е най-малката, тя е обожавана от всичките си братя и сестри. Чрез акаунта на майка им в социалните медии можем да наблюдаваме връзката, която имат. Тя често пише за децата си, възхищава се и им се радва като горда майка. Изображението изобразява Естер и нейната майка Мадона, релаксиращи по време на карантинния период, с надпис. „Ден на грижата за себе си…“

Любопитни факти

  • Естере Чиконе е родена през 2012 г., което я прави на осем години през 2020 г.
  • Всяка година на 24 август тя реже тортата за рождения си ден.

Популярни Публикации