Коя е Ема Греде? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, кариера

Ема Греде е главен изпълнителен директор и съосновател на марката за дрехи Good American. Вероятно е в глобалния съвет на директорите на Women for Women International и посланик на Women International в Обединеното кралство. Ема е и съпредседател на Комитета по приходите и напредъка и един от хората, които стартираха Skims.

Бързи факти

Рождена дата: 1982 г
Пълно име: Ема Греде
Родно място: Източен Лондон
Нетна стойност: 5 милиона долара
Етническа принадлежност: Английски
националност: британски
Професия: Предприемач, основател, изпълнителен директор
образование: Лондонският колеж по мода
Цвят на косата: Брюнетка
Цвят на очите: Тъмно кафяво

Emma Grede Wiki

Ема Греде е родена в Източен Лондон през 1982 г. Никой не знае със сигурност кога е родена. Ема е родена в Англия и е британска гражданка. Тя е израснала в семейство на работници с ниски доходи. Все още не знаем кои са нейните родители. Ема и трите й сестри са отгледани от самотна майка. Не се знае много за това как е израснала. От 1997 до 2001 г. тя отива в Лондонския колеж по мода, за да учи бизнес изследвания.

Височина и тегло на Ема Гред

Височината и теглото на Ема изглеждат подходящи. Но информацията за нейната височина и измервания на тялото все още не е достъпна за обществеността. Има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса.кариера

Ема се присъединява към Inca Productions, след като завършва обучението си. Тя отговаряше за практиката за одобрение и спонсорство на компанията. През 2008 г. Ема става първият управляващ директор на ITB, който току-що беше създаден. След това тя беше назначена за главен изпълнителен директор на ITB Group. Сега Ема е председател на компанията. H&M, Calvin Klein и Net-a-Porter са едни от добре познатите клиенти, с които компанията работи.

Ема привлече много внимание, след като тя и Клои Кардашиян започнаха съвместен бизнес през 2016 г. Те започнаха заедно марката за дрехи Good American. Това е американска компания, която произвежда висококачествени дънки, дрехи за тренировка, рокли и бански костюми. Бизнесът се справи толкова добре през първия си ден, че направи милион долара от продажби. Компанията също така дава пари на организацията с нестопанска цел Step Up, която помага на младите жени да разгърнат пълния си потенциал.

Тя е и един от хората, които стартираха компанията skims. Ема е в глобалния борд на директорите на Women for Women International и е посланик на Women International в Обединеното кралство. Сега тя е и съпредседател на Комисията по приходите и напредъка. Тя е и говорител на Baby2Baby.

 Ема Греде

Ема Греде

Нетната стойност на Ема Греде

Към октомври 2022 г. тя има нетна стойност от около милиона. Когато започна, нейният бизнес с дрехи вече беше направил повече от 1 милион долара от продажби. Ема и съпругът й купуват къща за 24 милиона долара в Bel Air Estate през май 2020 г. В списъка се казва, че имението в имота от 68 акра има 7 спални, 12 пълни бани и близо 12 000 квадратни фута жилищна площ.

Йенс Греде, съпругът на Ема, също е собственик на бизнес. Той и Ким Кардашиян Уест работят заедно по линията Skims. Когато излезе, ще стане следващият бизнес с дрехи за милиарди долари.

Ема Гред Съпруг, брак

Ема Греде вече е омъжена. Йенс Греде е нейният съпруг. Той е шведски бизнесмен. Когато двамата се срещнаха за първи път, те работеха заедно, но с течение на времето връзката им стана романтична. На 28 юли 2008 г. те се ожениха. Имат две деца заедно. Най-голямото им дете Грей е на 5 години, а най-малкото им дете Лола е на 3 години.

Популярни Публикации