Коя е Ема Чембърлейн? Всичко, което трябва да знаете за нея

Ема Чембърлейн започна кариерата си в YouTube през 2017 г. и вече има над 11 милиона последователи, което я прави една от малкото избрани знаменитости в социалните медии. Въпреки това, 21-годишният има много по-голяма база от последователи, отколкото просто абонати в YouTube. Чембърлейн има собствен бизнес с кафе, линия от стоки и партньорства с Louis Vuitton, Cartier, Levi’s и други марки.

Популярността на Ема Чембърлейн в YouTube

Гимназията може да бъде преживяване, променящо живота на много хора, и Ема Чембърлейн не беше изключение. Нейната публика в YouTube успя да види нейната метаморфоза, както в личен, така и в професионален план. Първоначално Чембърлейн често пускаше видеоклипове в YouTube, като например изпробвания и книги за търсене. Но когато започна да записва повече влогове за себе си, правейки нормални неща като хапване на студено лате с бадемово мляко и спестяване, истинската личност на Чембърлейн започна да се очертава.

Тя е описана най-добре като лайфстайл влогър, тъй като филмите й записват ежедневните събития в живота й. Видеоклиповете на Чембърлейн също бяха по-забавни, благодарение на нейните уникални и странни способности за редактиране, които й помогнаха да се разграничи от другите лайфстайл влогъри в YouTube. Тази техника на редактиране също се превръща в нейна отличителна марка. Други потребители на YouTube бързо започнаха да имитират нейния стил на редактиране, който включва скокове, увеличения и изкривени ефекти.  Ема Чембърлейн

Вместо да демонстрира колекциите си от висок клас, Чембърлейн предпочиташе да споделя своите находки от магазина за долари с почитателите си. Нейният успех се дължи на нейната надеждност. Ема Чембърлейн се премести в Лос Анджелис на 17-годишна възраст, което вероятно повлия на кариерата й в YouTube. В този момент тя започва да се мотае със The Sister Squad, който включва Джеймс Чарлз, Итън и Грейсън Долан. Много поддръжници започнаха да изразяват, че им липсва старата Ема по това време и че тя се е променила драматично след преместването си в Лос Анджелис. Независимо от това, Чембърлейн каза, че това е труден етап от живота й поради напрежението от живота в Лос Анджелис и поддържането на голям канал в YouTube.

Чембърлейн също е открита за живота си в YouTube, особено когато става въпрос за по-трудни теми като безпокойство и отчаяние. Поради склонността й да бъде честна и искрена, нейните абонати са създали лична връзка с нея, което я прави любимка на феновете. Ема Чембърлейн си създаде репутация извън общността на YouTube, като се появи на кориците на Cosmopolitan до стартирането на собствена компания за кафе, Chamberlain Coffee. Поканата от Louis Vuitton да посети Седмицата на модата в Париж през 2019 г. беше друга преломна точка в кариерата на Чембърлейн в YouTube. Тя премина от обикновена тийнейджърка до ходене по червения килим на Met Gala и стана посланик на марката Louis Vuitton.

Ема Чембърлейн, от друга страна, си взе 6-месечна почивка от канала си в YouTube от декември 2021 г. до юни 2022 г., за да се концентрира върху психичното си здраве. През март 2022 г. тя каза в своя подкаст Anything Goes:

Да си седмичен YouTuber 365 дни в годината е невъзможно, но това е норма,

Добавяйки към това:

Това е нивото, на което ютубърите се държат, но е трудно да се поддържа психологически. Никога не искам да излагам нещо там, с което не се гордея.

  Ема Чембърлейн

Въпреки това, на 22 юни 2022 г. YouTuber стартира отново канала си с видео, озаглавено Какво е хубаво в Ню Йорк. Докато предишните филми на Чембърлейн бяха по-забързани, последните й са по-спокойни и имат почти перфектно кинематографично качество. Бавните увеличения на хора, които водят нормалния си живот, са осеяни с релаксираща музика във видеоклиповете.

Ема Чембърлейн показва новия си дом в Лос Анджелис

Ема Чембърлейн току-що беше обявена за най-новата знаменитост, чиято къща е представена в изданието на Architectural Digest от септември 2022 г. Къщата умело представя спокойното, непринудено поведение и интригуващата чувствителност на своя собственик. Чембърлейн твърди, че:

Тъй като работя от вкъщи, исках да направя нещо абсолютно лично и удобно, каза тя.

Използвах влияния от няколко десетилетия и периоди на проектиране, за да създам нещо, което изглежда не само унифицирано, но и свежо. Не ставаше въпрос за абониране за един стил или спазване на правилата. Опитвах се да подхождам към всичко с лекота и отворен ум.

Въпреки лукса на дома, ангажиращата личност на Ема Чембърлейн блести в нейните скромни щрихи. Феновете не могат да се наситят на къщата й и се обърнаха към социалните медии, за да изразят възторга си. Според нейните последователи, Ема Чембърлейн запазва титлата кралица на YouTube благодарение на нейния здрав маниер, както и на много гледания на видеоклиповете си и сътрудничество с дизайнерски компании.

Популярни Публикации