Коя е Ела Андерсън? Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност, кариера

Ела Андерсън е известна американска актриса, най-известна с ролята си на Пайпър Харт в комедийния и екшън телевизионен сериал на Nickelodeon Henry Danger. Преди това тя играеше младата Жанет в The Glass Castle, биографичен драматичен филм от 2017 г. В допълнение към пробивното си представяне като Рейчъл в комедийната картина „Шефът“ с Мелиса Маккарти, която излезе на 8 април 2016 г., тя спечели огромна популярност.

Бързи факти

Пълно име Ела Айко Андерсън
Псевдоним Тя
Занимание/Професия актриса
Пол Женски пол
Дата на раждане 26 март 2005 г
Възраст 17 годишен
Родно място Ипсиланти, Мичиган, Съединени американски щати
В момента живее в Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати
Националност американски
Ела Андерсън Височина във футове 5 фута и 3 инча
Общо телесно тегло В килограми – 45 кг
Име на майката Ребека Андерсън
Име на брат Габриел и Джулиан
Семейно положение Неженен
Нетна стойност 1,5 милиона долара

Биография на Ела Андерсън

Ела Андерсън е родена на 26 март 2005 г. През 2019 г. тя ще бъде на четиринадесет години. Родена е в Ипсиланти, Мичиган, САЩ. Нейната родна нация е Съединените американски щати. Сега тя живее с родителите си и братята си близнаци в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Ребека Андерсън е името на нейната майка. Габриел и Джулиан са нейни идентични братя и сестри.

Тя завършва ранното си образование в САЩ в местна гимназия. След това се записва в местен колеж, където получава дипломата си. От най-ранните години от живота си тя се интересуваше повече от представления и извънкласни дейности, отколкото от академичните среди.Височина, тегло на Ела Андерсън

Тя има среден ръст от 1,52 метра и тегло от 45 килограма (или 99 паунда). Тялото й е с дължина 32-23-32 инча, ширина 32-23-32 инча и височина 32-23-32 инча. Тя обича да готви, да прави приказни градини и да се занимава с изкуства в свободното си време.

кариера

  • Започва кариерата си като дете актьор на петгодишна възраст. Тя изобразява Хейзъл в програмата на Disney Channel от 2011 г. A.N.T. Ферма.
  • Тя също се появява в епизод на Raising Hope като малко момиченце, чиято ръка е убодена от игла. През 2013 г. тя се появява като Дарси Стюарт в Dog with a Blog и Джени Кийн в Liv and Maddie, между другото.
  • Aiko се появи в сериала на Nickelodeon от 2014 г. A Fairly Odd Summer. От 2014 г. Андерсън играе Пайпър Харт в телевизионния сериал на Nickelodeon Henry Danger и във филма Unfinished Business.
  • Ела Айко изигра Рейчъл Ролингс в „Шефът“, Вики в „Денят на майката“ (2016) и Жанет Уолс на 11 години в „Стъкленият замък“ (2017) с Бри Ларсън.
  • През 2020 и 2021 г. тя ще издаде първите си три песни и ще стартира страница в YouTube и музикална кариера.

Постижения и награди

През целия си живот в кариерата Ела Айко спечели огромно признание и популярност със забележителни изпълнения в много актьорски проекти. Сега тя е истинско вдъхновение за мнозина.

Нетното състояние на Ела Андерсън през 2022 г

Приблизителната нетна стойност на Ела Андерсън е милион и половина долара. Започва да работи от ранна възраст и оттогава не е спирала. Благодарение на нейното усърдие и постоянство, тя е спечелила значителна нетна стойност. Тя е любител на животните, която се сдоби с три кучета, наречени Паша, Оливия и Ривър. Mercedes-Benz A-класа е нейният предпочитан автомобил.

Ела Андерсън Гадже, Запознанства

В момента тя няма романтична връзка с никого. Тя е самотна жена, която е много фокусирана върху кариерата си. Освен това тя не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Тя крие личния си живот от папараците. Ела не е обект на никакви слухове или спорове. Тя се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата й. Тя обаче има чисто досие и никога не е участвала в каквито и да е противоречия.

Популярни Публикации