Коя е Едит Гонсалес? Wiki, възраст, нетно състояние, съпруг, кариера

Едит Гонзалес беше известна актриса, танцьорка и модел в Мексико. Едит Гонзалес е добре позната с ролите си в Телевиса, ТВ Ацтека и теленовелите на Телемундо.

Бързи факти

Име Едит Гонзалес
Псевдоним Едит Гонсалес Фуентес
Пол Женски пол
Дата на раждане Нито един
Възраст през 2022г Неизвестен
Родно място Мексико Сити, Мексико
Държава Мексико
Националност мексикански
Височина Нито един
Тегло Тегло
Професия Нито един

Биография на Едит Гонсалес

Едит Гонзалес е родена на 10 декември 1964 г. Едит Гонзалес Фуентес е нейното пълно име. Тя е родена и израснала в Мексико Сити, Федерален окръг. Едит започва да играе в училищни пиеси като дете и продължава да учи актьорско майсторство в Ню Йорк, Лондон и Париж. Тя също е посещавала университета в Сорбоната. Учи английски, история на изкуството и джаз в Обединеното кралство.

Тази актриса беше диагностицирана с рак на яйчниците в стадий IV през 2016 г. Нейните яйчници, матка и лимфни възли обаче бяха отстранени по време на операция. Тази актриса почина от болестта на 13 юни 2019 г. на 54-годишна възраст. Измерване на тялото на Едит ГонзалесЕдит бе запазила тялото си в отлично състояние. В резултат на това тя беше висока 5 фута 6 инча (167 см) и тежеше 57 килограма (126 паунда). С руса коса и сини очи, тази покойна актриса имаше красив тен. Измерванията на тялото й също бяха 36-25-35 инча (гърди-талия-ханш). Размерът на чашката на сутиена й беше 40C (САЩ), а размерът на обувките й беше съответно 8 (САЩ).

 Едит Гонзалес

Кариера на Едит Гонзалес

Едит, на 5 години, беше избрана от публиката да играе роля с актьора Рафаел Баледон по време на посещение в програмата Siempre en Domingo. Тя продължава да работи като дете актриса във филми и телевизионни програми през 70-те години. Cosa juzgada, теленовела на Телевиса от 1970 г., беше актьорският дебют на тази актриса.

По-късно в кариерата си тя ще участва в редица теленовели, продуцирани от същата фирма, включително The Rich also Cry, Bianca Vidal, Wild Heart, Salomé, World of Beasts, Word of a Woman и Chameleons. По подобен начин през 2011 г. тя се премества в TV Azteca, втората по големина мултимедийна фирма в Мексико. Тя се появява в теленовелите Cielo Rojo, Vivir a destiempo и Vivir a destiempo.

Освен това най-скорошната й изява в ефир беше през 2019 г. като съдия в модното шоу Este es mi Estilo на TV Azteca. Тя също направи своя игрален дебют в телевизионния филм Un cuento de Navidad. В резултат на това тя започва кариерата си като некредитирана или допълнителна актриса във филми като Alucarda, Cyclone, la Hija de las Tinieblas и Guyana: Crime of the Century.

Освен това тя продължава филмовата си кариера с Trampa Infernal, Salón México, Poquita Ropa, Seorita Justice и Deseo, наред с други. Тя също се появява в пиеси като Aventurera на Кармен Салинас, докато работи като актриса в телевизията и филмите. Тя беше отличена и за представянето си като актьор във филми и теленовели.

Едит Гонзалес Нет Уърт

Едит имаше приблизителна нетна стойност от 185 милиона долара, когато почина . Професията й осигуряваше комфортен доход.

Едит Гонсалес Съпруг, брак

Констанца беше дъщеря на актрисата. Тя обаче не разкри името на бащата и избра да отгледа Констанца сама. През 2008 г. обаче мексиканският политик Сантяго Криел призна, че е бащата на Констанца. По-късно тя се омъжи за Лоренцо Ласо Маргаин през 2010 г.

Популярни Публикации