Коя е Джули Мари Пачино? Ето всичко, което трябва да знаете за нея

Джули Мари Пачино е филмов продуцент, известен най-вече с работата си по филма „Nowhere to Go“.

Бързи факти

Пълно име Джули Мари Пачино
Първо име Джули
Презиме Мари
Фамилия Пачино
Дата на раждане 16 октомври 1989 г
Възраст 31 години
Професия продуцент и режисьор
Бащино име Ал Пачино
Баща професия актьор и режисьор
Име на майката Ян Тарант
Професия майка Учител по актьорско майсторство
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Паунд
братя и сестри Оливия Пачино и Антон Джеймс Пачино
Височина 170 см

семейство

Джули Пачино е първото дете на Ал Пачино и учителката по актьорско майсторство Ян Тарант. Тя е внучка на Сал Пачино и внучка на Роуз Джерард Пачино. Тя има двама полубратя и сестри. Имената им са Оливия Пачино и Антон Джеймс Пачино. Оливия и Антон са еднояйчни близнаци, родени на 25 януари 2001 г.

 Джули Мари Пачино

Джули Мари Пачино (Източник: Google)Родителски отношения и брак

Родителите на Джули, Ал Пачино и Ян, имаха връзка от 1988 до 1999 г. Двойката никога не се жени. Тогавашната приятелка на Ал Пачино Даян Кийтън и останалият свят научиха през 2001 г., че той има двегодишна дъщеря от Ян Тарант. Ян беше инструктор по актьорско майсторство в Института Страсбърг по това време. Ал Пачино никога не се е женил за нито една от приятелките си. Той също има деца близнаци, Оливия и Антон, от връзката му с актрисата Бевърли Д’Анджело. Ал Пачино никога няма да бъде достоен съпруг, но е страхотен родител и всичките му деца го обожават.

Арест поради DUI

Джули беше арестувана през 2011 г. за престъпления, свързани с шофиране с наркотици. На контролно-пропускателен пункт на Хюстън Стрийт в Манхатън, тя беше задържана по подозрение за ДСИ. Според разказите Джули признала, че е изпила три бири и е използвала марихуана, преди да се приближи до контролно-пропускателния пункт. Тя се призна за невинна по обвинението и беше отнета книжката й за три месеца.

 Джули Мари Пачино

Джули Мари Пачино (Източник: Google)

Нетна стойност

Нетната стойност на Джули все още не е изчислена. Тя обаче е заета в професията си и несъмнено е спечелила сериозна сума. Нетното състояние на Джули Мари Пачино се оценява на около 1 милион долара към 2021 г. Смята се, че баща й, Ал Пачино, има нетна стойност от 160 милиона долара. Джули е сценарист, продуцент и режисьор. Тя е добре известна с ролите си във филми като „Били Бейтс“, „Изместване на миналото“, „Абракадабра“, „Първият“ и много други. Тя и нейната спътница Дженифър Делия управляват бизнес, наречен „Poverty Row Entertainment“. Тя също така основава компанията „Tiny Apples“. Tiny Apple създава късометражни филми, които се показват на филмови фестивали в Съединените щати.

Любопитни факти

  • Джули Мари Пачино е родена на 16 октомври 1989 г., което я прави на 31 години през 2020 г.
  • Тя има куче на име Джим О’Нийл като домашен любимец.
  • Тя е висока жена, висока 5 фута 7 инча.

Популярни Публикации