Коя е Джорджия Хардиндж от правенето на разрез?

Осъществяване на кройката се завръща с най-новата си глава, включваща свежа група от изключително брилянтни и необичайни дизайнери, нетърпеливи да оставят своя отпечатък в света на модата. Джорджия Хардинге, устойчив 3D дизайнер от Лондон, е един от десетте състезатели, които се борят за награда от 1 милион долара. Лейди Гага, Бионсе и Алиша Кийс са носили нейните модели. Victoria’s Secret, Swarovski и Lancôme, наред с други, признаха творенията на Hardinge.

Making the Cut Сезон 3 ще има премиера на Prime Video в над 240 страни на 19 август. Хайди Клум и Тим Гън ще се завърнат като съдии, а към тях ще се присъединят Никол Ричи и Джереми Скот. Гост-съдиите за този сезон ще включват Chloe x Halle, Jason Bolden и Wisdom Kaye, наред с други.

Хайди Клум заяви в прессъобщение, издадено от Amazon Studios:Много съм развълнуван за завръщането на Making the Cut за третия си сезон това лято. Бях изключително щастлив да видя Тим, Никол и Джеръми отново, докато търсихме следващата голяма световна модна марка сред нашата най-креативна група дизайнери! Модата за този сезон наистина надмина очакванията ни и има толкова много невероятни ансамбли, които нямам търпение да нося.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Making the Cut (@makingthecuttv)

Запознайте се с 3D дизайнера на Making the Cut, Джорджия Хардинг.

Джорджия Хардинг завършва училище за изкуство и дизайн Parsons Paris през 2010 г. и основава собствен бизнес. Дизайнерът се фокусира върху луксозната устойчивост, като използва органични и рециклирани тъкани в дизайна си. Тя също е силно повлияна от архитектурата и използва техниката на плисиране, за да създаде триизмерни скулптурни силуети в свободно течащи тъкани. Нейните влияния често включват инфраструктурата на Лондон, която предлага превъзходна комбинация от древни и нови структури.

 Джорджия Хардинг

Уебсайтът на дизайнера подчертава нейната марка и казва:

Georgia Hardinge е модерна марка, която е повлияна от новите технологии и иновациите. Компанията използва силна скулптурна естетика, предлагайки триизмерен подход към носими артикули.

На наградите Drapers за 2019 г. Hardinge беше номиниран за наградата за устойчивост. Когато беше помолена да характеризира марката си в интервю за Drapers през 2019 г., дизайнерката каза:

Интригуваща скулптурна компания за устойчиво облекло, която възприема триизмерен подход към женствения дизайн.

В интервюто тя каза още, че една от най-трудните трудности пред модния бизнес е устойчивостта.

Говорейки по-нататък по въпроса, тя добави:

Тъй като търговията на дребно има толкова вредно въздействие върху околната среда, изключително важно е всички да работим заедно, за да променим нещата.

 Джорджия Хардинг

Откакто стартира своята компания, кандидатът за Making the Cut получи много похвали. За нейния различен структурен подход тя получи BFC Contemporary Sponsorship и Fashion Trust Grant. Като част от изложба на модния подиум, дизайнерът беше помолен да представлява Обединеното кралство на срещата на правителствените ръководители на Британската общност през 2022 г. в Руанда. Флорънс Уелч, Бионсе, Лейди Гага, Алиша Кийс, Кайли Миноуг и Граймс, наред с други, са носили творенията на Хардинг. Grazia и Elle я определиха като One to Watch.

Популярни Публикации