Коя е Джинджър Зи? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, кариера

Джинджър Зи е американски метеоролог и телевизионен водещ, носител на награда Еми. Джинджър Зи е метеорологът за Good Morning America и ABC World News тази вечер по ABC. Преди това тя беше техен метеоролог през уикендите. Зи е главният метеоролог за всички платформи на ABC News. Тя е и носител на CBM Seal по метеорология.

Бързи факти

Възраст: 41 години и 4 месеца
Рождена дата: 13 януари 1981 г
Хороскоп (слънчево): Козирог
Пълно име: Джинджър Зи
Родно място: Ориндж, Калифорния, САЩ
Нетна стойност: 3 милиона долара
Заплата: 500 хиляди долара
Височина / Колко висок: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Етническа принадлежност: холандски
националност: американски
Професия: Метеоролог, журналист
Бащино име: Робърт О. Боб Зуиджист
Майчино име: Dawn E. Zuidgeest-Craft
образование: Бакалавърска степен по метеорология
Тегло: 56 кг
Цвят на косата: кафяво
Цвят на очите: Син
Размер на талията: 25 инча
Размер на сутиена: 34 инча
Размер на ханша: 34 инча

Ginger Zee Wiki

Зи е родена като Джинджър Рене Зуиджист в Ориндж, Калифорния, на 13 януари 1981 г. Нейната националност е американка, но е от холандски произход. Тя е родена от Доун Е. Зуиджист-Крафт (по баща Хемлеб) и Робърт О. Боб Зуиджист. Шон Джефри Зуиджист и Уолтър Уоли Зуиджист са двамата й по-малки братя. Холандският баща на Зи я кръсти на Джинджър от острова на Гилиган, защото обичаше шоуто и то му помогна да научи английски. Зи има втори баща и две полусестри, които са част от по-голямото й семейство. И двамата баба и дядо на Зи по бащина линия са дошли в Америка от Холандия.

Веднъж Зи каза, че иска да стане метеоролог, защото когато беше на осем, видя водна струя на езерото Мичиган. Майка й й каза да влезе вътре, но тя не можа. Мислеше, че това е най-готиното нещо, което е виждала. Зи получи дипломата си за гимназия от Рокфорд гимназия в Рокфорд, Мичиган, през 1999 г. След това тя отиде в университета Валпараисо. Там тя получава бакалавърска степен по метеорология и специалности по математика и испански. Когато завърши, целта й беше да бъде метеоролог в The Today Show, докато навърши 30 години.кариера

След колежа Зи работи за няколко медии, включително WEYI-TV във Флинт, Мичиган, WYIN-TV в Мерилвил, Индиана, WLAV-FM и WOOD-TV, и двете в Гранд Рапидс, Мичиган, и собственост на NBC WMAQ в Чикаго, Илинойс. От 2006 до 2011 г. Зи работи в WMAQ. Веднъж, в епизод през уикенда на The Today Show, той беше помолен да попълни ролята на гост метеоролог. Това беше шанс за нея да постигне целта си от гимназията. Зий също е метеоролог по излъчване, който е сертифициран от Американското метеорологично дружество (AMS). Когато Zee се присъедини към Good Morning America Weekend на 12 ноември 2011 г., тя стана известна в цялата страна. Понякога се появява в други предавания на ABC, като Nightline и ABC World News Tonight.

На 2 декември 2013 г. ABC News каза, че Зи ще бъде главен метеоролог за Good Morning America и редактор на времето за ABC News. Сам Чемпиън беше неин шеф, преди да започне работа за The Weather Channel. На 4 март 2016 г. Dancing with the Stars на ABC разкри, че Зи ще бъде състезател в 22-ия сезон на шоуто. Тя танцува с Валентин Чмерковски, професионален танцьор. Двойката стигна до финала на шоуто и остана трета.

  Джинджър Зи

Нетната стойност на Джинджър Зи

Към октомври 2022 г. тя има нетна стойност от 3 милиона долара и прави около 0 000 годишно.

Височина и тегло на Джинджър Зи

Джинджър Зи е висок 5 фута 7 инча. Тялото й тежи 56 кг. Тя има кафяви очи и сини. Размерът на тялото й е 34 инча, 25 инча и 34 инча. Размерът на сутиена й е 32B, а размерът на роклята й е 2US.

Джинджър Зи съпруг, брак

На 7 юни 2014 г. в Петоски, Мичиган, Джинджър Зи се омъжи за дългогодишния си приятел Бенджамин Арън Колономос. През август 2013 г. Бен Арън, който работи в WNBC, предложи брак на Зи. След 10-месечна връзка те се ожениха. Джинджър каза на Good Morning America на 29 юни 2015 г., че тя и Бен ще имат първото си дете през декември. Вторник, 21 юли 2015 г., Good Morning America имаше сегмент за бременни двойки, за да разберат пола на бебето си. Джинджър и съпругът й разбрали, че чакат момче. На 19 декември 2015 г. им се роди син Адриан Бенджамин. На 14 август 2017 г. тя каза на Good Morning America, че очаква второто си дете. През февруари 2018 г. се роди Майлс Маклин, вторият й син.

Популярни Публикации