Коя е Джина Сасо? Wiki, възраст, нетно състояние, съпруг, брак

Джина Сасо е бизнесдама и предприемач от САЩ. Тя е най-известна в развлекателната индустрия като бившата съпруга на покойния Томас Микал Форд. Томас Микал Форд, комик и актьор от Съединените щати, беше подобна фигура. Той беше най-известен с изпълнението си в американската комедия „Мартин“, в която играе Томас „Томи“ Строун. Те бяха женени повече от единадесет години, преди в крайна сметка да се разведат и той има две деца с нея.

След развода си с Томас Микал Форд, по прякор Томи Форд, Джина изчезна от погледа, както се случи с повечето известни съпруги и бивши съпруги. Тя не бива да се бърка с Джина Сасо, директор за обслужване на клиенти на Thule Group, която работи пет години за Stanley Black and Decker. Тя е отделна личност, която също е ориентирана към кариерата жена, както се вижда от нейния профил в LinkedIn.

Сасо е прекрасна жена със средно телесно тегло и височина, както се вижда от снимки, въпреки факта, че изображението й не е широко разпространено. Тя предпочита да поддържа скромен профил в очите на обществеността.Бързи факти

Пълно име Джина Сасо
Професия Бизнесдама, предприемач
Популярни за Бившата съпруга на Томи Форд
Възраст (Както през 2022 г.) 58 години
Дата на раждане 13 март 1963 г
зодия Риби
Родно място Кингстън, Ямайка
Националност американски
Етническа принадлежност черен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Приблизителна нетна стойност (през 2022 г.) 500 хиляди до 1 милион долара

Уики на Джина Сасо

Джина Сасо е роден на 13 март 1963 г. в Кингстън, Ямайка. Имената на родителите й от Ямайка, от друга страна, остават загадка. Сасо е американски гражданин от черна етническа принадлежност. Има черна коса и тъмнокафяви очи и е среден на ръст.

Към момента тя не е споделила нищо за самоличността на родителите си. По същия начин тя е пазила информацията на своите братя и сестри зад затворени врати. Освен това тя е на 58 години и е от зодия Риби.

В момента Джина е разведена жена. Като свободна дама тя е доволна и доволна от връзката си. Тя е бившата съпруга на Томи Форд. Любовната история на Джина и Томи започва, когато тя среща Томас по време на бизнес пътуване до Лос Анджелис. След първата им среща те започнаха да се интересуват един от друг и започнаха да се срещат. Джина Сасо и Томас Сасо се ожениха след дълга връзка. Джина Сасо се омъжи за Томас Микал Форд, известен също като Томас, известен още като съпругата на Томи Форд, през април 1997 г.

Връзката на Джина Сасо и Томас Микал Форд

Двамата се ожениха в хотел и курорт Рио в Лас Вегас и това беше пищна афера. Романтиката на двойката процъфтява и те имат две деца. Томас Форд и Мадисън Форд са деца на Джина Сасо Форд. Те бяха женени от 17 години и се радваха на добър живот заедно. Въпреки това, тъй като не успяха да уредят брачните си проблеми, бракът им се сблъска с предизвикателства. Тяхната раздяла в крайна сметка завърши с развода им, който беше формализиран през септември 2014 г.

Бившият й съпруг Томас, от друга страна, започна да се среща с Вивиан де Соса Бийти, известна като Вивиан Бразилия, след развода им. За съжаление, по време на връзката им Вивиан обвини Томас в насилие, което стана международна новина. Това също беше основен фактор за раздялата им. Малко след това той почина. На 12 октомври 2016 г. бившият съпруг на Джина Сасо почина. Критичната причина за смъртта му е спукана коремна аневризма. Едва на 52 години той почина в болница в Атланта.

кариера

Джина Сасо е бивша съпруга на знаменитост и собственик на организация за продажби и маркетинг. В резултат на това нейната компания е доста заета. Работата в областта на продажбите и маркетинга й осигурява комфортен доход, което й позволява да живее щастлив и здравословен живот. Тя също е член на Демократическата партия. Джина вече е жител на Маями.

Нетната стойност на Джина Сасо

Джина Сасо е добре известна като знаменитост и като бивша съпруга на Томас Микал Форд. Тя продължава да работи като предприемач. Според оценките нетното състояние на Джина Сасо варира от 0 000 до милион към октомври 2022 г. Тя е натрупала голяма сума пари, като е управлявала собствен бизнес за продажби и маркетинг.

Любопитни факти

  • Джина Форд, съпругата на покойния актьор Томи Форд, е собственик на бизнес за продажби и маркетинг.
  • Тя е регистриран демократ, който живее в Маями, Флорида.
  • Томас Микал Форд, нейният бивш съпруг, беше номиниран за награда за изображение за ролята си в „Мартин“.
  • През 1997 г. тя се омъжва за бившия си съпруг Томас Микал Форд на сложна сватба в Rio Hotel and Resort в Лас Вегас.
  • С покойния си съпруг, Томи Форд, Джина Сасо има две деца, Томас Форд и Мадисън Форд.

Популярни Публикации