Коя е Джина Брилон? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Джина Брилон е завършен комик, певец, писател и поет от Съединените щати. Джина Брилон също е съпругата на знаменитост на Джереми Орен, соло и дуелист на пиано на свободна практика.

Бързи факти

Истинско име Анджелина Брилон
Известно име Джина Брилон
Професия Актриса, модел, писател и комик
Семейно положение Женен
Име на гадже/съпруг Джереми Орен
Възраст 41 години
Височина 5 фута и 2 инча (приблизително)
Тегло 73 кг (приблизително)
Дата на раждане 7 април 1980 г
Родно място Бронкс, Ню Йорк, Съединени щати
зодия Не се знае
Националност американски
Име на колеж Marymount Manhattan College
Квалификация Завършвам
Име на майката Емили Брилон
Братя и сестри Дебора Лин
Източник на доход Актьорство
Появи се в Не се знае
Нетна стойност САЩ 1,5 милиона (приблизително)

Уики на Джина Брилон

Джина Брилон е на 42 години, родена е на 7 април 1980 г. Нейната зодия е Овен и е от Бронкс, Ню Йорк. Анджелина Брилон е и пълното й име. Тя също отиде в Mary Mount Manhattan College, за да учи творческо писане и психология.

Що се отнася до семейството й, името на майка й е Емили Брилон и тя е от пуерторикански произход. Дебора Лин, нейната еднояйчна близначка, също е нейна сестра. Тя има още двама братя и сестри, Стивън и Вероника, освен близначката си. Освен това няма повече данни за личния живот на Брилон.Височина и тегло

Джина Брилон е висока приблизително 1,57 метра (5 фута 2 инча) и тежи около 160 паунда (73 килограма). По същия начин измерванията на гърдите, талията и бедрата на комика са 36-32-38 инча. По същия начин американският комик има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса.

 Джина Брилон

Джина Брилон

кариера

Джина Брилон е виден комик, актьор и писател в професионалния си живот. От 17-годишна възраст тази личност е стендъп комик. През 2021 г. този комик получи награда Gracie за едночасовия си специален филм. Той също беше номиниран за награда Imagen и може да бъде намерен на Amazon Prime Video.

Първият й специален също е достъпен на Amazon Prime Video. Освен това половинчасовото специално събитие на Brillon беше една от най-популярните презентации на Entre Nos. Излъчва се по HBO Latino и е достъпен за гледане на всички цифрови платформи на HBO.

Брилон също е участвал в шоутата, Comedy Central, E!’s и. Освен това тя може да се види както по CBS, така и по ABC.

В допълнение, Брилон беше първата и единствена латиноамериканка, спечелила NBC Stand Up for Diversity Showcase през 2012 г. Тази личност беше ново лице през следващата година. Този човек е певец, публикуван писател и поет, освен че е комикс.

Работата на Brillion е представена в публикации като New York Post и Daily News, наред с други. В допълнение, тази личност е ко-домакини. Катрин Г. Мендоса е нейният съ-водещ за това шоу. Това е съвместен подкаст, в който домакините дават насоки.

Връзка

Джина Брилон е омъжена и доволна. На 24 септември 2017 г. тази знаменитост се омъжи за приятеля си Джереми Орен. Нейният съпруг е соло и дуелист на пиано на свободна практика, който изпълнява като соло изпълнител и хедлайнер за пет големи круизни линии. Джейдън Габриел Орен е името на сина на красивата двойка.

Джина Брилон Нетна стойност

Към октомври 2022 г. този комик има нетна стойност от ,5 милиона долара в Съединените щати.

Популярни Публикации