Коя е Джил Уелън? Възраст, височина, съпруг, гадже, деца, биография, Wiki

Джил Уелън е американска актриса, най-известна с ролята си на Вики Стъбиг в телевизионния сериал The Love Boat. Тя се появява в множество филми и телевизионни предавания през цялата си кариера. Уилън е получил множество награди и е служил като национален говорител на кампанията за борба с наркотиците на първата дама Нанси Рейгън, Just Say No.

Може би сте добре запознати с Джил Уелън. Но знаете ли възрастта и височината й, както и нетната й стойност през 2022 г.? Ако не сте наясно, ние сме написали тази статия за кратката биография на Джил Уелън – wiki, кариера, професионален живот, личен живот, съпруг, гадже, запознанства, развод, деца, текуща нетна стойност, възраст, височина, тегло и други факти. Така че, ако сте готови, нека започваме.

Джил Уелън Биография и ранен живот

Джил Уелън е родена на 29 септември 1966 г. в Оукланд, Калифорния. Карол Гарет и Чарлз Уилън са нейни родители. Нанси Уилън е нейната по-малка сестра. Тя посещава училище Смит в Ливърмор, Калифорния, преди да се премести в Англия. По-късно актрисата отива в колежа Гилфорд в Съри, Англия. Учи английска литература в училище Бъкли в Шърман Оукс, Калифорния, след като се премества в Съединените щати.Възраст, височина, тегло и телесни размери

Джил Уилън, родена на 29 септември 1966 г., днес, 17 юни 2022 г., е на 55 години. Висока е 1,63 м и тежи 55 кг.

  Джил Уилън

Джил Уилън

кариера

Джил Уелън започва кариерата си като дете, като се появява в реклама на M&M. Тя продължи да участва в хитовото телевизионно шоу The Love Boat. Тя също се е появявала в телевизионното шоу Fantasy Island два пъти. Тя също се е появявала в Звезди в Къщата като дете. Актрисата се е появявала и в други телевизионни предавания като Matt Houston, Vegas и Trapper John, M.D.

Тя се появи в пародийния филм Самолет! през 1980 г. През 80-те години Уилън работи като продуцент на събития в Медисън Скуеър Гардън. Criminal Minds, The New Adventures of Robin Hood, Sidewalks Entertainment и Diagnosis Murder са сред другите й телевизионни роли.

Тя напуска актьорството през 1999 г., за да работи като разследващ продуцент за KCOP, базирана в Лос Анджелис телевизионна станция. Whelan също е домакин на радио предаване по 1210 WPHT Radio.

Тя се появи в епизод на телевизионното шоу Най-слабото звено през 2001 г. Тя успя да набере 57 000 долара за своята благотворителност. През 2008 г. актрисата се появи в шоуто The Today Show на NBC. Същата година тя се появява в Jill Whelan: An Evening in Dry Dock, шоу за една жена. Уилън също се появи в Торонто, Канада Move Over Mrs. Markham. Тя се присъединява към Шоуто на Брайън и Джил като ко-домакин през 2013 г. По-късно Уелън се появява във филма Шестте степени на ада.

Тя се появи в телевизионното риалити шоу Battle of the Network Stars. Take It from the Top, телевизионен филм е написан от нея през 2017 г. Уилън също се появява в телевизионния филм Wrong Swipe. Тя се появи във филма от 2013 г. A Christmas Tree Miracle. Тя също се появява в Real Husbands of Hollywood и Celebrity Wife Swap.

Постижения и награди на Джил Уелън

Джил Уелън спечели наградата Майкъл Ландън, след като спечели наградата за млад артист през 1987 г. Тя също така спечели наградата за млад артист през 1983 г. за ролята си в The Love Boat. Уилън получи и наградата за любимец на феновете на TV Land. Тя също така е получила множество номинации за награди за млади артисти и награда Stinker.

Нетната стойност и заплатата на Джил Уелън през 2022 г

Нетното състояние на Джил Уелън се оценява на 2 милиона долара към октомври 2022 г. Тя започва кариерата си в ранна възраст и оттогава се появява в множество филми и телевизионни предавания. Актрисата също е носител на множество награди. Уилън работи усилено през цялата си кариера, за да увеличи нетната си стойност.

Джил Уелън стана известна, след като се появи в The Love Boat. Тя имаше много последователи от ранна възраст. Въпреки че се появява в множество филми и телевизионни предавания, тя все още не се е утвърдила като знаменитост от A-списъка. Уелън, от друга страна, е много активна в кариерата си и има много опит, който може да й помогне да представи нещо уникално.

Статус на връзка с Джил Уелън

Джил Уелън се омъжи за Брад Сейнт Джон, асоцииран продуцент на UPN News, през 1993 г. Харисън е син на двойката. През 2001 г. те се развеждат. През 2004 г. тя се омъжи за Майкъл Чайковски за втори път.

Синът им Грант е единственото им дете. Този съюз продължи до 2014 г. Тя се омъжи за бившия футболен куотърбек Джеф Напъл през 2017 г. През 2015 г. Уилън беше назначен за посланик на празненствата на Princess Cruises.

Популярни Публикации