Коя е Джесика Амли? Познайте нейния приятел, нетно състояние, информация и още

Джесика Амли е добре позната канадска актриса, която се е появявала във филми и телевизия. Тя е най-известна с ролята си на Малори в телевизионния сериал на Heartland. Тя също се е появявала в трилър-хорър филми на Netflix като Beneath и Greenhouse.

Бързи факти за Джесика Амли

Пълно име Джесика Амли
Дата на раждане 17 юли 1994 г
Възраст 25 години
Височина/колко висок?
5 фута и 3 инча
Професия актриса
Бащино име Дъг Амли
Име на майката Стефи Амли
Полова идентичност Женски пол
Е женен? не
Гей ли е?
не
Нетна стойност 15 милиона долара

Джесика Амли Гадже, Връзка

Дълго време актрисата се среща с Дейвид Джоунс Робъртс. Настоящият й приятел е австралийски актьор, известен най-вече с ролята си на Ксавие Остин в сапунената опера Home and Away. Слуховете за връзката им започнаха през септември 2016 г., когато приятелят й публикува нейна снимка за първи път в сайтовете на социалните мрежи.

Двойката има приятни отношения заедно. До този момент няма слухове, че двойката ще се ожени или сгоди. Въпреки това би било невероятно да видим двойката като съпруг и съпруга в бъдеще. Няма спекулации, че Джесика е бременна или има дете.Джесика Амли Нетна стойност 2022 г

Нетното състояние на Джесика се оценява на 15 милиона долара към октомври 2022 г. Актьорската й кариера й осигури източник на доходи. Нейните изяви в различни телевизионни сериали и филми са й помогнали да натрупа толкова огромно богатство. Тя участва заедно с Лора Ригън, Итън Ембри, Дагмара Доминчик, Джей Бразо и Марк Блукас в американския свръхестествен филм на ужасите от 2002 г. Робърт Хармън режисира филма.

Във филма My Life Without Me тя играе Пени, дъщерята на Ан, докато Сара Поли играе Ан. Освен Скот Спийдман, Марк Ръфало, Аманда Плъмър и Дебора Хари, във филма участват Скот Спийдман, Марк Ръфало, Аманда Плъмър и Дебора Хари в главните роли. Тя играе малката Грета във филма от 2004 г. Супербебета: Бебешки гении 2, американска научна фантастика и семеен комедиен филм.

Джесика участва в американския семеен филм Chestnut: Hero of Central Park с Макензи Вега, Абигейл Бреслин, Бари Бостуик, Кристин Тучи, Ирен Олга Лопес и Джъстин Луис. Тя също се е появявала в редица телевизионни предавания и филми. От друга страна, изпълненията й в телевизионното шоу Heartland и Greenhouse Academy бяха добре приети.

В Heartland тя изигра героя Малори Уелс Андерсън. Тя беше редовна и водеща в шоуто от 2007 до 2013 г. и се завърна за епизоди 13 и 14 през 2017 г. Heartland е семеен драматичен телевизионен сериал от Канада. Тя е избрана за главната героиня в тийнейджърския драматичен телевизионен сериал на Netflix Greenhouse Academy.
Телевизионното шоу дебютира през 2017 г. и излъчи два сезона, като предстои и трети сезон.

Акценти и информация (възраст и височина)

  1. Рожденият ден на Джесика беше на 17 юли. Тя е родена в Мейпъл Ридж, Британска Колумбия, Канада, през 1994 г.
  2. Стефи Амли (нейната майка) и Дъг Амли (нейният баща) са нейните родители (нейният баща).
  3. Тя продължава да качва снимки на семейството си в профила си в Instagram.
  4. Тя има приблизително 169 хиляди последователи в Instagram и 13,3 хиляди в Twitter.
  5. Има обаче слухове, че семейството й е отгледало нея и брат й във Ванкувър.
  6. Тя участва в развлекателната индустрия от 17-годишна.
  7. Джесика Келси Амли е нейното име.
  8. Към 2019 г. тя е на 25 години.
  9. Нейната зодия е рак.
  10. Нейната националност е канадска и принадлежи към кавказката етническа група.
  11. Косата на Джесика е естествено кафява.
  12. Очите й са с прекрасен кафяв цвят.
  13. Височината й е 5 фута и 3 инча, което е под средното. Няма налични подробности за нейното тегло или измервания на тялото.
  14. От снимките й можем да заключим, че се е поддържала в добра форма и се е грижила за тялото си.

Популярни Публикации