Коя е Джемеле Хил? Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак, етническа принадлежност

Джемеле Хил е американски спортен журналист, който работи за уебсайта The Undefeated на ESPN. Тя беше домакин на ESPN на „Неговият и нейният“. Тя също е работила като колумнист на ESPN и е била домакин на множество други предавания за мрежата. Хил започва кариерата си като спортен писател за Raleigh News & Observer. Тя е известна с това, че поддържа нисък профил.

Бързи факти

Празнувано име: Джемеле Хил
Истинско име/пълно име: Джемеле Хуанита Хил
Пол: Женски пол
Възраст: 46 години
Рождена дата: 21 декември 1975 г
Родно място: Детройт, Мичиган, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,65 м
Тегло: 70 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Обвързан
Съпруг/съпруга
(Име):
не
Запознанства/гадже
(Име):
Да (Иън Уолъс)
Професия: американски спортен журналист
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Биография на Джемеле Хил

Дениз Денард и Джерел Брикерсън са родителите на Джемеле Хуанита Хил. На 21 декември 1975 г. тя е родена в Детройт, Мичиган.

Гимназията Mumford е мястото, където тя завършва образованието си през 1993 г. По-късно посещава Мичиганския държавен университет. Хил беше момченце като дете, а любимият й спорт беше бейзболът. Тя започва да пише разкази в ранна възраст.По-рано беше съобщено, че Джемел Хил се среща с нейния съ-водещ на „Неговият и нейният“, Майкъл Смит. В момента тя има връзка с английския актьор Идрис Елба.

Тя беше уволнена от шоуто си през 2008 г., след като направи публикация за Адолф Хитлер. Тя е много активна в социалните медии, с над 585 000 последователи в Twitter. Тя принадлежи към Националната асоциация на черните журналисти.

Джемеле Хил Възраст, височина, тегло

Джемеле Хил е родена на 21 декември 1975 г. и към 2022 г. е на 46 години. Висока е 1,65 метра и тежи 70 килограма.

  Джемеле Хил

Джемеле Хил

кариера

Джемеле Хил започва кариерата си като назначен спортен писател за Raleigh News & Observer. По-късно тя работи като спортен журналист за Detroit Free Press. Тя е там от шест години и преди това е отразявала баскетбол и футбол от Мичиган. Тя също е отразявала Олимпийските игри през 2004 г. и плейофите на НБА.

Хил започва да пише колони за Orlando Sentinel през 2005 г. Тя остава там до 2006 г. Тя се присъединява към ESPN.com като национален колумнист през ноември 2006 г. След това започва да се появява по телевизията.

Тя се е появявала в различни предавания, включително „SportsCenter“, „The Sports Reporter“, „ESPN First Take“ и „Outside the Lines.“ Хил също е работила като страничен репортер за колежански футбол през 2012 г. Тя става водеща на подкаста „His & Hers“ през 2011 г.

След това тя стартира шоуто на ESPN2 „His & Hers“. През 2017 г. тя беше обявена за водеща на вечерта на водещото шоу на ESPN, SportsCenter. Джемеле Хил също се появява в предавания като „10 със Слип Бейлис“ и „ESPN First Take“. Тя също се появи във филма „Jim Rome Is Burning“.

Постижения и награди на Jemele Hill

Джемеле Хил беше наградена с Купата на McKenzie през 2007 г. на Poynter Sports Media Summit. Тя е първият носител на наградата Van McKenzie Memorial Prize. Тя получи наградата на Асоциацията на пресата на Северна Каролина през 1998 г. за приноса си към писането на спортни статии. През 2007 г. тя получи наградата за възпитаници на изгряваща звезда от Мичиганския щатски колеж по комуникации, изкуства и науки. Тя беше номинирана за награда за изображение през 2018 г.

Нетната стойност на Jemele Hill през 2022 г

Нетната стойност на Джемеле Хил се оценява на повече от 5 милиона долара към юни 2022 г. Тя се занимава с професията си от ранна възраст и е работила с редица медии. Тя натрупа тази нетна стойност предимно чрез работата си за ESPN. Преди това е работила за „News & Observer in Raleigh“, „Detroit Free Press“, „Orlando Sentinel“ и ESPN. Тя е получила множество отличия и остава активна в своята област. Нетната й стойност почти сигурно ще нарасне през следващите години.

Джемеле Хил е един от най-известните спортни журналисти в света. Тя е надарена и отдадена на професията си. Тя направи противоречиви забележки за президента Доналд Тръмп през 2017 г. Коментарите бяха изцяло лични и не бяха направени от името на ESPN. Hill има много фенове по целия свят.

Популярни Публикации