Коя е Джейд Джагър? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност

Джейд Шийна Джезабел Джагър е бивш модел и британско-френски дизайнер на бижута. Тя е дъщеря на Мик Джагър, вокалистът на Rolling Stones, и Бианка Джагър, моден модел от 70-те години на миналия век и активистка за правата на човека.

Бързи факти

Истинско име Джейд Шийна Джезабел Джагър
Псевдоним Джейд Джагър
Известен като Дизайнер, дизайнер на дома и бивш модел
Родно място Старчески дом Белведере, намиращ се в Париж
Възраст на 26 години
Височина 5 фута 4 инча
Тегло N/A
Съпруг Пиърс Джаксън
Нетна стойност 1 милион до 5 милиона долара

Възраст и ранен живот на Джейд Джагър

Джейд Шийна Джезабел Джагър , също известен като Джейд Джагър , е роден в старческия дом Белведере в Париж. Тя е дъщеря на Мик и, както казахме по-рано, английски музикант, певица и автор на песни. Той е и човекът зад хитови песни като Heartstopper, Eileen, You Don't Move Me, Struggle и Trouble. Тя е израснала в Америка, заедно с родителите и братята и сестрите си. По същия начин тя е американска гражданка. Тя е от бял етнос. Нейната вяра е християнството. Говорейки за нейните образователни подробности, Джейд е учила в местна гимназия. По същия начин подробностите за нейното висше образование все още не са разкрити.Височина и тегло на Джейд Джагър

Джейд Джаг r Според определени източници е висок 5 фута 4 инча. Бялата й кожа върви добре с всичко, което носи. Нейните искрящи очи и приятна усмивка са нейните определящи качества и те биха могли да озарят деня на всеки. Привлекателността на Джейд се допълва от черната й коса и поразителния набор от кафяви очи.

Нетната стойност на Джейд Джагър

Колко е нетната стойност на Джейд Джагър? Тази 48-годишна майка на три деца прави много пари от своята марка бижута. По време на кариерата си на модел Джейд печели пари чрез фотосесии, маркетингови кампании и други комерсиални начинания. През октомври 2022 г. нетното състояние на Джагър се очаква да бъде между 1 и 5 милиона долара.

кариера

Джагър основава Jade Inc., интегриран бизнес за бижута и мода, през 1996 г., а през 2001 г. започва работа като творчески директор за Garrard, английска фирма за бижута от висок клас. Тя работи там до 2006 г. и в момента популяризира Jezebel (нейното второ име), концепция за начин на живот, която обединява музика, облекло и начин на живот чрез оригинални записи, ремикси, неактивни сесии и мода. [5] Тя също е била модел на бельо. Тя също така е създала апартаменти по целия свят, включително първокласна жилищна кула в Ню Йорк, наречена Jade, и друга в Мумбай. През 2001 г. тя участва в Being Mick, документален филм за живота на баща й в продължение на една година.

Джейд Джагър Съпруг и брак

Кой е съпругът на Джейд Джагър? През 1988 г. Джагър започва връзка със съученик Пиърс Джаксън, докато учи за нейните A-Levels в Cambridge Center for Sixth-form Studies. Асизи Лола Джаксън (родена 1992 г.) и Амба Изис Джаксън са двете й деца с Пиърс (роден 1996 г.).

Джагър започва да се среща с DJ Дан Уилямс през 2004 г. Твърди се, че са се оженили през февруари 2009 г. Тя обаче оспори това и те се разведоха през 2010 г.

На 30 юни 2012 г. Джагър се ожени за графичния дизайнер/арт директор Адриан Филари в Aynhoe Park в Northamptonshire. Рей Еманюел Филари е техен син (роден през 2014 г.).

На 19 май 2014 г. Джагър стана баба, когато дъщеря й Асизи роди дъщеря Езра Кий. Роми Пърл Сиара Кий, втората дъщеря на Асизи, се роди на 28 март 2019 г.

Популярни Публикации