Коя е Джаз Ел Агаси? Всичко, което трябва да знаете за нея

Джаз Ел Агаси е най-известна като дъщеря на тенис легендите Щефи Граф и Андре Агаси.

Бързи факти

Пълно име Джаз Ел Агаси
Първо име аз
Презиме Тя
Фамилия Агаси
Дата на раждане 3 октомври 2003 г
Възраст 17 години
Професия Детето на знаменитостта
Националност американски
Град на раждане Вегас, Невада
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Андре Агаси
Баща професия американски тенисист
Име на майката Щефи Граф
Професия майка Тенесист
Полова идентичност Женски пол
Хороскоп Паунд
Братя и сестри Джейдън Гил Агаси
Височина приблизително 5 фута 3 на 1,6 м)
Тегло приблизително 55 Kg (121 lbs)
Нетна стойност 10 милиона долара

Сватба на родителите

По време на състезание Щефи Граф и Андре Агаси се срещат за първи път. От 1990 г. Андре Агаси мълчаливо копнееше за нея, но тя не проявяваше никакъв интерес към него. Щефи Граф се срещаше с състезателния пилот Майкъл Бартелс по това време. Двамата спечелиха турнира на сингъл на Уимбълдън през 1992 г. и докато празнуваха, властите му забраниха да танцува с нея.

Той се жени за Брук Шийлдс, актриса и модел, през 1997 г., но бракът им продължава само две години. След Откритото първенство на Франция през 1999 г. той започва да се среща с Щефи Граф, през същата година се развежда. По това време тя вече се беше развела с тогавашния си приятел. Те излизаха близо две години, преди да решат да се оженят. Те се ожениха на частна церемония на 22 октомври 2001 г. Майките им бяха единствените, които видяха сватбата. Родителите на Джаз Ел Агаси са Андре Агаси и Щефи Граф. Съпругът и съпругата се наслаждават на семейния си живот и сега живеят в Лас Вегас със семейството си.Възрастта на Джаз Ел Агаси

Джаз е роден на 3 октомври 2003 г . Сега тя е на 17 години. Тя е от смесена раса и има американска националност. Нейната зодия е Дева.

Височина и тегло

Джаз е висок 5 фута 3 инча, приблизително 1,6 метра или 160 сантиметра. Тя тежи около 55 кг (121 паунда). Физическите й размери са 34-26-35 инча. Jaz има размер на чашката на сутиена 33 C. Тя също е фитнес фанатик. Тя има прекрасни лешникови очи и руса коса.

Относно родителите

Щефи Граф е професионална тенисистка от Германия, която е спечелила 22 титли от Големия шлем на сингъл в кариерата си. Тя беше номер 1 в световната ранглиста в продължение на 377 седмици. Хайди Шалк и Петер Граф я раждат на 14 юни 1969 г. в Манхайм, Баден-Вюртемберг, Западна Германия. Баща й я запознава с тениса, когато е на три години. Тя започва да практикува в съда, когато е на четири години. През октомври 1982 г. тя участва в първото си професионално състезание. Пенсионира се през 1999 г., на 30 години.

  Джаз Ел Агаси

Jaz Elle Agassi (Източник: Google)

Андре Агаси беше тенисист номер едно, който спечели златен олимпийски медал през 1996 г. По време на кариерата си той спечели осем титли от Големия шлем на сингъл. На 29 април 1970 г. в Лас Вегас, Невада, той е роден на Майк Агаси, олимпийски боксьор от Иран, и Елизабет Агаси. Филип Агаси, Рита Агаси и Тами Агаси са тримата му братя и сестри. Започва професионалната си тенис кариера, когато е на 16 години. На 3 септември 2006 г. той обяви, че се оттегля от тениса.

Второто дете на нейните родители

Тя е второ дете на родителите си. Името на по-големия й брат е Джейдън Гил Агаси. На 26 октомври 2001 г. той е роден в болница Valley в Лас Вегас. Той е млад бейзболист от Съединените щати. Той вече се е състезавал в известни събития. Той е поел ангажимент да играе за Университета на Южна Калифорния. През лятото той играе бейзбол с Las Vegas Recruits. Той е висок шест фута три инча.

  Джаз Ел Агаси

Jaz Elle Agassi (Източник: Google)

На 21 ноември 2019 г. той качи снимка на себе си и семейството си в профила си в Instagram. Баща му, майка му и баба му са всички там на снимката, която датира от времето, когато той започва своята професионална бейзболна кариера. С изключение на сестра й Джаз Ел Агаси, цялото му семейство беше там на сватбения му ден.

Надписът на снимката е

„Ден на подписване.“

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейдън Агаси (@jadenagassi)

Тенисът никога не се налага на дете от родителите му.

Въпреки факта, че и двамата й родители са пенсионирани тенисисти, Джаз Ел Агаси никога не е била насърчавана да преследва кариера в тениса. Щефи Граф и Андре Агаси оставиха двете си деца да преследват собствената си кариера. Тенисът е нещо, което двамата братя и сестри правят за удоволствие. Джаз Ел Агаси все още е в гимназията и е млада, следователно все още не е решила професия. Тя ще има светло бъдеще благодарение на напътствията на любящите си родители.

Значението на името

Нейното име е Jaz е американски термин, който означава ароматно цвете, а Elle е френска дума от женски род, която означава жена. Тя има 1,6 милиона последователи в Instagram. Тя е избрала да запази акаунта си в тайна. Досега тя предпочиташе да пази личния си живот в тайна. Тя често е била виждана с родителите си, когато е била дете, но сега пази личния си живот от обществеността.

  Джаз Ел Агаси

Jaz Elle Agassi (Източник: Google)

Джаз Ел Агаси Нетна стойност 2022 г

Устата й се роди със сребърна лъжица в нея. Майка й има нетна стойност от 10 милиона долара , докато баща й има нетна стойност от 175 милиона долара . Богатството на двойката възлиза на 185 милиона долара към 2022 г . Те успяха да направят тази сума пари чрез тенис професията си. Потвържденията, търговската реклама, спонсорствата и промоционалните дейности допринасят за техните високи печалби.

Популярни Публикации