Коя е Джанис Комбс? Wiki, възраст, съпруг, кариера, нетна стойност

Джанис Комбс е бивш модел, която е най-известна като майка на американския рапър Шон Комбс. Сценичното име на нейния син е Puff Daddy, Puffy, P.Diddy или Diddy.

Синът й е известен рапър, певец, звукозаписен продуцент, звукозаписен директор и бизнесмен. Като майка на знаменитост, биографията на Джанис може да бъде намерена на различни уебсайтове, като Wikipedia, IMDB и др.

Бързи факти

Пълно име Джанис Комбс
Професия Бивш американски модел
Популярни за Да бъдеш майка на Шон Комбс (Диди)
Възраст (към 2022 г.) 81 години
Дата на раждане 22 декември 1940 г
Зодия N/A
Родно място Съединените щати
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Цвят на очите кафяво
Съпруг Мелвин Ърл Комбс
деца Шон Комбс и Кейша Комбс

Джанис Комбс Wiki

Джанис Комбс е роден на 22 декември в САЩ през 1940 г. През януари 2022 г. Комбс ще навърши 81 години. Комбс празнува рожден ден на 22 декември всяка година. Комбс има американско гражданство и е от черен етнически произход. Освен това няма информация за раждането на Джанис. Що се отнася до нейната семейна история, Комбс е родена от американски родители, но информация за нейния баща, майка и братя и сестри вече е недостъпна.В Лос Анджелис синът й Диди отпразнува 80-ия й рожден ден с луксозна вечеря. На осемдесетия рожден ден на Джанис синът й я изненада с 1 милион долара и Бентли. Той отпразнува рождения ден на Джанис със семейството и приятелите в дома им. По същия начин това демонстрира привързаността на Диди към майка му Джанис. Като самотна майка Джанис отглежда децата си отделно.

Джанис Комбс: Издателство

Нейният син, Диди, създаде организацията Janice Combs Music Publishing, която поддържа повече от 1500 авторски права за дълъг списък от изключителни музикални композитори, които имат значителен принос към музиката. Той се фокусира върху киното, модата и музиката и е дигитален начин на живот и платформа за забавление.

  Джанис Комбс

Джанис Комбс

Джанис Комбс съпруг, брак

Джану Айс беше омъжена за Мелвин Ърл Комбс, който почина. Той беше бивш офицер от ВВС на САЩ. Шон, синът на Джанис, е само на три години, когато баща му Мелвин е убит на 33-годишна възраст.

Джанис и Мелвин имат две деца на име Кейша и Шон Комбс. Тя не се омъжи отново след смъртта на плода на Мелвин. Шон, нейният син, е добре известен със сценичните имена P.Diddy, Puffy и др. Въпреки огромния си успех, Шон все още намира време да прекарва качествено време със семейството си.

Майката на Диди

Джанис е добре позната като майка на американския рапър и изпълнител Шон Комбс, който обожава майка си. Можем да кажем това, тъй като Диди подари на майка си Бентли и 1 милион долара за нейния 80-ти рожден ден.

Джанис дори се вижда на червения килим със сина си Диди. Джанис има опит като модел, така че знае как да се облича за червения килим. Всеки път, когато минава по червения килим, Комбс изглежда едновременно млад и привлекателен.

Нетната стойност на Джанис Комб

Джанис, майката на известния рапър Диди, също е известно лице на днешния ден. Тя беше модел няколко години през цялата си ера. Синът й й подари 1 милион долара и Bentley за 80-ия й рожден ден, доказвайки, че нетното състояние на Джанис надхвърля 1 милион долара. Диди, синът на Джанис, е добре известен със своите бестселъри и многобройни филмови и телевизионни изяви.

Нетното състояние на Диди е приблизително 885 милиона долара към 2022 г., според няколко източника и наскоро той подписа с Epic Records.

Любопитни факти

  • Джанис е родена на 22 декември 1940 г.
  • През януари 2022 г. Комбс ще навърши 81 години.
  • Комбс има американско гражданство и е от черен етнически произход.
  • Според множество статистики нетното състояние на Диди е приблизително 885 милиона долара.
  • Не се наблюдава Джанис да използва сайтове за социални мрежи като Instagram, Twitter и др.

Популярни Публикации