Коя е Джанел Браун? Wiki, възраст, съпруг, етнос, нетно състояние, кариера

Ако сте гледали Sister’s Wives, може да сте попаднали на Джанел Браун. Кой се появи в телевизионното риалити шоу, което дебютира на 26 септември 2010 г.? Джанел Браун е известна американска актриса. Тя също е бизнесдама, която има своя собствена онлайн поредица, излъчвана от TLC, наречена „Дневникът за отслабване на Джанел Браун“.

Бързи факти

Празнувано име: Джанел Браун
Истинско име/пълно име: Джанел Браун
Пол: Женски пол
Възраст: 53 години
Рождена дата: 6 май 1969 г
Родно място: Солт Лейк Сити Юта, САЩ
националност: американски
Височина: 5 фута 4 инча
Тегло: 270 паунда
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруг (име): Коди Браун
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Медисън Роуз, Савана, Логан Тейлър, Хънтър Илайъс, Робърт Гарисън и Габриел)
Запознанства/гадже (име): N/A
Жанел Браун лесбийка ли е?: не
Професия: Актриса / телевизионна личност
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 500 хиляди долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Джанел Браун Биография

Джанел Браун е роден на 6 май 1969 г. в Солт Лейк Сити, Юта, САЩ. Шерил Ъшър и очарователната дъщеря на Робърт Браун. Тя сподели детството си със сестра си Кериър. Баща й почина, когато тя беше на три години, така че тя израсна без бащина фигура. Майка й се омъжва повторно, този път за Мерлин Фрайър, но бракът им не издържа и те се развеждат скоро след това.

Завършила е гимназия в Баунтифул. Няма информация за бъдещите й образователни занимания. Опитът да разбере какво е учила и къде е ходила на училище се оказа труден. Ще актуализираме раздела веднага щом информацията е налична.Жанел Браун Възраст, височина, тегло

Джанел Браун е родена на 6 май 1969 г. и е на 53 години към днешна дата, 9 юни 2022 г. Височината й е 5 фута 4 инча и теглото й е 270 паунда.

  Джанел Браун

Джанел Браун

кариера

Джанел е актриса, която се появява в Sisters wives от дебюта му на 26 септември 2010 г. Риалити шоуто проследява живота на полигамното семейство на Коди Браун, което включва 18 деца.

Семейството живееше в Лехи, Юта, когато сериалът започна, но по-късно се преместиха в Лас Вегас, Невада поради правни проблеми в Лехи. В средата на 2018 г. те бяха принудени да се преместят в Бадервил, Аризона. Когато шоуто беше излъчено за първи път през 2010 г., то повдигна повече въпроси, отколкото отговори. Полицията искаше да проучи състоянието на законите за бигамията в Юта. Съжителството с някой друг, докато все още сте женени за някой друг, е незаконно според закона. Това накара семейството да се премести в Невада, където религиозната свобода и откритост бяха по-разпространени.

Когато разследването беше прекратено през 2012 г., семейството заведе собствено дело срещу Юта, твърдейки, че законите на щата за бигамията нарушават конституционните им права на справедлив процес, свободно упражняване на религия, свобода на сдружаване и свобода на словото.

Говореше се, че шоуто е измама, според някои хора, които твърдяха, че не са били честни. Те пък отрекоха слуха и настояха, че драмата е истинска. Тя е не само актриса, но и бизнесдама, която има собствен онлайн сериал, наречен „Дневникът за отслабване на Джанел Браун“, който беше излъчен по TLC.

Постижения и награди на Джанел Браун

Джанел не е получавала никакви награди, но нейната упорита работа несъмнено ще доведе до получаването на награди в бъдеще.

Нетното състояние и заплатата на Джанел Браун през 2022 г

Що се отнася до финансовото й състояние, Браун се оценява на 500 хиляди долара към октомври 2022 г. Годишната й заплата се оценява на 40 хиляди долара. Основният й източник на доходи е от участието й в шоуто Sisters Wives, където тя и семейството й печелят близо 10% от общия производствен бюджет на сериала на епизод. Общата сума се оценява на между k и k. Общата нетна стойност на семейство Браун се оценява на 1,6 милиона долара.

Преди Джанел и Коди да се срещнат, нейната майка и бащата на Коди са имали полигамен брак. В резултат на това бащата на Коди стана втори баща и тъст. Освен вълнуващата си кариера на телевизионна риалити звезда, тя харесва готвенето и четенето като хоби.

Джанел Браун Съпруг, брак

Джанел Браун идва от семейство на щастливо омъжени жени. Джанел се срещна със съпруга му, след като Мери Браун ги запозна. Тогава Джанел и Коди Браун разговаряха, а останалото, както се казва, е история. На 20 януари 1993 г. двамата сключват духовен брак.

Коди се ожени за нея като четвъртата си съпруга, след като преди това се ожени за три други жени. Мадисън Роуз, Савана, Логан Тейлър, Хънтър Елиас, Робърт Гарисън и Габриел са техните шест деца от брака им. Преди това Джанел се омъжи за Адам Барбър, за когото се омъжи през 1988 г. в Солт Лейк Сити, Юта. Бракът им не просъществува дълго, тъй като през 1990 г. се развеждат по причини, известни само на двамата.

Популярни Публикации