Коя е Дебора Мийдън? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, етническа принадлежност

Дебора Соня Мийдън е телевизионна личност, бизнесдама и инвеститор. Тя е от Тонтън, Съмърсет, Англия, и изгради и ръководи многомилионен семеен ваканционен бизнес. Тя стана известна, след като се появи в бизнес шоуто на мрежата BBC Dragons’ Den.

Бързи факти

Празнувано име: Дебора Мийдън
Истинско име/пълно име: Дебора Соня Мийдън
Пол: Женски пол
Възраст: 63 години
Рождена дата: 11 февруари 1959 г
Родно място: Тонтън, Съмърсет, Англия
националност: британски
Височина: 1,57 м
Тегло: 67 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруг (име): Пол Мийдън (м. 1993 г.)
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/гадже (име): N/A
Лесбийка ли е Дебора Мийдън?: не
Професия: Бизнесдама, телевизионна личност
Заплата: 3,333/месец
Нетно състояние през 2022 г.: 70 милиона долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на Дебора Мийдън

Тя е родена в Тонтън, Съмърсет, Англия на 11 февруари 1959 г. След като родителите им се развеждат, тя и сестра й Гейл се преместват в Есекс като деца с майка си. След това майка й се омъжи за Браян и в резултат на това тя спечели още две сестри.

Първо посещава училището-интернат Godolphin в Солсбъри, а след това гимназията за момичета Trowbridge в Wiltshire. Тя отиде в Техническия колеж в Брайтън, за да завърши бизнес обучението си. Тя искаше да бъде предприемач и да управлява собствен бизнес от дете.Дебора Мийдън Възраст, височина, тегло

Дебора Мийдън е родена на 11.02.1959 г. и към днешна дата 14.06.2022 г. е на 63 години. Висока е 1,57 м. и тежи 67 кг.

  Дебора Мийдън

Дебора Мийдън

кариера

По време на студентските си години тя работи като модел на търговска зала за модна къща. Тя се премества в Италия, когато е на 19 години. Тя има бизнес там, който изнася керамични и стъклени изделия.

След това се завръща в Обединеното кралство и закупува текстилния франчайз Stefanel. След това тя успешно ръководи редица други бизнеси за търговия на дребно и за отдих. След това, през 1988 г., тя се присъединява към бизнеса на семейството си. Тя управляваше увеселителни аркадни игри там. През 1992 г. тя започва работа за Weststar Holidays. Тя стана мажоритарен акционер в компанията през 1999 г. През 2005 г. тя продаде по-голямата част от акциите си на Phoenix Equity Partners за £33 милиона.

Нейният оставащ дял от 23 процента беше ликвидиран през 2017 г., когато фирмата беше продадена на Alchemy Partners за £83 милиона. Това увеличи стойността на нейния дял в компанията до £19 милиона. През 2009 г. тя купува Fox Brothers and her Partners, текстилна фабрика. След това през 2011 г. тя стартира Merchant Fox, онлайн магазин за продажба на луксозни стоки, произведени в Обединеното кралство.

Тя се присъедини към популярното инвестиционно риалити шоу Dragons Den на мрежата BBC през 2006 г. Тя се е съгласила да инвестира в 63 бизнеса на обща стойност над £3,3 милиона до момента. Тя също се появи в танцовото шоу на BBC Strictly Come Dancing. През 2009 г. тя издаде и книга, озаглавена Common Sense Rules. Освен това тя е член на Съвета на посланиците на Световния фонд за дивата природа.

Постижения и награди на Дебора Мийдън

Тя е получила множество отличия през дългата си и блестяща кариера. През 2010 г. бизнес училището на Университета на Екстър му връчи почетна степен, а Стафордширският университет също му връчи почетна степен. Университетът Кийл й връчи почетна степен през 2013 г. Университетът Бат Спа му връчи почетна степен през 2014 г.

Нетното състояние на Дебора Мийдън през 2022 г

Дебора Мийдън изгради много успешен бизнес и сега е много успешен инвеститор, след като продаде компанията си. Тя получаваше голяма заплата. Като инвеститор тя е направила инвестиции в различни бизнеси, от които печели добре.

Като добавим всичко това заедно, можем да видим, че тя е натрупала значително количество богатство за себе си по време на неговата кариера. Според докладите тя печели около 833 333 долара на месец, а общата й нетна стойност към днешна дата се оценява на около 70 милиона долара към октомври 2022 г.

Опитахме се да разгледаме живота и работата на Дебора Мийдън и как тя започна с малък бизнес и продължи да ръководи много успешно бизнес начинание. Тя е страхотна бизнесдама, която е изградила голяма компания с неговия бизнес нюх. Работила е и в телевизията, тъй като е член на актьорския състав на популярното шоу на BBC Dragons’ Den.

Дебора Мийдън Съпруг, брак

Дебора Мийдън и Пол Мийдън са женени. Мийдън, Дебора Пол Мийдън, нейният съпруг Тя се запознава със съпруга си Пол Мийдън през 1985 г., докато все още е в университета, докато той работи в Weststar. Двойката решава да се ожени през 1993 г. Тя живее в град Лангпорт в Съмърсет. Тя е голям любител на животните, който има много домашни любимци. Тя закупи този имот през 2006 г., след като продаде бизнеса му. Двойката няма деца, а тя е практикуващ атеист. Сега тя следва растителна диета. Любимите й места за посещение са Южна и Централна Америка, ръгбито е любимият й спорт, а „Изкуплението Шоушенк“ е любимият й филм.

Популярни Публикации