Коя е Дана Джейкъбсън? Wiki, възраст, височина, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност

Дана Джейкъбсън (роден на 5 ноември 1971 г.) е водещ на CBS News и журналист, който сега е съвместен домакин на CBS Saturday Morning. Тя също е водеща и репортер на CBS Sports и CBS Sports Network. Тя се присъедини към CBS News през 2015 г., две години след като започна в CBS Sports Network.

Бързи факти

Празнувано име: От Сюзън Джейкъбсън
Истинско име/пълно име: Дана Джейкъбсън
Пол: Женски пол
Възраст: 51 години
Рождена дата: 5 ноември 1971 г
Родно място: Блумфийлд Хилс, Мичиган, САЩ
националност: американски
Височина: 5 фута 11 инча
Тегло: 66 кг
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруга
(Име):
бъди голям
Запознанства/гадже
(Име):
N/A
Професия: Журналист, спортен водещ и медийна личност
Нетно състояние през 2022 г.: 1 милион долара – 5 милиона долара

Дана Джейкъбсън Възраст и ранен живот

От Сюзън Джейкъбсън е роден на 5 ноември 1971 г. в Блумфийлд Хилс, Мичиган, САЩ, в еврейско семейство. Дана посещава гимназия Andover в родния си град, преди да се премести в Де Мойн, Айова, за да завърши образованието си в гимназия Valley, където завършва през 1989 г. Тя е била сексуално малтретирана като дете от детегледачката на семейството.

Дана се дипломира в Мичиганския университет, където получава бакалавърска степен по английски език и комуникация през 1993 г. Дана Джейкъбсън

Дана Джейкъбсън

Дана Джейкъбсън Височина и тегло

Дана Джейкъбсън е висока 5 фута 11 инча, тежи 66 кг и нейните жизнени показатели са 37-27-36 инча (размер на сутиена 36B). Косата й е тъмно кестенява, а очите й са кафяви.

Нетната стойност на Дана Джейкъбсън

Колко е нетната стойност на Дана Джейкъбсън? Дана Джейкъбсън нетна стойност е между 1 милион долара – 5 милиона долара .

кариера

Дана отиде да работи в WPBN/WTOM-TV в Траверс Сити, Мичиган, след като завърши. Тя остава в станцията две години, работейки като водещ на новини и спортен водещ през уикенда, като същевременно усъвършенства способностите си като продуцент и редактор. След като се присъединява към KXTV в Сакраменто през 1998 г., където започва работа като водещ на спорт през уикенда и като домакин на шоуто News10 Red Zone, тя постепенно става по-успешна, съставяйки редица успешни репортажи, включително за такива баскетболни звезди като Майк Биби, Джейсън Уилямс и Крис Уебър, сред другите звезди на Сакраменто Кингс от онова време.

Дана Джейкъбсън Съпруг и брак

Кой е съпругът на Дана Джейкъбсън? Гейл Кинг, водещата на CBS This Morning, разкри годежа на Джейкъбсън на 11 октомври 2018 г. Според 98.5 The Sports Hub в Бостън, Джейкъбсън е сгоден за говорителя на Бостън Селтикс Шон Гранде. Те сключиха брак на 28 септември 2019 г.

Популярни Публикации