Коя е Брук Бътлър? Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, етническа принадлежност, кариера

Брук Бътлър , американска певица и актриса е активна и в двете дисциплини. Тя има над 350 000 последователи в TikTok, а видеоклиповете й със синхронизиране на устни са най-популярното й съдържание. Тя също е добре известна със сътрудничеството си с онлайн знаменитостите Карсън Людърс и Логан Пол.

Бързи факти

Пълно име: На Брук Бътлър
Възраст: 19 годишен
рожден ден: 08 март 2003 г
Родно място: Калифорния
националност: американски
Пол: Женски пол
Хороскоп: Риби
гадже: Неженен
Нетна стойност: 1 милион долара
Височина: 5 фута 5 инча
Професия: Поп певец
брат/сестра: Ръш Холанд, Джими Бътлър, Ани Бътлър и Хейли Бътлър
Училище Местна гимназия, Калифорния, Съединени щати
Колеж / университет Университет на Южна Калифорния, Лос Анджелис

Биография на Брук Бътлър

Брук Бътлър е родена на 8 март 2003 г., ще бъде на 19 години през 2022 г. Тя е родена и израснала в Калифорния, Съединените щати, семейство от горната средна класа. Тя е американска гражданка, която следва християнската вяра. Баща й, Дейвид Майкъл Бътлър, е нает от частна корпорация, докато майка й, Никол Бътлър, е домакиня и предприемач. Тя също има четирима братя и сестри: Ръш Холанд и Джими Бътлър като братя и Ани Бътлър и Хейли Бътлър като сестри.

В Калифорния тя завършва основното и висшето си образование в съседна гимназия. Докато е записана в Университета на Южна Калифорния в Лос Анджелис, Брук преследва както академични, така и професионални цели. Освен това получава професионално обучение по пеене, актьорско майсторство и театър. Тя направи избора в ранна възраст да преследва кариера като модел и актьорско майсторство.Височина, тегло на Брук Бътлър

Брук Бътлър е много красива, привлекателна, секси и невероятна млада дама. Тя има стройна, добре пропорционална физика с чувствена, сладострастна форма и хубави размери на тялото. Тялото й е дълго между 33, 26 и 34 инча. Тя тежи около 55 кг и е висока 1,65 метра. Тя има дълга, красива, лъскава русо-кестенява коса и ослепителни, завладяващи пламтящи сини очи.

кариера

  • Брук Бътлър започва кариерата си като YouTuber и дебютира в семейния YouTube канал Rock Your Hair. Тя беше представена в училищно събитие за таланти и стана вирусна в интернет.
  • Участвала е и в известния онлайн сериал Chicken Girls, в който изигра ролята на Ели заедно с американски знаменитости като Джейк Пол и Логан Пол.
  • Тя също така работи с Елиана Уолмсли в Шоуто на Брук и Елина, а нейният едноименен канал в YouTube, който стартира през 2013 г., пожъна огромен успех. В допълнение към актьорската си кариера, тя пее хитове като Broken, May Be, Next Crush, Forever и Wave.

Нетната стойност на Брук Бътлър през 2022 г

Брук Бътлър има нетна стойност от 1 милион долара към октомври 2022 г. По-голямата част от приходите й идват от пеене, актьорство и телевизионни творения. Тя също генерира пари от присъствието си в социалните медии и различни търговски инициативи.

Брук Бътлърс Гадже, Запознанства

В момента тя няма романтична връзка с никого. Тя е самотна жена, която е много фокусирана върху кариерата си. Освен това тя не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Тя крие личния си живот от папараците. Брук не е обект на никакви слухове или спорове. Тя се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата й. Тя обаче има чисто досие и никога не е участвала в каквито и да е противоречия.

Популярни Публикации