Коя е Брук Бърнс? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг

Брук Бърнс е американски модел, актриса и телевизионна личност. Тя започва кариерата си, когато е много млада и остава активна през цялото време. Това й помогна да стане много популярна, докато беше още на двадесет години. Тя се появява в няколко филма и е водеща на телевизионни предавания. Тя също е номинирана и печели множество награди в резултат на изключителната си работа. Истинското име на Брук Елизабет Бърнс е Брук Елизабет Бърнс и тя е активна от 1996 г.

Бързи факти

Пълно име: Брук Бърнс
Пол: Женски пол
Възраст: 44 години
Рождена дата: 16 th март 1978 г
Родно място: Далас Тексас
националност: американски
Височина: 1,74 м
Тегло: 51 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруг (име): Джулиан Макмеън (м. 1999; див. 2001), Гавин О’Конър (м. 2013)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Медисън Елизабет Макмеън, Деклан Уелс)
Запознанства/гадже (име): N/A
Лесбийка ли е Брук Бърнс? не
Професия: Актриса, телевизионен водещ и модел
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 4 милиона долара

Биография на Брук Бърнс

Брук Бърнс е роден на 16 март 1978 г. в Далас, Тексас, САЩ. Тя беше най-малката от трите дъщери, с две по-големи сестри. Брад и Бетси Бърнс са нейни родители. Баща й работеше в петролната индустрия, за да издържа семейството. Баща й беше християнин, който работеше мисионерски, така че тя и нейните братя и сестри бяха отгледани в християнски дом. Тя е отгледана в Далас до 16-годишна възраст, когато семейството й се премества в Европа. Семейството живее в няколко европейски града, включително Париж, Милано и Мюнхен.

Тя посещава както гимназия Sahuaro, така и гимназия Verde. По-късно тя посещава университет, където завършва журналистика.Брук Бърнс Възраст, височина, тегло

Брук Бърнс е родена на 16 март 1978 г. Към 2022 г. е на 44 години. Висока е 1,74 метра и тежи 51 килограма.

  Брук Бърнс

Брук Бърнс

кариера

Брук започва кариерата си, когато е още малка на 12 години, когато е танцьорка. Тя започва да се занимава с моделиране на шестнадесетгодишна възраст. Тя прави своя телевизионен дебют през 1996 г. със сериала Out of the Blue. Тя участва в Baywatch през 1998 г., но ролята й е съкратена поради бременността й и тя не се появява във всички епизоди. Тя се появи отново в драмата по време на епизод 33, играейки Джеси Оуенс.

Брукс също беше домакин на телевизионното шоу на NBC Dog Eat Dog. Тя се появява в редица филми заедно с други актьори, включително North Shore, Pepper Dennis, Just Shoot Me, Drop Dead Diva, To Tell the Truth и много други.

Веднъж тя имаше възможност да участва в състезанието по гмуркане на знаменитости ABC, но трябваше да го откаже поради нараняване, което бе получила по време на гмуркане.

Постижения и награди на Брук Бърнс

Брук получава множество награди и номинации през цялата си кариера. Тя беше номинирана за награда Teen Choice Award през 2003 г. Тя беше номинирана за награда Emmy за най-добър водещ на игрално шоу през 2016 г. Тя също е много известна и има голям брой последователи в платформата на социалните медии.

Нетното състояние на Брук Бърнс през 2022 г

Нетната стойност на Брук Бърнс се оценява на 4 милиона долара към октомври 2022 г. Тя натрупа състоянието си като активна медийна личност, както и като актьор. Тя беше активна от ранна възраст и стана известна около 20-годишна възраст. Освен това е съосновател на уебсайта Modernmom.com, който обучава майките относно бременността и здравето на новороденото.

Брук е постигнала много в живота си, а професионалните й амбиции са сбъднати. Въпреки поредица от злополуки, които заплашваха кариерата й, тя упорито преследваше целите си. Тя може да бъде описана като смела дама.

Брук Бърнс Съпруг, брак

Брук е имала връзки с Брус Уилс, Джон Кюсак, Джеймс Уайлдър, Стив Бинг и Браян Куинтана, преди да се омъжи за бившия си съпруг Джулиан Макмеън, актьор и син на бившия министър-председател на Австралия. Те се женят през 1999 г. и имат първото си дете, Мадисън Елизабет Макмеън, през 2000 г. Двойката се развежда и тя остава дълго време, преди да се омъжи повторно през 2013 г. за филмовия режисьор Гавин О’Конър. Деклан Уелс, тяхната дъщеря, е родена през 2017 г.

Брук беше ранена при инцидент с гмуркане през 2005 г. През 2014 г. тя също беше замесена в автомобилна катастрофа. Тя също участва в благотворителна дейност, за да помогне на другите.

Популярни Публикации