Коя е Британи Ишибаши? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, филми

Британи Ишибаши е известна и с участието си в Костенурките нинджа: Извън сенките, CSI: Разследване от местопрестъплението, Анатомията на Грей и други телевизионни сериали.

Бързи факти

Име на знаменитост Британи Ишибаши
Играна серия ноември
Изправете се за справедливост
Неоткрито
Професия актриса
Приблизителна нетна стойност 5 милиона долара
Възраст 40 години към 2021 г
Рождена дата 2 ноември 1980 г
Знак за раждане Скорпион
Родно място Ориндж Каунти, Калифорния
Националност американски
Височина 5 фута 3 инча висок
баща Джералд
Майка Лиза Ишибаши
Братя и сестри Бриана Ишибаши, Брук Ишибаши

Уики на Британи Ишибаши

Британи Ишибаши е роден на 2 ноември 1980 г. в Ориндж Каунти, Калифорния. Тя е американска актриса. Пълното й име е Британи Марико Ишибаши. Британи Ишибаши е известна и с участието си в Костенурките нинджа: Извън сенките, CSI: Разследване от местопрестъплението, Анатомията на Грей и други телевизионни сериали.

Джералд и Лиза Ишибаши са нейни родители. От друга страна, Бриана Ишибаши и Брук Ишибаши са нейните две сестри. Британи е изключително усърдна актриса, която е допринесла значително в своята област. Ишибаши е обожавана от своите последователи в социалните медии. Британи е зашеметяващ и мил човек с необикновена и достойна личност.Британи получава образованието си в Ориндж Каунти, Калифорния, и в Училището за театър, филми и телевизия на UCLA. Британи беше отлична ученичка, която също беше послушна. Тя постоянно печелеше висока оценка за своите маски на своите тестове.

Височина и тегло

Според рождената й дата тя ще бъде на 41 години през ноември 2021 г. Освен това тя е висока 5 фута 3 инча и тежи приблизително 50 кг. Формата й е в страхотна форма, с 32-инчов бюст, 24-инчова талия и 34-инчови бедра. Тя също е доста красива, с тъмнокафяви очи и черна като катран коса.

Телевизионни предавания и филми

Американската актриса дебютира като Мичико във филма „След една цигара“. Тя се появи като Advisee в епизода на Felicity Sophomoric през следващата година. По същия начин тя напредна в актьорската си кариера, като изобрази рецепционистка в Charmed. Освен това тя участва в ноември, Stand Up For Justice, Undiscovered, HBO Voyeur Programs, Supernatural, Grace and Frankie и Imaginary Bitches, наред с други филми и телевизионни програми.

Освен това тя участва като Британи в Imaginary Bitches през 2008 г., първата й роля в уеб сериал. Сред най-забележителните й роли са Тамико Масуда в Hawaii Five-0, Тина Минору в Runaways, Ашли Накахино в E-Ring и Караи в Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows. Освен това тя е избрана за ролята на Тина Минору в оригиналния сериал на Hulu Runaway. Лиз в Surviving Theatre (2018), Лена в The Unicorn (2019) и Киху в Mickey Mouse Mixed-Up Adventures като озвучаваща актриса са най-новите й роли (2019).

  Британи Ишибаши

Британи Ишибаши

Нетната стойност на Британи Ишибаши

Към октомври 2022 г. Бретан е натрупала значителна нетна стойност от 5 милиона долара в резултат на успешната й кариера. Британи работи изключително усърдно и очакваме с нетърпение да я видим да прави още повече добрини през следващите дни.

Британи Ишибаши Съпруг, брак

Що се отнася до личния й живот, тя се омъжи за Джеф Хоровиц през 2011 г. Освен това страстната двойка приветства син, Кай, и дъщеря.

Любопитни факти

  • Британи Ишибаши е родена на 2 ноември 1980 г. в Ориндж Каунти, Калифорния.
  • Джералд и Лиза Ишибаши са нейни родители.
  • От друга страна, Бриана Ишибаши и Брук Ишибаши са нейните две сестри.
  • Британи Ишибаши поддържа високо ниво на активност във всички социални медийни канали.
  • Лиз в Surviving Theatre (2018), Лена в The Unicorn (2019) и Киху в Mickey Mouse Mixed-Up Adventures като озвучаваща актриса са най-новите й роли (2019).
  • Британи е мултимилионер с нетна стойност от 5 милиона долара.
  • Що се отнася до личния й живот, тя се омъжи за Джеф Хоровиц през 2011 г.

Популярни Публикации