Коя е Бриджит Уилсън? Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, етническа принадлежност, кариера

Бриджит Уилсън , съпругата на тенисиста Пийт Сампрас, е най-известна на феновете си като бивша актриса, модел и певица. Тя също беше спечелила титлата Miss Teen USA през 1990 г. Тя се занимаваше с моделиране и професионално актьорство едновременно.

Бързи факти

Празнувано име: Бриджит Уилсън
Истинско име/пълно име: Бриджит Лийн Уилсън
Пол: Женски пол
Възраст: 48 години
Рождена дата: 25 септември 1973 г
Родно място: Голд Бийч, Орегон, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,75 м
Тегло: 59 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруг (име): Пийт Сампрас (м. 2000 г.)
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Кристиан Чарлз Сампрас, Райън Николаос Сампрас)
Запознанства/гадже (име): N/A
Бриджит те Уилсън лесбийка ли е?: не
Професия: Бивша актриса, певица, модел, носителка на награда Мис Тийн САЩ
Заплата: 3-4 милиона долара
Нетно състояние през 2022 г.: 30 милиона долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на Бриджит Уилсън

Бриджит Уилсън е роден на 25 септември 1973 г. Дейл Уилсън и Кати Уилсън, неговите родители, я раждат. Тя е родена и израснала в Орегон, заедно с по-малката си сестра Трейси Уилсън, в Съединените щати. Бриджит беше привлечена от моделирането като младо момиче и искаше да го преследва като кариера. По това време тя започва да се подготвя за конкурса Miss Teen USA през 1990 г. Усилията й дадоха плодове и тя беше коронована като такава. По това време тя е само на 17 години. Бриджит завършва престижната гимназия Голд Бийч през 1991 г. Тя е била член на гимназиалния отбор по волейбол.

Бриджит Уилсън Възраст, височина, тегло

Бриджит Уилсън е родена на 25 септември 1973 г. и към 2022 г. е на 48 години. Висока е 1,75 м и тежи 59 кг.  Бриджит Уилсън

Бриджит Уилсън

кариера

Бриджит Уилсън започва актьорската си кариера, след като печели конкурса Miss Teen USA през 1990 г., побеждавайки близо 50 други състезателки. Първоначално й беше предложена ролята на Лиза Фенимор в телевизионния сериал Санта Барбара. След това й беше предложена ролята на Джинджър в телевизионното шоу Saved By The Bell. Дебютът на Бриджит на големия екран дойде през 1993 г., когато тя участва във филма Last Action Hero. Тя се появява във филми като Mortal Kombat, Nixon, Billy Madison и други в продължение на две години.

Бриджит се появява във филмите от 1996 г. Final Vendetta и Unhooked The Stars. Тя продължава да играе във филми и телевизионни предавания като The Real Blonde, The Stepsister, I Know What You Did Last Summer, Starstruck, The Suburban, House On Haunted Hill, Nevada и други през 1997 г. Тя се появява в два филма през 2002 г. : Купуване на кравата и екстремни операции. Тя също се появи като гост-звезда в CSI: Маями. Тя продължи да се появява във филми като Carpoolers, Signature Series и Phantom Punch. Уилсън се оттегли като актриса след излизането на Phantom Punch през 2008 г. Бриджит беше помолена да журира конкурса Мис Вселена през 2006 г. Бриджит Уилсън е талантлива певица в допълнение към актьорските си способности. Тя решава да издаде първия си дебютен албум, I Only Wanna Be With You, през 1994 г. чрез лейбъла King Records. Gimme A Kiss, нейният втори албум, е издаден през 1996 г. Бриджит също участва в сингъла What We’re Gonna Do About It на Tommy Shane Steiner през 2002 г.

Постижения и награди на Бриджит Уилсън

Бриджит Уилсън не е получавала никакви награди или отличия като професионална актриса и певица. Тя обаче спечели наградата Мис Тийн САЩ през 1990 г., което е престижна чест за всеки модел от нейния калибър.

Нетното състояние на Бриджит Уилсън през 2022 г

Бившата актриса има нетна стойност от около 30 милиона долара към октомври 2022 г . Нетната й стойност се е повишила главно в резултат на работата й като актриса и бивша носителка на наградата Miss Teen USA. Нетната й стойност също се е увеличила в резултат на издаването на два албума. Преди това Бриджит и съпругът й живееха в масивно имение, което решиха да продадат през 2010 г. за 25 000 000 долара. Те бяха успешни през 2013 г., но цената не беше оповестена. Освен това те продадоха имението си в Бевърли Хилс за 14,5 милиона долара. Адам Ливайн по-късно закупи този дом за 34 000 000 долара. Въпреки че не е потвърдено, основната причина на Бриджит Уилсън да се оттегли от актьорството може да е желанието й да бъде домакиня и добра майка на своите момчета. Тя често е заявявала, че иска да бъде майка вкъщи от 1993 г., което може би е причината нейните актьорски дни да са били преброени.

Съпруг на Бриджит Уилсън, брак

Бриджит Уилсън и Пийт Сампрас са женени. Бриджит се омъжи за тенисиста Пийт Сампрас през месец септември 2000 г. През 2002 г. двойката посрещна син. Три години по-късно, през юли, те посрещнаха второто си дете.

Популярни Публикации