Коя е Бевърли Убива от Drag Race Down?

Премиерата на втория сезон на RuPaul’s Drag Race Down Under ще бъде на 30 юли с десет нови драг кралици, нетърпеливи да изпепелят сцената със своя чар. Бевърли Килс, кралица на Бризбейн, ще бъде една от състезателките в програмата. Kills, който е от европейско-австралийски произход, ще участва в модни и производителни предизвикателства с надеждата да стане следващата драг сензация в Drag Race Down Under. RuPaul ще ръководи програмата, като съдиите включват дългогодишната легенда на Drag Race Michelle Visage и комика Rhys Nicholson.

Бевърли Килс, звездата от Drag Race Down Under, се влюбва в драг като млада.

21-годишната Бевърли Килс е най-младият претендент в Drag Race Down Under. Тя е родена и израснала на плажовете на Голд Коуст, но се премести в Бризбейн, Австралия, заради любовта към драг. Според нейната биография в Twitter, тя е драг кралица, която разбива камшик, яде огън и разделя скокове. Феновете могат да получат визуализация на нейния нюх в нейния акаунт в Instagram, @thebeverlykills, където тя споделя снимки на многобройните си личности и се стреми към своите 10 000 последователи към момента на писане.

 Бевърли убиваИзпълнителят на бурлеска и странично шоу беше училищен парий. Когато беше в тийнейджърските си години, тя се влюби в драг. В гимназията тя става свидетел на Drag Race на RuPaul и се влюбва в изкуството. Бевърли Килс стана свидетел на местно драг на живо, когато беше достатъчно голяма и разбра точно какво иска да изпълни. Тя започва драг кариерата си само няколко месеца след като навършва 18 години и бързо се издига до звезда. Бевърли Килс не само спечели първо място в местно състезание по драг, но също така получи седмична резиденция във Fluffy (Бризбейн), един от най-известните нощни клубове в Австралия. Тя се смята за един от най-известните предстоящи драг изпълнители в Бризбейн.

Бевърли Килс използва драг като лекарство. Без плъзгане й е трудно да се справя с нещата, тъй като формата на изкуството я кара да се чувства смела и страстна. В кадри от Drag Race Down Under на Wow тя обясни какво може да предложи на публиката изпълнението на Beverly Kills:

Концертът на Beverly Kills е свързан с блясък и смелост и преминаване на границата между двете. Затова се опитвам да развълнувам тълпата с огромен, силен пънк рок концерт, но все пак ще ги съблазня с неща като женска сексуална енергия.

Бевърли Килс обожава драг културата на Австралия, защото те се издигат един друг и служат като едно огромно, огромно семейство.

 Бевърли убива

Хората често предполагат, че откакто е млада, тя не е наясно какъв вид плъзгане иска да извърши, но това не е така. Самата кралица каза:

Beverly Kills прилича на змия в тревата. Тя е бавна, тиха, пресметлива и подготвена. Когато осъзнае, че е дошъл моментът да атакува, тя ще се хвърли.

Точно това възнамерява да постигне в Drag Race Down Under, чиято премиера ще бъде на WOW Presents Plus в избрани страни по света на 30 юли.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от 𝘽𝙀𝙑𝙀𝙍𝙇𝙔 𝙆𝙄𝙇𝙇𝙎 🤘 (@thebeverlykills)

Популярни Публикации