Коя е Азария Картахена? Wiki, възраст, родители, нетно състояние, гадже, кариера

Заради връзката си със знаменитост, някои хора печелят много внимание. Азария Картахена е един от тези щастливи хора. Дъщерята на Дебелия Джо е тази млада дама. Рапиращата кариера на Джо в Америка му донесе номинации за Билборд и Грами. Азария е най-малката дъщеря на семейството. Преди нея тя имаше двама братя, Райън Картагена и Джоуи Картагена.

Най-малкото дете на семейството е обожавано от баща Джо и майка Лорена. Fat Joe е известен с песни като Lean Back, която той е съавтор с Terror Squad, и Make It Rain, която той е съавтор с Lil Wayne. Той се появява във филми като Happy Feet, Scary Movie 3 и сериала на Netflix She’s Gotta Have It, наред с други.

Бързи факти

Пълно име Азария Картахена
Професия N/A
Популярни за Дъщерята на Дебелия Джо
Възраст (Както през 2022 г.) 15 годишен
Дата на раждане 12 май 2006 г
зодия Телец
Родно място Маями, Америка
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Височина 4 фута, 10 инча
Цвят на очите кафяво
баща Джоузеф Антонио Картахена
Майка Лотарингия Картахена
Братя и сестри Джоуи Картагена, Райън Картагена

Азария Картахена Wiki

Азария Картахена е роден на Лорена Картахена и Джоузеф Антонио Картахена. На 12 май 2006 г. тя празнува рождения си ден. Джоуи и Райън са двамата братя и сестри на Азария. Цялото семейство живее в Маями, Флорида, Съединени американски щати. Азария е със смесен произход и американска националност.Азария е зашеметяващ юноша, който е висок четири фута и десет инча и има кестенява коса и очи. Картахена е около четиринадесет килограма. В момента е на петнадесет години.

Връзка

Родителите на Азария са женени повече от две десетилетия. Няма много информация за състоянието на връзката й. Предвид възрастта си, тя най-вероятно се концентрира върху училище и образование. Освен това Картахена има близки отношения с баща си. На рождения ден на Азария имаше страхотно парти. The Rich Kid и DJ Khaled бяха сред знаменитостите, които присъстваха на събитието. Няколко източника твърдят, че Картахена е имал скрит акаунт в Instagram. Наскоро тя го направи публично достояние. В момента тя има сто хиляди последователи в профила си в Instagram.

В мрежата за споделяне на снимки рапърът има почти четири милиона последователи. Той обича да публикува снимки както от личния си живот, така и от бизнеса. Музикантът използва акаунта, за да комуникира с последователите си.

  Азария Картахена

Азария Картахена

кариера

Азария в момента е тийнейджър. Все още е записана на училище, така че младата дама все още няма работа. Според източници Азария се интересува от музика и може да тръгне по стъпките на баща си суперзвезда. Джо, който е на петдесет години, е в музикалната индустрия от дълго време. Като член на Diggin’ в Crates Crew, той започва да рапира. Дълго време Джо работи като солов изпълнител, пише песни и рапира. През годините работи с различни артисти.

Make It Rain, Lean Back и What’s Luv са едни от най-популярните песни на Джо. Той участва във филми, включително Happy Feet и Scary Movie 3, както и шоуто на Netflix She’s Gotta Have It.

Нетна стойност на Азария Картахена

Към октомври 2022 г. се смята, че нетното състояние на Джо е приблизително 6 милиона долара. Той направи име за себе си като рапър в музикалната индустрия. Със съпругата си и трите си деца, музикантът се радва на луксозен начин на живот в Маями, Флорида. Сред притежанията им са Cadillac и Rolls-Royce.

Любопитни факти

  • Телец е зодия на Азария.
  • Семейството й е много важно за нея.
  • Ази е нейният прякор.
  • Баща й е осъден на четири месеца затвор за укриване на данъци.
  • Азария и баща й са много близки.
  • Тя е запалена по модата и стила.

ЧЗВ

На колко години е Азария Картахена?

Азария е на 16 години към 2022 г.

Популярни Публикации