Коя е Ашли Латроп? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Ашли Латроп е американска актриса и модел. Ашли е известна с ролите си във филми като Петдесет нюанса сиво, Историята на слугинята и Методът Комински. LaThrop дебютира в телевизионното шоу Chicago P.D. като актьор.

LaThrop получи своето актьорско обучение в Steppenwolf Acting Academy. Работила е по сценични продукции като Balm in Gilead и MotorTown. За усилията си Ашли беше номинирана за награди. Продължете да четете, за да научите повече за Ashleigh.

Бързи факти

Пълно име Ашли Латроп
Професия Актриса, модел
Популярни за Кариерата й на актриса
Възраст 22-годишен
Родно място Чикаго, Илинойс, Америка
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Училище / университет Университет на Илинойс, Актьорска академия Steppenwolf
Височина 5 фута, 6 инча
Тегло 52 килограма
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен

Ashleigh LaThrop Wiki

Ашли Латроп е на около 22 години. Действителната дата на раждане все още не е известна. Независимо от това, актрисата е израснала в Чикаго, Илинойс, Съединени американски щати. Тя е от африкански произход и има американско гражданство. Ашли получава бакалавърската си степен от Университета на Илинойс. Тя искала да бъде неврохирург като дете, според източници. Изпълнението на Мери Цимерман в „Метаморфози“ обаче я впечатли много. В резултат на това Ашли в крайна сметка се записва в актьорско училище.LaThrop има стройна фигура и е висок пет фута и шест инча. Ашли тежи около 52 кг. Косата й е блестящо черна, а очите й са кафяви.

 Ашли Латроп

Ашли Латроп

кариера

Преди да се присъедини към телевизионни предавания, LaThrop работи в театъра. За две от театралните си представления тя е номинирана за наградата Джоузеф Джеферсън за несобствен капитал.

Единият беше за работата й като най-добра поддържаща актриса в пиесата MotorTown в Steep Theatre Company. Друг е за Balm in Gilead в категорията Актриса в главна роля в Griffin Theatre Company през 2015 г. Ашли беше номинирана за същата награда за ансамбъл в същата компания.

Петдесет нюанса свобода, Методът Комински и Историята на прислужницата са сред филмите, в които Латроп се появява. В Петдесет нюанса сиво тя работи заедно с Джейми Дорнан, Елоиз Мъмфорд, Дакота Джонсън и Люк Граймс, наред с други. Чичо Джон, Петдесет нюанса по-тъмно и The View From Tall са някои от другите роли на Ашли.

LaThrop сега играе в телевизионни предавания като The 100, Misfits, Sirens, You’re So Talented и Bones.

Нетна стойност на Ашли Латроп

Ашли беше номинирана за наградите на Black Theatre Alliance в категорията за най-добра актриса. Американската артистка мълчи за печалбите и богатството си. Тази информация все още не е актуализирана на нашия уебсайт към октомври 2022 г.

Ашли Латроп Гадже, запознанства

В социалните медии LaThrop не споменава статуса си на запознанства. Нейният личен и професионален живот се обсъждат открито. За момента изглежда, че младата знаменитост предпочита да се концентрира върху работата си.

Няма слухове за романтичния й живот. Няма достъпна информация за предишните й партньорства. Ашли има акаунт в Instagram. В платформата за споделяне на снимки Instagram тя има над 15 000 последователи. Актрисата обича да информира последователите си за работата си. Ще видите нейни прекрасни снимки у дома и навън, както и нейното куче.

Любопитни факти

  • Ашли има куче за домашен любимец.
  • През 2019 г. Ашли беше оперирана от апендицит.
  • Тя е защитник на психичното здраве.
  • LaThrop се наслаждава на възможността да играе злодей.
  • LaThrop обича да пътува.
  • Когато беше по-млада, искаше да стане лекар.

Популярни Публикации