Коя е Ашли Дарби? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Ашли Дарби и е телевизионна личност, бизнесдама и бивша победителка в конкурса Мис Окръг Колумбия. Тя е добре известна с водещата на риалити програмата The Real Housewives of Potomac. Сюжетът е пълен с обрати. Въпреки че беше риалити програма, тя беше пълна с илюзии и обрати. Притежава и ресторант, което я превръща в предприемач. Бременността също беше представена по различни начини в програмата. Ашли и Майкъл бяха разделени за няколко месеца в шоуто.

Бързи факти

Празнувано име: Ашли Дарби
Истинско име/пълно име: Ашли Боалч Дарби
Пол: Женски пол
Възраст: 34 години
Рождена дата: 8 юни 1988 г
Родно място: Мериленд, САЩ.
националност: Американско-австралийски
Височина: 1,72 м
Тегло: 64 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруг (име): Майкъл Дарби
Деца/деца (син и дъщеря): Очаквам
Запознанства/гадже (име): N/A
Ашли Дарби лесбийка/гей ли е?: не
Професия: Телевизионната личност, предприемач
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 6 милиона долара

Биография на Ашли Дарби

Ашли Дарби е роден в Мериленд, САЩ, родители Шийла Матюс. Ашли Боалч е нейното име. Тя беше най-голямото дете от много братя и сестри. Зак е нейният брат, докато Джеси е нейната сестра.

Тя обаче не успя да посети баща си. Тя е от американско-австралийски произход и бяло потекло. Тя получава бакалавърската си степен от университета в Мериленд. Има бакалавърска степен по комуникации и медийни науки. Тя беше силно заинтересована от готвенето и кухнята, което й позволи по-късно в кариерата й да построи ресторант Oz.Възраст, височина, тегло на Ашли Дарби

Ашли Дарби е родена на 8 юни 1988 г. Към 2022 г. е на 34 години. Височината й е 1,72 метра, а теглото й е 64 кг.

кариера

Ашли Дарби се бори много през юношеството си. За да издържа майка си и братята и сестрите си, тя работеше като барман в L2 Clun във Вашингтон, окръг Колумбия. Тя неочаквано избра да се състезава в конкурса за красота Мис Окръг Колумбия. По Божията милост тя също спечели шампионата през 2011 г. След това се състезава в конкурса за Мис Америка, но не успя да спечели короната.

Тя получи стипендия от 00 и наградата за нефиналист за интервю на John Curran. По-късно, скоро след стремителния си възход към славата, Ашли беше един от шестимата участници в телевизионната риалити програма на Bravo, The Real Housewives of Potomac. След това тя се завърна през април 2017 г. за втория сезон на шоуто. Въпреки различни проблеми, тя стана доста популярна в програмата.

Тя основава ресторант в Арлингтън, Вирджиния, поради дълбоката си любов и ентусиазъм към храната и готвенето. Ресторантът предлага оригинални австралийски ястия и е страхотно заведение за хранене.

Постижения и награди

Ашли Дарби беше коронована за Мис Окръг Колумбия през 2011 г. Дарби, член на актьорския състав на Браво Истинските съпруги от Потомак, имаше отличието да бъде най-младата домакиня в историята на франчайза, на 27 години. Тя също е успешна бизнесдама, която обича гостоприемството, йогата, и филантропия.

Нетната стойност на Ашли Дарби през 2022 г

Ашли Дарби и съпругът й притежават съвместна компания. Тя е и съсобственик на ресторант Oz Restaurant and Bar. Ашли спечели много пари за себе си чрез работата си в риалити шоута и компания. И се надява да развие професията си през следващите години. Съпругът й Майкъл й подари Porsche. Тя и съпругът й живеят в пентхаус за милиони долари.

Нейното нетно състояние е 6 милиона долара към юли 2022 г. Австралийският й съпруг е магнат на недвижими имоти, който управлява фирма Monument Realty с нетна стойност от 20 милиона долара.

Ашли Дарби, телевизионна риалити звезда и богата бизнесдама, е зашеметяваща дама. Тя имаше трудно съществуване, но с Божията помощ триумфира, след като спечели конкурса за красота. В момента тя управлява собствена фирма и има успешна работа. Тя прекарва много време в сайта си за социални медии. Ашли има около 240 000 последователи в Instagram, 10,1 000 последователи във Facebook и 41,7 000 последователи в Twitter. Искам да я видя в много повече представления.

Ашли Дарби Съпруг, брак

Ашли Дарби е най-известна с участието си в Истинските съпруги от Потомак на Браво. През 2014 г. тя се омъжи за 29 години по-възрастния от нея Майкъл Дарби. Майкъл е австралийски магнат на недвижими имоти и предприемач. Майкъл и бившата му съпруга имат две деца.

След като се срещат в продължение на две години, двойката се жени, но се развежда скоро след това, твърдейки, че има разлика във възрастта. Истинските съпруги от Потомак представиха двойката. В крайна сметка те се помириха през 2017 г. Те бяха изненадани и откриха бременността си, тъй като не се опитваха умишлено. Майкъл, според Ашли, е бил фантастична система за подкрепа за нея през цялата й бременност. Първото дете на Ашли и Майкъл се роди през 2019 г. В момента те живеят заедно щастливо. Ашли също обича домашни любимци. Джеронимо, нейният бял Малтипу, е нейното куче.

Популярни Публикации