Коя е Антония Вали? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, кариера

Антония Вали стана известна с раждането на нейния знаменит баща, Франки Вали, завършен американски певец и актьор. Хитовете на бащата на Франки включват Sherry (1962), Walk Like a Man (1963), Can’t Take My Eyes Off You (1967), Big Girls Don’t Cry (1962) и др.

Бързи факти

Пълно име Антония Вали
Професия Известна звезда
Популярни за Дъщеря на Франки Вали
Възраст (Както през 2022 г.) Средата на 86-та
Дата на раждане N/A
Зодия N/A
Родно място Ню Йорк,
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Цвят на очите кафяво
Приблизителна нетна стойност 80 милиона долара
баща Франки Вали
Майка Мери Мандел
Съпруг Гери Полси
Дядо и баба Антъни Кастелучио, Мери Риналди
деца N/A
Братя и сестри на Франсин

Антония Вали Wiki

Антония Вали е американски гражданин от бял произход, роден и израснал в Ню Йорк. Нейната рождена дата е строго пазена тайна. Антония Вали е отгледана в Ню Йорк от баща си Франки Вали и майка си Мери Мандел.

Антония е израснала в богато семейство, където е имала всичко необходимо, за да посрещне основните си нужди. Антъни Кастелучио е неин дядо, докато Мери Риналди е нейна баба. Франсин, нейната по-голяма сестра, почина като дете от свръхдоза наркотици. Доведената сестра на майка й, Силия, също е доведена сестра на майка й от предишен брак. Силия, по-малката сестра на Франсин, почина шест месеца след Франсин, след като падна по пожарна стълба. Антония запази основно мълчание по темата за своето възпитание и образование.кариера

Антония Вали е най-известна с това, че е дъщеря на Франки Вали, известна американска певица. Тя става известна благодарение на баща си, звездно дете. Въпреки това не успяхме да намерим информация за професионалната кариера на Антония Вали.

Баща й е работил като музикант през по-голямата част от живота си с фирми като Phillips Motown, Private Stoke, MCA и други. Неговите хитове включват Walk Like a Man (1983), Rag Doll (1964), Can’t Take My Eyes Off You (1967), My Eyes Adore You (1994) и много други.

Връзка

Антония Вали има три брака през целия си живот. Първоначално той се жени за Мери Мандел, майката на Антония Вали. Мери вече имаше двегодишна дъщеря на име Силия, когато се ожениха. Антония и Франсин са родени в резултат на техния съюз. Двамата се развеждат през 1971 г. след 13-годишен брак. През 1974 г. Франки се жени за втората си съпруга Мери Ан Ханаган за втори път. Всичко беше наред до 1982 г., когато двойката се разведе след осемгодишен брак.

През 1984 г. Франки се жени за Ранди Клохеси, бившата си съпруга, за трети път. На двойката са родени трима сина. Двойката се разведе през 2004 г., а тази година това се повтори. Сега Франки е горд баща на четири деца и живее щастливо в САЩ със семейството си. Слуховете за скандал нямат голям ефект върху Франки. Гери Полчи е името на съпруга на Антония Вали.

  Антония Вали

Антония Вали

Височина и тегло

Що се отнася до външния й вид, нейният ръст и тегло не са известни. Тя е на 86 години, според Wikipedia. Очите й са кафяви и има светъл тен.

Нетната стойност на Антония Вали

Антония Вали все още не е разкрила призванието си на широкия свят. В резултат на това нейната нетна стойност е изчислена. Въпреки това тя се възползва от значителната нетна стойност на баща си, която се оценява на 80 милиона долара, според Celebrity Net Worth. В резултат на това тя без съмнение живее хайлайф.

Любопитни факти

  • За кратко Гери Полчи се жени за Антония Вали, дъщерята на Франки Вали.
  • Тя е известна и като знаменитото дете на Франки Вали.
  • Антонио не е публикувала нищо в акаунтите си в Instagram от дълго време.
  • Нетната стойност на Антонио Вали не е посочена в нито един от нейните публични уебсайтове.

Популярни Публикации