Коя е Антония Джентри? Wiki, възраст, гадже, нетно състояние, височина, кариера

Антония Джентри е добре позната и отлична американска актриса. Тя е родена на 30 септември 1997 г. в Атланта, Джорджия, САЩ. Тя е една от най-дръзките, динамични, самоуверени и елегантни актриси под 24-годишна възраст. Тя спечели общественото внимание и вниманието на медиите след участието си в ролята на Жасмин в романтичната комедия „Буркан с бонбони“. Антония има интерес към изявите още от малка. Тя превърна любовта си в кариера и се появи пред голяма тълпа. Тя е най-известна с невероятното си представяне на Джини в хитовия сериал на Netflix Джини и Джорджия. Освен това през 2021 г. тя спечели награда за филми и телевизия на MTV за отличителното си представяне в Джини и Джорджия.

Антония притежава разнообразна гама от способности, включително способността да общува на различни езици, включително корейски, японски, тайландски, испански, френски, немски и руски. По същия начин тя е много талантлива американска актьорка. Освен това нейната биография може да бъде намерена в Wikipedia и уебсайта на IMDb.

Бързи факти

Име на знаменитост Антония Джентри
Популярни за американска актриса
Професия актриса
Приблизителна нетна стойност милион- милиона
Възраст 24 години Както през 2022 г
Рождена дата 30 септември 1997 г
Знак за раждане Паунд
Родно място Атланта, Джорджия, Съединените щати
Националност американски
Етническа принадлежност двурасов
Височина 5'1
Тегло 45 килограма
Измерване на тялото 30-26-30
Тип тяло тънък
Цвят на косата кафяво
Цвят на очите Хейзъл

Антония Джентри Wiki

Антония Джентри е добре позната и отлична американска актриса. Тя е една от най-дръзките, динамични, самоуверени и елегантни актриси до 24 години. По отношение на семейството, тя има майка от Ямайка и баща британец. Информация за името им обаче няма. Според Wikipedia тя е единственото дете на родителите си. Тя е единственият брат или сестра, който има. Тя се среща с Езра Паундс, известен музикант, от няколко години. Двамата се срещат от осем години и изглеждат очарователно заедно. Антония учи драма в гимназията John S. Davidson Fine Arts Magnet School на Augusta.След това се записва в университета Емори, за да учи театър. Антония беше член на групата за комедийни подобрения на университета Емори. Антония съчетаваше работа на непълен работен ден и възможности за изява, като същевременно посещаваше колеж на пълен работен ден. Везни е нейната зодия и тя е американска националност.

Височина и тегло на Антония Джентри

По отношение на височината, тя е висока около 5 фута и 1 инч. Тя тежи около 45 кг. Тя има лешникови очи и лъскава кафява коса. Освен това физиката й е 30-26-30.

кариера

Антония е добре позната многостранна актриса във филмовата индустрия. Тя започва кариерата си на големия екран, като участва в редица известни филми и телевизионни предавания. Тя също започва кариерата си с второстепенни роли. Биографията на Антония Джентри е достъпна и в Internet Movie Database.

Антония е участвала в редица филми и телевизионни предавания. Сред тях са Ginny and Georgia (предвиден за пускане през 2021 г.), Candy Jar (излязъл през 2018 г.), Lone Wolf Mason, Driver’s Ed: Tales from the Street и PSA Don’t Text and Drive Pay Attention.

Нетната стойност на Антония Джентри

Антония Джентри е добре позната американска актриса, която спечели наградата за филми и телевизия на MTV за страхотното си изпълнение в Джини и Джорджия през 2021 г. Нетното състояние на Антония се оценява на между 1 и 3 милиона долара към октомври 2022 г.

  Антония Джентри

Антония Джентри

Любопитни факти

  • Антония Джентри е известна и отлична американска актриса.
  • По отношение на нетната стойност се предвижда тя да има нетна стойност между 1 милион и 3 милиона долара към 2021 г.
  • Тя се среща с Езра Паундс, известен музикант, от няколко години.
  • Според Wikipedia тя е единственото дете на родителите си.
  • Антония поддържа свои собствени официални профили в социалните медии, които включват Tiktok.

Популярни Публикации