Коя е Анна Музичук? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Анна Музичук е известен украински шахматист, спечелил титлата гросмайстор. Анна Музичук също е добре известна като четвъртата жена, постигнала поне 2600 FIDE рейтинг.

Бързи факти

Пълно име: Анна Музичук
Дата на раждане: 28 февруари 1990 г
Възраст: 32 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: Играч на шах
Държава: съветски съюз
Семейно положение: единичен
Нетна стойност - милиона щатски долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Лвов, Украинска ССР
Националност украински
Религия Кристиян
баща От Музичук
Майка Наталия
Братя и сестри Мария

Anna Music Wiki

Анна Олехивна Музичук е родена на 28 февруари 1990 г. Тя влезе в този свят в Лвов, Украинска съветска социалистическа република, Съветски съюз. В резултат на това тя е на 32 години и е украинска националност. Освен това тя е християнка, въпреки рождената зодия Риби.

Преминавайки към членовете на семейството си, тя е родена на Олег Музичук и Наталия Музичук. По същия начин тя израства с по-малка сестра на име Мария. Баща й и майка й са професионални треньори по шах. И Анна, и сестра й започват да играят шах на двегодишна възраст. Тя завърши на второ място в училищното си състезание и регионалното първенство на Лвов на петгодишна възраст. Освен това, на десетгодишна възраст, тя беше способна да победи и двамата си родители.Височина и тегло на Анна Музичук

Анна е красиво и красиво момиче по отношение на пропорциите на тялото си. Въпреки това, нейните реални измервания на тялото, които включват височината, теглото, размера на гърдите, талията и бедрата, в момента не са достъпни онлайн. По същия начин тя има руса коса и тъмнокафяви очи.

кариера

Анна започва да играе шах през 2004 г., когато е на 14 години. До 2014 г. е част от националния отбор на Словения. По подобен начин тя е четвъртата жена, която достига ниво на рейтинг 2600 Elo, след като го постигна с резултат 2606 през юли 2012 г. Тя се състезава в украинското, европейското и световното младежко първенство от 1997 до 2005 г., събирайки много медали. По същия начин тя печели злато на Европейското първенство за момичета до 10 години през 1998 и 2000 г., първенството на Украйна за момичета до 10 години през 2002 г., първенството на Украйна и Европа за момичета до 12 години през 2003 и 2004 г. и Световното първенство за момичета до 16 г. шампионат през 2005 г.

През 1997 и 1999 г. тя спечели сребро на Европейското първенство за момичета до 10 г.; през 2002 г. тя спечели злато на световното първенство за момичета до 12 години; и през 2004 г. тя спечели злато на Световното първенство U14 за момичета. Тя спечели бронз на Световното първенство до 10 години за момичета през 2000 г. Освен това тя беше обявена за майстор на ФИДЕ за жени през 2001 г. и за международен майстор за жени през 2002 г. По същия начин тя спечели шампионата на Украйна за жени през 2003 г. Тя спечели шампионата на Украйна U20 за момичета през 2004 г. По същия начин тя започна да представлява Словения през 2004 г. Тя беше част от клуба на Любляна и националния отбор на Словения по време на Олимпиадата. Въпреки пребиваването си в Стрий, тя продължи да представлява Словения (Украйна).

  Анна Музичук

Анна Музичук

Анна Музичук Нетна стойност

Като гросмайстор по шах тя е натрупала значителни богатства. По отношение на уики сайтовете, тя се оценява на нетна стойност между и милиона щатски долара към октомври 2022 г.

Анна Музичук Гадже, Запознанства

Анна не излиза с никого и е доволна от самотния си живот. Има малко налична информация относно нейните партньорства. Като частно лице тя не е разкрила много информация за предишните си връзки.

Популярни Публикации