Коя е Аниса Есаиби Джордж? Wiki, биография, възраст, съпруг, нетна стойност

Аниса Есаиби Джордж е политик от Съединените щати. Анниса Есаиби Джордж е служил в Градския съвет на Бостън като член на пълномощника.

Бързи факти

Истинско име Аниса Есаиби Джордж
Пол Женски пол
Възраст 47
Дата на раждане 12 декември 1973 г
Родно място Бостън, Масачузетс
Националност американски
Роден град Не се знае
Професия Политик
Височина Не се знае
Тегло Не се знае
интерес Не се знае
зодия Стрелец
Семейно положение Женен
университет Бостънски университет
родители Не се знае
Братя и сестри 3
Съпруг Дъглас Джордж
гадже Нито един
деца Дъглас (младши), Чарли, Кайдън и Самир
Нетна стойност Не се знае

Биография на Аниса Есаиби Джордж

Аниса Есаиби Джордж е родена на 12 декември 1973 г., зодия Стрелец и е на 48 години. Тя е от Бостън, Масачузетс, Съединените щати. Барбара е родена в Полша от родители поляци, докато Езедин е роден в Тунис. Тримата й братя и сестри и тя бяха отгледани като католици, но баща й беше вярващ мюсюлманин.

Тя посещава Bentley College две години, след като завършва Бостънската техническа гимназия, преди да се премести в Бостънския университет. По това време тя беше специалност политически науки. Аниса също е била стажант в офиса на Макс Баукъс във Вашингтон, окръг Колумбия, по време на студентските си години.Тя също е служила като отговорник за студентските услуги в Бостънския съвет за частна индустрия, след като завършва B.U. Джордж продължава образованието си, като получава магистърска степен по образование от Университета на Масачузетс-Бостън, а от 2001 до 2014 г. тя преподава избираеми предмети по социални науки в гимназията в Източен Бостън.

  Аниса Есаиби Джордж

Annissa Essaibi George Височина, тегло

Аниса е висока и зашеметяваща. Тя е висока 5 фута 4 инча и тежи приблизително 54 килограма. Тя обаче има прекрасен набор от тъмнокафяви очи и кафява коса. Аниса има красива фигура и добро отношение, което привлича много внимание към нея.

кариера

Този човек започва да преподава икономика, управление на бизнеса и здравеопазване и човешки услуги на юноши и възрастни в гимназията в Източен Бостън през 2001 г. Аниса също тренира софтбол като асистент. Освен това, преди да стане учител, тази личност е работила за Бостънския съвет за частна индустрия като отговорник за студентските услуги.

Тя свърза учениците с възможностите за обучение на работното място там. По подобен начин нейната непоколебима отдаденост на образованието и подпомагането на студентите да разберат и да се подготвят за опциите за работа е била движеща сила за нея. Аниса е развълнувана да сподели ползите от своя опит с Градския съвет и в резултат на това със студенти и семейства в цял Бостън.

Тя е основател и собственик на Stitch House, компания за търговия на дребно в Дорчестър. Продава прежди и платове, както и уроци по плетене, ватиране, шиене и плетене на една кука. От 2007 г. това е процъфтяващ малък бизнес, който привлича потребители от по-голямата част на Бостън и извън него.

Тази личност е добре запозната с процеса на създаване на концепция, стартиране на компания и поддържането й на повърхността в трудни икономически обстоятелства. Тя също така признава значението на малките предприятия в една общност, както от финансова гледна точка, така и от гледна точка на укрепване на връзките на хората един с друг и със заобикалящата ги среда.

Тя се е отдала на своята общност като член на борда на директорите на здравния център Dorchester House, работната група на Columbia Point, парадния комитет на деня на Дорчестър и бивш президент на гражданската асоциация Columbia-Savin Hill, както и бивш член на McCormack Управителен съвет на Гражданско сдружение.

Аниса Есаиби Джордж Нет Уърт

Аниса е политик, който е натрупал значително състояние чрез професионалните си начинания. Очакваната нетна стойност на Аниса е около 3 милиона долара към октомври 2022 г.

Annissa Essaibi George Съпруг, брак

Дъг Джордж е съпругът на Джордж. Дъг работи като строителен предприемач. Те имаха четирима сина заедно, включително набор от тризнаци. В резултат на това двамата станаха горди родители на четири момчета: Дъглас, Чарли, Кейдън и Самир, които са тризнаци.

Популярни Публикации