Коя е Анджи Боуи? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност

Анджела Боуи е американска актриса и журналистка, която повлия на глем рок културата и модата от 70-те години на миналия век с бившия си съпруг Дейвид Боуи. От 1970 г. до развода им през 1980 г. тя е омъжена за Дейвид Боуи.

Бързи факти

Популярни като Мери Анджела Барнет
Професия актриса
Възраст 72 години
Роден 30 ноември 1948 г
рожден ден 30 ноември
Родно място Айос Дометиос, Никозия, Кипър
Националност Кипър
Височина 5′ 9″ (1,75 м)
Тегло 62 кг
Съпруг Дейвид Боуй
Нетна стойност 10 милиона долара

Възраст и ранен живот на Анджи Бауи

Анджи Боуи (Мери Анджела Барнет) е родена в Айос Дометиос, Никозия, Кипър, през 1949 г. . Нейната зодия е Везни. Мери Анджела Барнет е пълното й име. Тя е израснала в Америка, заедно с родителите и братята и сестрите си. По същия начин тя е американска гражданка. Тя е от бял етнос. Нейната вяра е християнството.

Анджи е посещавала няколко образователни институции в Кипър, Швейцария и Обединеното кралство.
Тя за кратко посещава колежа в Кънектикът, преди да бъде изключена заради връзка с жена. Анджи Боуи

Височина и тегло на Анджи Боуи

Анджи Боуи е висок 5 фута 9 инча . Тя тежи около 72 кг. Тя има прекрасни топли сини очи и руса коса. Няма информация за нейните измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

Нетната стойност на Анджи Боуи

Колко е нетната стойност на Анджи Боуи? Боуи Смята се, че нетното състояние на милиона, според Нетна стойност на знаменитости. Отличната й професия на актриса е основният й източник на пари.

кариера

Анджи Боуи се появява в телевизионни чат програми през 70-те години. На 16 ноември 1973 г. тя се появява в вечерното шоу на Джони Карсън. В началото на 1975 г. тя се появява и в шоуто на Майк Дъглас.

Тя се явява на прослушване за главната роля в Wonder Woman, който дебютира на 12 март 1974 г. и включва Кати Лий Кросби (не толкова често се съобщава за по-късния телевизионен сериал Wonder Woman, в който Линда Картър играе главната роля.
Бауи се преобрази в журналистка специалист по джендър въпроси. Работила е като странстващ кореспондент за списание Frock, издание за транссексуални и драг. Тя публикува книга Pocket Essentials, озаглавена Bisexuality през 2002 г.

Анджи Бауи Съпруг и брак

Кой е съпругът на Анджи Бауи? Анджи се запознава с певеца Дейвид Боуи чрез познато познанство с изпълнителния директор на звукозаписната компания Калвин Марк Ле през 1969 г. По това време тя е на 19 години. Двамата се женят на 19 март 1970 г. в регистъра на Бромли в Бекенхам Лейн, Кент. Двамата имаха открит брак, тъй като не се обичаха и вместо това се ожениха, за да може тя да получи разрешение.

Популярни Публикации