Коя е Анджела Кинси? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Анджела Кинси е известен професионален актьор, подкастър и телевизионен панелист от Съединените щати. Тя е най-известна като Анджела Мартин от „Офисът“, който е широко смятан за един от най-популярните и привлекателни ситкоми на ерата. Сред филмите, по които е работила, са All-stars, Hot Bot, slash и Tripping Forward. Въпреки това тя спечели голяма популярност с брака си с Уорън Либерщайн. Бившият й съпруг е известен писател, телевизионен продуцент и рядък изпълнител, докато настоящият й съпруг е Джошуа Снайдер. Последният е завършен актьор, харизматичен лидер и YouTuber. Биографията на Анджела може да бъде намерена на различни уебсайтове, включително Wikipedia и IMDB.

Бързи факти

Пълно име Анджела Фей Кинси
Професия актриса
Популярни за Да бъдеш съпруга на Джошуа Снайдер
Възраст (Както през 2022 г.) 50 години
Дата на раждане 24 юни 1971 г
Зодия Рак
Родно място елен
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Училище/Университет Междукултурно училище в Джакарта/университет Бейлър
Височина 5 фута и 1 инч
Цвят на очите зелено
Тегло 54 кг
Приблизителна нетна стойност 8 милиона долара
баща Били Кинси
Майка Бърти Кинси
Съпруг Джошуа Снайдер и Уорън Либерщайн
деца Елизабет Руби Либерщайн
Братя и сестри Били Мълинс, Джанет Кинси, Тина Кинси

Анджела Кинси Уикипедия

Анджела Кинси е роден на 24 юни 1971 г. Съпругата на Джошуа Снайдер е на 50 години към 2022 г. Анджела предпочита да празнува рождения си ден на 24 юни всяка година. Кинси също е роден под знака на Рака. Анджела е родена в САЩ, поради което е американска гражданка. Тя е от английско потекло.

Анджела е висока 5 фута и 1 инч и тежи 54 килограма. Очите й са в нюанс на зелено, а косата й е руса. Номерът на обувките й е 5, талията й е 25, бедрата й са 35 и има естествени гърди. Анджела е посещавала междукултурното училище Джакарта в Джакарта за началното си образование и университета Бейлър в Лондон за колежанското си образование, което е завършила.Нетната стойност на Анджела Кинси

Нетното състояние на Анджела Кинси се оценява на 8 милиона долара към октомври 2022 г. Този раздел описва нейното имущество, средства и приходи. Нейният естествен източник на приходи е актьорската й кариера. Тя успява да управлява подходящи бюджети с новите си източници на приходи, но предпочита да води скромен начин на живот. Любимото й ястие е Catan и обича да оцветява като хоби.

  Анджела Кинси

Анджела Кинси

Анджела Кинси Съпруг, брак

Анджела Кинси се омъжи за Джошуа Снайдер , известен изпълнител, мениджър и YouTuber, след развода си с Уорън Либерщайн. Тя е в екстаз да бъде с него. След като се омъжва за него, тя става идеалната мащеха за двамата му сина от предишната му съпруга, Кейд Снайдер и Джейк Снайдер.

Уикипедия

Уикипедия има информация за нейния съпруг Джошуа Синдър, бившия съпруг Уорън Либерщайн, майка Бърти Кинси, баща Били Кинси, единственото дете Изабел Руби Либерщайн и братята и сестрите на Анджела Били Мълинс, Джанет Кинси и Тина Кинси.

Любопитни факти

  • Анджела е родена на 24 юни 1971 г.
  • Съпругата на Джошуа Снайдер е на 50 години към 2022 г.
  • Анджела е родена под зодия Рак.
  • Нетното състояние на Анджела се очаква да бъде 8 милиона долара през 2022 г.
  • Тя е разведена с бившия си съпруг Уорън Либерщайн.
  • Джошуа Снайдер е нейният настоящ съпруг.

ЧЗВ

На колко години беше Анджела Кинси, когато роди бебето си?

Анджела Кинси беше на 36, когато роди първото си бебе.

Защо Анджела Кинси е израснала в Индонезия?

Анджела Кинси е родена в Луизиана. И когато беше на две години, тя се премести в Индонезия с родителите си, защото баща й беше инженер по сондиране там.

Как Анджела Кинси срещна Джошуа Снайдер?

Анджела Кинси и Джошуа Снайдер се срещнаха в местен магазин за хранителни стоки.

Популярни Публикации