Коя е Аманда Нунес? Wiki, възраст, гадже, височина, нетно състояние, етническа принадлежност

Amanda Nunes е артистка по смесени бойни изкуства, която се бие в Ultimate Fighting Championship. Нейната титла като шампион на UFC за жени в категория петел сега се държи от нея. Тя носи псевдонима Лъвицата. Нейният черен колан по бразилско жиу-джицу е друго постижение. Освен това кафяв колан по джудо, Нунес. Започва професията си през 2008 г., работи и до днес.

Бързи факти

Празнувано име: аманда нунес
Истинско име/пълно име: Аманда Лоренсо Нунес
Пол: Женски пол
Възраст: 34 години
Рождена дата: 30 май 1988 г
Родно място: Салвадор, щат Баия, Бразилия
националност: бразилски
Височина: 1,73 м
Тегло: 64 кг
Сексуална ориентация: Лесбийка
Семейно положение: Обвързан
Съпруг/съпруга
(Име):
НЕ
деца: не
Запознанства/гадже
(Име):
Да (Нина Ансароф)
Професия: Бразилски майстор на смесени бойни изкуства
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара

Биография на Аманда Нунес

аманда нунес е роден през 1988 г., Нунес е роден. Тя отива като Аманда Луренко Нунес изцяло. Тя прекарва по-голямата част от ранните си години в малка общност извън Салвадор, Баия, Бразилия. Тя разви страст към кариерата, когато беше само на четири години. Тя започна да тренира в този момент, когато наближаваше шестнадесетгодишна възраст. След като получава покана от сестра си за доджо, тя участва в първото си състезание по бразилско жиу-джицу. Сестра й участва в атлетични тренировки.

аманда нунес никога не е крила сексуалната си ориентация. Тя е силна жена, на която не й пука какво мислят хората за нея. Нина Ансароф беше жена, с която излизаше. Нина се състезава и в UFC. Нина е имала възможността да участва в кат. През последните четири години тя прави това. Нунес призна, че приятелството й с Нина е допринесло за нейната кариера.  аманда нунес

аманда нунес

Възраст, височина, тегло на Аманда Нунес

аманда нунес е роден на 30 май 1988 г.; Тя е на 34 години към 2022 г. Тежи 64 килограма и е висока 1,73 метра.

кариера

аманда нунес е тренирал в боен клуб AMA и е живял в Ню Джърси. В крайна сметка тя се премести в Маями, за да тренира с MMA Masters. Тя е на обучение в American Top Team в Коконът Крийк, Флорида. Nunes получи разрешение да се състезава в тегловните категории до 135 паунда и 145 паунда. Тя призна, че възнамерява да се състезава в следващите дни при 135 паунда. През 2008 г. тя участва в първия си мач по смесени бойни изкуства.

Това състезание се проведе на Prime MMA Championship 2. Тя се изправи срещу Ana Maria тук, където беше победена в началото. Нунес има пет поредни победи. Нейният предпочитан метод за победа е нокаут. Тя започна своята ударна група през 2011 г. Това се случи в Нешвил, Тенеси. Когато се изправи срещу канадката Джулия Бъд, тя наистина загуби. Nunes трябваше да се бие с Julie Kedzie през 2011 г. Далас, Тексас, беше определен като място на тази битка.

Тази битка обаче беше прекратена, тъй като Nunes имаше контузия при битка. Тя имаше възможността да се бие срещу Алексис Дейвис през 2011 г. По-късно тя загуби играта в тази битка. Тя трябваше да се състезава срещу Гилбърт Мелендес през 2012 г. Битката обаче беше отменена, тъй като Гилбърт имаше заболяване на коляното. Тя имаше няколко възможности да се състезава в шампионата на UFC и всеки път излизаше на върха.

Награди и постижения

В смесените бойни изкуства Нунес има голям успех. Тя постигна успех и спечели множество шампионати. Тя получи множество отличия, включително Ultimate Fighting Championship. Шампионската титла на UFC в категория петел за жени е нейна. Освен това тя получи награда за равенство в Калифорния.

Нетното състояние на Аманда Нунес през 2022 г

аманда нунес има нетна стойност от повече от милиона към юли 2022 г. Работата й като състезател по смесени бойни изкуства допринесе за нейния финансов успех. Участвала е в множество състезания. Тя загуби няколко събития, но в крайна сметка успя да спечели повечето от тях. Това състезание увеличи нетната й стойност.

Нунес отдавна поддържа мнението, че никой никога не трябва да се срамува от това кой е. Тя никога не се колебае да каже, че е лесбийка поради това. Кариерата й все още се развива, а предстоящите състезания, на които ще участва, ще бъдат страхотни. Бъдещето изглежда обещаващо за тази жена.

Популярни Публикации