Коя е Али Гони? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, етническа принадлежност, кариера

Али Гони (роден на 25 февруари 1991 г.) е индийски модел и актьор, който работи в хинди телевизия. Той е най-известен с ролите си в Kuch Toh Hai Tere Mere Darmiyaan като Raj Kapoor и Yeh Hai Mohabbatein като Romi Bhalla. Той също така се появява в MTV Splitsvilla 5, Fear Factor: Khatron Ke Khiladi 9, Nach Baliye 9 и Bigg Boss 14.

Бързи факти

Пълно име Али Гони
Професия телевизионен актьор
Дата на раждане 25 февруари 1991 г
Родно място Джаму и Кашмир, Индия
Религия ислям
Възраст 30 години
Националност индийски
Семейно положение Неомъжена
Образователна квалификация Завършвам
Колеж / университет Клъстерен университет в Джаму, Индия
Нетна стойност 2 милиона долара
Височина в инчове 6′ 1″
Тегло в килограми 85 кг
Бащино име Амджад Гони
Майчино име Руби Чейс
Семейно положение Неомъжена
Приятелки на Али Гони Жасмин Бхасин (актриса)

Биография на Али Гони

Но Гони , който е роден на 25 февруари 1991 г., ще бъде на 29 години през 2021 г. Той е роден и израснал в Бхадерва, Джаму и Кашмир, Индия, в семейство от средната класа. Неговият астрологичен знак е Риби. Името на баща му е Амджад Гони и той е бизнесмен. Руби Гони е името на майка му и тя е домакиня. Той е доста близък с майка си. Той има трима братя и сестри, най-големият от тях е актьор на име Арслан Гони.

Придобива основното и средното си образование в публични институции в Делхи и Джаму и Кашмир. След това завършва университета Jammu Cluster в Индия. Той винаги се е интересувал от актьорско майсторство и моделиране откакто е бил млад и се е стремил да бъде професионален актьор в развлекателния бизнес. Той печели конкурс за моделиране IFTI като студент, организиран от Индийския филмов и телевизионен институт.Възраст, височина, тегло на Али Гони

Али Гони е на 30 години към 2022 г. Има мощна физика и добре развито тяло. Той е висок 6 фута и тежи около 85 кг. Телосложението му е ромбовидно мускулесто, с изключителни размери на тялото. Гладката му черна коса допълва привлекателното му отношение, както и блестящите му черни очи. Той спечели състезанието за моделиране IFTI в колежа, тъй като винаги е имал любов към моделирането.

кариера

Али Гони започва кариерата си на модел и е участвал в няколко моделни и модни събития. Той спечели конкурса за моделиране IFTI (Индийски филмов и телевизионен институт) в своя колеж през 2011 г. Той стана известен като модел, преди да се появи в индийската риалити програма MTV Splitsvilla (2012 г.) като участник с Paras Chhabra.

По-късно той се премества в Мумбай, за да продължи актьорската си кариера и се записва в Индийския филмов и телевизионен институт. Али направи своя актьорски дебют като Роми Бхала (съпругът на Михика) в сериала на Star Plus Ye Hai Mohabbatein (2013), с участието на Каран Пател и Дивянка Трипати. Той получи много похвали за ролята си на Роми и стана знаменитост в нацията.

След това той участва като гост в сезон 6 на MTV Splitsvilla. От 2015 до 2016 г. той се състезава в Box Cricket League 2 за страничния Chandigarh Cubes. Оттогава той участва в редица телевизионни предавания, включително Kuch Toh Hai Tere Mere Darmiyaan, Yeh Kahan Aa Gaye Hum, Bahu Hamari Rajnikant, Dhai Kilo Prem и Naagin 3. Той също така замени Arjit Taneja като водещ в Indian телевизионен драматичен сериал Pyaar Tune Kya Kiya (2016).

През 2019 г. той се състезава в Сезон 9 на Fear Factor: Khatron Ke Khiladi с Avika Gor и завършва като четвърти подгласник. След това тя се състезава в сезон 9 на Nach Baliye заедно с бившата му приятелка Наташа Станкович, завършвайки като трета подгласничка. Той се появява като гост в телевизионни сериали като Kitchen Champion и Khatra Khatra Khatra. През 2020 г. той се появи като състезател с уайлд кард в индийската телевизионна риалити програма Bigg Boss 14 със Sonali Phogat, Pavitra Punia и Eijaz Khan.

Постижения и награди

  • Спечели събитие за моделиране през 2011 г., организирано от IFTI.
  • Фактор на страха: Khatron Ke Khiladi, Jigar pe Trigger 4th Runner Up

Нетната стойност на Али Гони в

На Али Гони нетната стойност се очаква да бъде над 2 милиона долара, или 16 крори, към 2022 г. Той е модел и индийски актьор, който се появява в телевизия на хинди. След като играе Роми Бхала в Yeh Hain Mohabbatein, той става световна суперзвезда. Нетната стойност на Али Гони е чудесна илюстрация за това как можете да превърнете способностите си в генератори на пари.

Приятелка на Али Гонис, запознанства

Откакто признаха привързаността си един към друг в Bigg Boss 14 на Salman Khan, Jasmin Bhasin и Aly Goni са страстно влюбени. Жасмин Бхасин и Али Гони са приятели, откакто се появиха в смелата риалити програма на Рохит Шети Fear Factor: Khatron Ke Khiladi 9 през 2019 г. Но едва когато бяха в Bigg Boss 14, те откриха, че са влюбени. Те са неразделни, откакто напуснаха къщата на Big Brother на Салман Хан и дори споделят екрана в много музикални видеоклипове.

Популярни Публикации