Коя е Алеся Кафелникова? Wiki, възраст, гадже, етническа принадлежност, височина, нетна стойност

Алеся Кафелникова е известен руски модел и Instagram звезда. Тя е модел от доста време и е свързана с различни агенции за модели като IGM models.

Бързи факти

Пълно име: Алеся Кафелникова
Дата на раждане: 23 октомври 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: Модел
Държава: елен
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност . 5 милиона щатски долара
Цвят на очите Зелено
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 33-34-36
Родно място Москва
Националност Руски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
баща Евгений Кафелникова
Майка Маша Кафелникова

Алеся Кафелникова Биография

Алеся Кафелникова е родена в Москва, Русия на 23 октомври 1998 г. Към 2022 г. тя ще бъде на 24 години. Евгений Кафелникова, нейният баща, е бивш номер 1 в света руски тенисист. Маша Кафелникова е нейната майка. Тя е от руски произход и следва християнската вяра. Освен това тя е от кавказка етническа принадлежност. Нейната зодия е Скорпион според астрологията.

Алеся Кафелникова Образование

По отношение на формалното образование тя завършва образованието си в местно училище в родния си град. Завършила е и висшето си образование на ниво университет.Алеся Кафелникова Височина, Тегло

Алеся Кафелникова е много привлекателна и има прекрасен характер. Моделът и семейството на знаменитостите са високи приблизително 5 фута 9 инча. Тя тежи 50 килограма. Освен това, когато става въпрос за цялостни измервания на тялото, цифрите са 33 инча бюст, 34 инча талия и 36 инча бедра. Очите й са зелени, а косата й е руса на цвят.

  Алеся Кафелникова

Алеся Кафелникова (Източник: Instagram)

кариера

По отношение на кариерата Алеся Кафелникова е личност и модел в социалните мрежи. Тя е най-известна в Instagram. Моделът споделяше много лични и професионални снимки в профилите си в социалните мрежи, което нашумя доста. Що се отнася до нейната кариера на модел, тя започва през 2015 г. Работила е с няколко агенции за модели и в момента е представлявана от IMG Models.

Алеся също се е появявала в редица списания, модни ревюта и разходки. Тя също така рекламира редица марки от най-висок клас в индустрията. През цялата си кариера тя се появява в множество телевизионни реклами и реклами. Когато тя публикува снимки и видеоклипове в социалните медии, потребителите на мрежата полудяват. Освен това веднъж тя беше наказана за публикуване на снимка, на която е гола върху слон от Сатурн. Известна е и като дъщеря на Евгений Александрович Кафелников. Той е четирикратен шампион от Големия шлем на двойки и бивш тенисист №1 в света.

Нетна стойност на Алеся Кафелникова

Алеся Кафелникова живее щастлив живот със семейството си. Към днешна дата тя е известна и богата в резултат на работата си. Освен това общата й нетна стойност се оценява на 1,5 милиона щатски долара към октомври 2022 г.

Алеся Кафелникова

Преминавайки към романтичния и личен живот на Алеся, тя не е омъжена. Към днешна дата няма съобщения, потвърждаващи връзката й с някой друг. Тя също няма деца по друг начин. Освен това тя няма други връзки. Докато тя е открита относно предпочитанията си по пола. И до днес тя не е имала спорни събития.

Популярни Публикации