Коя е Александрия Захра Джоунс? Wiki, възраст, гадже, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Александрия Захра-Джоунс е дъщеря на Дейвид Бауи, емблематичният британски певец и музикант, и Иман Мохамед Абдулмаджид, привлекателният сомалийско-американски супермодел.

Бързи факти

Пълно име: Александрия Захра Джоунс
Възраст: 20 години
Рождена дата: 15 август 2000 г
Хороскоп: Лео
Родно място: Манхатън, Ню Йорк
националност: американски
Етническа принадлежност: Смесени
Бащино име: Дейвид Боуй
Майчино име: Иман Мохамед Абдулмахджид
Братя и сестри: две
Височина: 5 фута 7 инча (170 см)
Тегло: 50 кг (111 фунта)

Александрия Захра Джоунс Възраст и ранен живот

Александрия Захра-Джоунс е родена на 15 август 2000 г. в болница Маунт Синай в Манхатън, Ню Йорк, Съединени американски щати, почти осем години след брака на родителите си Дейвид Боуи (истинско име: Дейвид Робърт Джоунс) и Иман Мохамед Абдулмаджид в Тоскана, Италия .
По същия начин тя е американска гражданка със смесен етнически произход; Англо-ирландски от страна на баща си и сомалийски от страна на майка си. Лекси говори много езици, говори сомалийски, арабски, френски, италиански и английски.

 лекси (Височина и тегло на Александрия Захра Джоунс

Височината й е 5’7″ (170 см) и тежи 50 кг (111 фунта). Средният размер и слабата фигура са резултат от редовни упражнения.

Лекси е заета с перспективата си и елегантният стил на тялото показва, че има слаба фигура. Да не говорим за прекрасните й кафяви очи и къдрещата й кафява коса.

Нетната стойност на Александрия Захра Джоунс

Колко е нетната стойност на Александрия Захра Джоунс? T малката дъщеря е още тийнейджърка и е заета с училищните си задължения, така че е малко вероятно да работи в момента. Боуи обаче остави на дъщеря си една четвърт от цялото си богатство преди смъртта си. В резултат на това тя има нетна стойност от 25 милиона долара към 2020 г.

кариера

Александрия Захра-Джоунс е водила спокойно и уединено съществуване, далеч от любопитните погледи на медиите, според желанията на родителите си. Тя може да е имала много ефектен и публичен живот, с високо летяща кариера на модел, като прекрасна дъщеря на световноизвестна двойка. Александрия получи няколко предложения от значими агенции за модели, когато майка й супермодел качи снимки на Александрия, наслаждаваща се на 18-ия си рожден ден. Все пак младежът изглежда е съсредоточен върху други части от живота си. Доскоро е била студентка в университет в САЩ. Александрия, според съобщенията, е избрала да си вземе една година от колежа, за да преследва кариера в рисуването.
Подобно на баща си поп звезда, Александрия има необичаен и креативен вкус да представя светското по забележителен начин. Амбициозната художничка има различни профили в Instagram, показващи нейния отличителен стил на изпълнена с насилие, хумористична, гневна и обезпокоителна работа. Майката на Александрия също често е виждана да показва гордо произведения на дъщеря си в собствените си сайтове в Instagram и Twitter. Въпреки че Александрия все още преследва своя артистичен интерес, тя все още не е продала нито едно от уникалните си произведения на изкуството, но може да го направи скоро.

Александрия Захра Джоунс Гадже и срещи

С кого се среща Александрия Захра Джоунс? В момента тя няма романтична връзка с никого. Тя е самотна жена, която е много фокусирана върху кариерата си. Освен това тя не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Тя крие личния си живот от папараците. Александрия Захра Джоунс не е обект на никакви слухове или противоречия. Александрия Захра Джоунс се пази настрана от истории, които биха могли да застрашат кариерата й. Тя обаче има чисто досие и никога не е участвала в противоречия.

Популярни Публикации