Коя е Алекса Мари Айкман? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, гадже

Алекса Мари Айкман е известно дете-знаменитост. Трой Ейкман, пенсиониран футболист, и бившата му съпруга Ронда Уорти имат дъщеря на име Мари.

Бързи факти

Рождена дата 30 юли 2002 г
Пълно име Алекса Мари Айкман
Рождено име Алекса Мари Айкман
Друго име Съюзник
Професия Дъщеря на знаменитост
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Държава на раждане Съединени Американски щати
Бащино име Трой Ейкман
Баща професия Sportcaster, бивш футболист
Име на майката Ронда Уорти
Професия майка бивш публицист
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Лео
Семейно положение Неженен
Височина 172 см
братя и сестри Джордан Ашли Ейкман (биологична сестра), двама полубратя
Религия християнството

Алекса Мари Айкман Нетна стойност

Алекса Мари Айкман е тийнейджърка. В момента тя не преследва кариерни цели. От октомври 2022 г. тя ще може да печели от 50 милиона долара нетна стойност на баща си. Трой, нейният баща, също й е осигурил достатъчно ресурси, за да живее щастлив и проспериращ живот.

 Алекса Мари АйкманБиография на Алекса Мари Айкман

Алекса, понякога известна като Али, е известна дъщеря, родена на 30 юли 2002 г. Най-добрата приятелка на Алекса е Джордан Ашли Ейкман, по-голямата сестра на Алекса. Сега тя живее щастливо и удобно с баща си и брат си. Трой Ейкман е известен баща. Както беше посочено по-рано, бащата на Алекса, Трой Кенет Ейкман, е бивш професионален футболист. Трой беше защитник на Далас Каубойс от Националната футболна лига.

Преди да бъде избран в Залата на славата на професионалния футбол през 2006 г., Трой играе за Oklahoma Sooners от 1984 до 1985 г. и за UCLA Bruins от 1986 до 1988 г.

Нейният 54-годишен баща също е получил множество отличия и титли, включително Човек на годината на Уолтър Пейтън за 1997 г., Национален шампион за 1985 г. и Шампион на Супербоул, наред с други. От 2020 г. Трой работи като спортен коментатор за Fox Sports.

Alexa Marie Aikman гадже, запознанства

Ронда Уорти, майката на Алекса, беше говорител на Далас Каубойс, докато баща й, Трой, е по-известен с брака им. Ронда и Трой са заедно от 1998 г. Уорти и Ейкман се женят в Плано, Тексас, на 2 април 2000 г., след като са се срещали две години. Бившата двойка приветства първата си дъщеря Джордан през 2001 г. и втората си дъщеря Алекса Мари през 2002 г. след брака им.

Г-н и г-жа Ейкман бяха доволни от обстоятелствата си. Те отглеждаха момичетата си заедно. Ронда и Трой обаче решиха да се разведат през януари 2011 г. след 11 години брак. Разводът им беше финализиран на 12 април 2011 г.

Популярни Публикации