Клои Кардашиян и Тристан Томпсън очакват второто си дете

Тристан Томпсън сурогатната майка вече беше бременна с детето им, когато избухна скандалът с изневярата на играча на Чикаго Булс през декември. Твърди се, че Кардашиян е открила изневярата на Томпсън по време на снимките за нейната и семейната програма Hulu The Kardashians през декември 2021 г. Въпреки това изглежда, че родителските намерения на двойката не са били повлияни от много публичния им роман. Агентът на Клои Кардашиян разкри пред списание People, че тя и Томпсън очакват второто си дете, което беше заченато през ноември.

Според официалното изявление:

Можем да потвърдим, че True ще има брат или сестра, роден през ноември. Khloé е благодарна на невероятния сурогат за такъв прекрасен подарък. Бихме искали да поискаме учтивост и поверителност, така че Khloé да може да се концентрира върху семейството си.True Thompson, четиригодишната дъщеря на Khloe Kardashian, е първото дете на двойката. Той също има петгодишен син на име Принс, който споделя с бившата си половинка Джордан Крейг.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Тристан Томпсън изневери ли на Клои Кардашиян, когато беше бременна?

Тристан Томпсън е добре известен сред феновете на Keeping Up With the Kardashians с това, че много пъти е изневерявал на Khloe Kardashian. Последната афера се случи през декември 2020 г. и включваше личния треньор Марали Никълс. Когато романсът беше разкрит, Кардашиян и Томпсън очакваха детето си чрез сурогатна майка. Никълс заведе дело за бащинство през юни 2021 г., надявайки се да принуди звездата от НБА да плаща издръжка. В отговор на подаването Томпсън каза през август 2021 г., че изобщо не иска да участва в живота на детето.

 Клои Кардашиян

Хлои Кардашиян и сурогатната жена на Тристан Томпсън забременяха през ноември 2021 г., което току-що беше потвърдено. Целият спор за бащинството се разигра в първия сезон на сериала Hulu, Kardashians, за феновете на Kardashian. През цялото време на разиграването на скандала майката на едно дете запази хладнокръвие.

Цитиран е източник, заявяващ относно ситуацията:

Ако си спомняте, когато Хлое разбра за изневярата на Тристан по време на снимките, тя беше спокойна, което има смисъл, тъй като знаеше, че е бременна и е готова да има детето си. През декември беше разкрито, че Тристан очаква дете, а Клои откри, че сурогатът е бременна. По това време сурогатната майка е била бременна само в 3-4 седмица.

Томпсън призна, че е изневерил на сестрата Кардашиян в поредица от публикации в Instagram през януари 2022 г., пишейки:

Ти не заслужаваш това, Клои. Не заслужаваш сърдечната болка и позора, който ти причиних. Не заслужаваш това, което съм ти причинил през годините. Поведението ми не е в съответствие с начина, по който те виждам. Имам най-голямо уважение и привързаност към вас. Независимо в какво вярвате. Отново, искрено се извинявам.

 Клои Кардашиян

Тристан Томпсън също изневери на основателя на Good American през 2019 г. 31-годишният спортист беше открит да изневерява на Кардашиян с Джордин Уудс, бивш приятел на Кайли Дженър. През 2017 г. и 2018 г. Томпсън също беше разкрит, че изневерява на 38-годишната с много други неназовани жени. Въпреки усилията им да се справят с проблемите във връзката си, Томпсън и Кардашиян, на 31 години, обявиха развода си през юни 2021 г. Оттогава те са изцяло съвместни родители на детето си, Тру Томпсън.

Популярни Публикации