Клои Каландра- Възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

Клои Календер е социална медийна личност от Съединените щати. Chloe Calandra е създател на видео в TikTok, който публикува синхронизиране на устни, преходи, тенденции в грима и предизвикателства под името @chloecalandra. Научете повече за нетната стойност на Chloe Calandra, биографията, възрастта, гаджето, височината, националността, етническата принадлежност, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Клои Календер
Дата на раждане: 05 септември 2000 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Тикток звезда
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 34-36-35
Родно място Ню Джърси
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Завършил гимназия
Youtube Клои Каландра Youtube
Instagram Клои Каландра Instagram

Възраст и ранен живот на Клои Каландра

Клои Календер е роден на 5 септември 2000 г. и сега е на 20 години. Нейният астрологичен знак е Дева. Клои е родена в Ню Джърси, Съединени американски щати, и е американска гражданка. По същия начин тя е от кавказка етническа принадлежност и се придържа към християнството. Клои не е частна относно семейния си живот и не е споделила много информация за него, за разлика от други влиятелни лица в социалните медии. В медиите няма налична информация за родители и братя и сестри.

По същия начин, когато става въпрос за нейното детство, Клои винаги се е интересувала от моделиране и грим. Тя обича да създава изкуство на лицето с грим. По същия начин, когато става въпрос за нейното образование, Клои има диплома за средно образование. По същия начин тя е студентка първа година. Тя обаче не разкрива учебното заведение, в което е записана.Височина и тегло на Клои Каландра

Колко висока е Клои Каландра? Зашеметяващата личност в социалните медии е висока 5 фута 6 инча (66 инча) и тежи приблизително 55 кг (121 фунта). По същия начин жизнените й показатели са 34-26-35 инча. По същия начин нейният размер на обувките е 6,5. (НАС). Клои изглежда много очарователно момиче с харизматична личност въз основа на външния й вид. По същия начин тя има светла кожа, дълга руса коса и тъмнокафяви очи.

  Клои Календер

Височината на Клои Каландра (Източник: Pinterest)

кариера

Чрез акаунта си в Tiktok Клои стартира професионалната си кариера в социалните медии. По същия начин тя е професионална американска личност в социалните медии, която стана известна чрез своите видеоклипове в Tiktok. По същия начин Клоуи започна своя канал Tiktok в гимназията. Нейният адрес в Instagram е @chloecalandra и тя има над 989 хиляди последователи. Освен това в своя акаунт в Tiktok Клоуи публикува предимно съдържание като синхронизиране на устните, преходи, най-новите тенденции в грима, предизвикателства и други забавни видеоклипове. По същия начин тя натрупа значителна база от фенове и привлече значително внимание чрез своите забавни видеоклипове. По същия начин Клои създава видеоклипове с POV съдържание в своя акаунт, които са едновременно интересни и забавни за гледане. Тя също е коронован музер.

Chloe също има канал в YouTube със същото име. Нейният канал в YouTube се нарича „Chloe Calandra“ и тя го стартира на 9 февруари 2015 г. Тя обаче има много ограничено присъствие в канала, като до момента са публикувани само три видеоклипа. По същия начин Клои публикува само три видеоклипа: „АКТУАЛИЗАЦИЯ/ГОЛЯМ ГРИМ!“, „ЗАПОЧНЕТЕ да ТАГНЕТЕ МОЯ УРОК ЗА ГРИМ“ и „ПИТАЙТЕ КЛОУИ“. Освен това, Клои има значителни последователи в Instagram. Нейното лице в Instagram, @chloerosecalandra, има 18,4 хиляди последователи. По същия начин нейните публикации са предимно селфита с грим и друго подобно съдържание.

Нетната стойност на Клои Каландра 2022 г

Колко е нетната стойност на Chloe Calandra? Клои е изгряваща звезда в социалните медии, чийто основен източник на доходи идва от нейните акаунти в социалните медии. По същия начин тя е натрупала значителна слава и богатство в резултат на кариерата си в социалните медии. Клои, от друга страна, нетното състояние на Клои Каландра е около 3 милиона долара към 2022 г.

Chloe Calandra Гадже и срещи

Кой е гаджето на Клои Каландра? Статусът на връзката на Клои е прав и тя най-вероятно е необвързана. По същия начин няма налична информация за предишните й връзки. Освен това, като добре познат влиятел в социалните медии, нейните фенове със сигурност ще бъдат любопитни за състоянието на връзката й. Тя обаче изглежда резервирана и не е предоставила много подробности за състоянието на връзката си в медиите. По същия начин тя е много поверителна относно личния си живот, който винаги е пазила скрит. По същия начин, Клои не е споделила нито един намек, че е в романтична връзка и най-вероятно е необвързана в момента, според нейните акаунти в социалните медии.

Също така, знайте за Нетна стойност на Seo-ah, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации