Клео Роуз Елиът беше обвинена, че е намушкала майка си поне половин дузина пъти

Клео Роуз Елиът е талантлива певица, автор на песни и модел. Тя стана известна на 24, когато дебютният й солов сингъл „No More Lies“ веднага се превърна в хит. Оттогава тя издаде много песни и създаде репутация в музикалния бизнес. Певицата обаче е известна не само с песните си. Клео е в светлината на прожекторите от деня на раждането си. Тя е дъщеря на номинирания за Оскар актьор Сам Елиът и неговата съпруга актриса Катрин Рос.
Връзката на Клео с майка й е обтегната, въпреки че е единствената дъщеря на известната двойка. Катрин също получи ограничителна заповед срещу дъщеря си Клео.

Клео беше обвинена, че е намушкала майка си поне половин дузина пъти.

Катрин каза в ограничителната заповед, подадена през март 2011 г., че дъщеря й Клео е била агресивна като малка и е станала агресивна, когато е била на 12 или 13 години. [Клео] ме малтретира вербално и емоционално като дете, но стана прогресивно агресивна, когато бях на 12 или 13, разкри актрисата от The Graduate.

 Клео Роуз ЕлиътВраждата им стана публична, когато Клео уж наряза Катрин с ножица и Катрин подаде ограничителна заповед срещу дъщеря си. Според 81-годишната актриса дъщеря й внезапно изгубила яростта си и започнала да мърмори „Искам да те убия“. След това Клео ритна вратата на килера и когато Катрин се опита да се обади в полицията, Клео преряза телефонния кабел с ножица. Клео я заплаши с ножицата, но я намушка шест пъти в дясната ръка.

[Клео е намушкана] с достатъчно сила, за да проникне в плътта ми през дрехите ми, оставяйки ме с рани, които са очевидни и днес, каза Катрин в изявлението си.

След това събитие Катрин поиска заповед за защита и съдът насрочи изслушване на 30 март 2011 г. На Клео беше наредено да се държи на поне 100 ярда от къщата, офиса и автомобила на майка си до изслушването. Въпреки това все още не е известно какво е мотивирало Клео да намушка майка си.

 Клео Роуз Елиът

Връзката майка-дъщеря на Клео изглежда се подобрява

36-годишната Клео и майка й имаха незабравимо преживяване, но сега изглежда, че са сложили цялата лоша кръв помежду си. Дуото майка-дъщеря е видяно заедно на няколко събития и връчване на награди, което показва, че отношенията им се подобряват. Те бяха снимани заедно на събитието на червения килим за филма „Героят“, в който участваха родителите на Клео, по време на филмовия фестивал „Сънданс“ през 2017 г. По време на случая тя беше разпитана за родителите си от интервюиращ.

Клео каза, че и двамата й родители са много завършени изпълнители, което я прави много горда. Клео и майка й Катрин бяха видени отново заедно на 24 септември 2018 г. на премиерата на „Роди се звезда“. Те също бяха видени заедно на 91-вата годишна церемония по връчване на наградите на Академията, когато и двамата бяха усмихнати и много доволни.

Популярни Публикации