Клео Коул- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Височина, Националност, Кариера

Клео Коул е дъщеря на актьорите Катрин Рос и Сам Елиът, най-известният музикант. Клео Коул е модел, певица и автор на песни. Тя е и певица с класическо образование. По същия начин тя също има слабост към животните. Тя е член на ASCAP (Американското дружество на композиторите, авторите и издателите). Научете повече за нетната стойност на Клео Коул, биографията, възрастта, гаджето, височината, националността, етническата принадлежност, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Клео Коул
Дата на раждане: 17 септември 1984 г
Възраст: 36 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Музикант
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Ранди Кристофър
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Светлокафяво
Размер на тяло 35-25-36
Родно място Малибу
Националност американски
образование Джоан Барън/ Д.У. Браун актьорско студио
баща Сам Елиът
Майка Катрин Рос
Youtube Клео Коул Youtube

Възрастта и ранният живот на Клео Коул

Клео Коул е роден на 17 септември 1984 г. в Малибу, Калифорния, САЩ. Тя е на 34 години. Клио Коул Елиът е пълното й име. Тя е родена под знака на Дева и има американско гражданство. Имената на родителите й са Катрин Рос и Сам Елиът. Дъдли Рос и Катрин У. Хол са имената на нейните баба и дядо. Родителите й са известни личности в развлекателната индустрия. Тя е от бял етнос.

Освен това тя прекарва детството си в Малибу, Калифорния, САЩ, където е родена. Тя е единственото дете на Катрин Рос и Сам Елиът. В резултат на това тя беше лишена от възможността да изпита радостта от израстването със своите братя и сестри.Клео посещава гимназия Колин Макюън за своето образование. По-късно тя посещава Joanne Barron/D.W. Актьорско студио Brown и завършва през 2006 г. Тя се счита за певица с класическо образование. Тя е горд член на Американското дружество на композиторите, авторите и издателите, според американски музикант. Любовта й към музиката се заражда в ранна възраст, така че започва да пее като младо момиче, а също така взема уроци по китара и флейта, докато е в училище.

Височина и тегло на Клео Коул

Клео е кавказка и има светлокафява коса, която боядисва в различни цветове, включително ярко розово, което допълва тена ѝ. Тя има сини очи и прекрасно лице. По същия начин тя тежи 55 килограма и е висока 5 фута 8 инча. Нейният тип тяло е тънък. По същия начин нейните измервания на гърдите-талията-ханша са 35-25-36 инча. Размерът на сутиена й е 32C, номерът на обувките й е 7 (САЩ) и носи рокля с размер 2 (САЩ).

Професионален живот и кариера на Клео Коул

Тя започва да се интересува от музика в ранна възраст. Майка й също я насърчаваше. След това Коул започна да пее и да изпълнява; тя все още предпочита изпълненията на живо пред записите. Тя учи пеене, със специален акцент върху италианската опера, под ръководството на Чарити Чапман.

Тя започва като модел за SEXYHAIR през 2003 г. и завършва Joanne Barron/D.W. Актьорско студио Браун през 2006 г. Тя започва отново обучението си като класическа певица и отново обедини усилията си с бившия си учител Чарити Чапман. Класическата опера е най-добрият начин да загреете гласа си за рок пеене, казва тя и добавя, че не искате да губите гласа си, докато се разклащате.

Както бе обявено по-рано през 2008 г., Клео ще издаде първия си солов албум, озаглавен No More Lies, през следващите месеци. Нейните различни музикални предпочитания и обучение й повлияха, когато започна да го създава. Звукът е много поп-рок, обясни тя, но аз наистина харесвам тежкия хард рок. Песните, разбира се, са за любовта, намирането на любовта и загубата й, но не и за конкретен човек.

Нетната стойност на Клео Коул 2022 г

Колко е нетната стойност на Клео Коул? Въпреки че участва в развлекателната индустрия, откакто се е родила като дъщеря на известни родители, Клео започва собствената си успешна кариера през 2009 г. и оттогава е активен член на музикалната индустрия. Следователно нетното състояние на Клео Коул е 1,5 милиона долара към 2022 г. Нейната моделска и музикална кариера й осигуряват прехраната. Тя обаче е родена в богато семейство. Нетната стойност на баща й се оценява на около 10 милиона долара, докато нетната стойност на майка й се оценява на 5 милиона долара.

Клео Коул Гадже и срещи

Кой е гаджето на Клео Коул? Тя изглежда е в много романтична връзка с Ранди Кристофър. Тя запази снимка, на която се целува с приятеля си. Връзката им обаче не е изяснена.

Също така, знайте за Нетна стойност на Манди Жиру, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации