Клей Травис- Биография, възраст, височина, съпруга, брак, нетна стойност

Клей Травис е журналист, отразяващ спорта, политически коментатор, радио водещ, медийна личност и телевизионен анализатор. Клей Травис си сътрудничи с Бък Секстън в шоуто на Клей Травис и Бък Секстън. Научете всичко за Клей Травис Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Бързи факти

Пълно име: Клей Травис
Дата на раждане: 06 април 1979 г
Възраст: 42 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: спортен журналист, политически коментатор, радиоводещ, медийна личност и телевизионен анализатор
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Лора
Нетна стойност 6 милиона долара
Заплата хиляди до 0 хиляди
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Нешвил
Националност американски
Религия християнството
образование Юридически факултет на университета Вандербилт
деца Три

Биография и ранен живот

Клей Травис е роден на 6 април 1979 г. в Нешвил, Тенеси, САЩ. Той е на четиридесет и две години и е роден под знака на Овен. По същия начин телевизионната личност е от американска националност и се придържа към християнската вяра. Няма обаче информация за родителите или детството на журналиста.

Клей посещава Мартин Лутър Кинг Магнит в Pearl High School в Нешвил за своето образование. Там завършва през 1997 г. Впоследствие той се записва в университета Джордж Вашингтон във Вашингтон, окръг Колумбия. Журналистът дори продължава образованието си в юридическия факултет на университета Вандербилт в Нешвил.Височина и тегло

По отношение на височината, радиоводещият е респектиращите 183 см или 6 фута 0 инча. Травис има къса черна коса, кафяви очи и светъл тен. По същия начин американската телевизионна личност тежи приблизително 75 килограма или 165,35 паунда. Той има привлекателна личност и добре поддържано слабо тяло. Освен това журналистът изглежда е фитнес маниак, тъй като изглежда в добро здраве и атрактивна физика. Наистина, Клей е участвал в различни спортове и физически дейности.

кариера

Клей Травис беше адвокат на USVI и TN. Неговият личен блог в USVI привлече вниманието на медиите в края на 2004 г. Травис, фен на Tennessee Titans, не можа да получи неделен билет за NFL на островите. Той обяви 50-дневна пудингова стачка, за да накара DirecTV да премести пакета на Вирджинските острови.

Той написа блог за неуспешната си битка и привлече вниманието на медиите. През септември 2005 г. той започва да пише за CBS Sports без заплащане. През 2006 г. журналистът напуска юридическия факултет. Започва да пише Dixieland Delight за CBS. Той посети стадионите на SEC. След това Клей става писател и редактор на Deadspin и национален колумнист на FanHouse. Телевизионната личност стартира Outkickthecoverage.com, когато FanHouse се сля със Sporting News през 2011 г.

В крайна сметка се превърна в популярен уебсайт за колежански футбол. По време на проекта за NFL през 2008 г. той работи в D1 Sports Training с прогнози на NFL. Телевизионната знаменитост е автор на Rough Draft за срещата. Броят на Nashville Scene за 2010 г. „Най-доброто от Нешвил“ отличи Травис като „Най-добър спортен радиоводещ, който обичаме да мразим“. По-късно той е домакин на 3HL по спортното радио. Той беше домакин на националното спортно радио предаване на NBC Sports. През 2014 г. радиоводещият напусна 3HLand за шоуто преди играта на Fox Sports за колежански футбол. Клей сключи споразумение от 2015 г. с Fox Sports за разрешаване на Outkick the Coverage. Той също така създаде седмично национално телевизионно предаване и ежедневно предаване във Facebook и Periscope. През 2016 г. той е водещ на предаване на Fox Sports Radio.

ДеМаркъс Казънс го извика за прогнозиране на пет години затвор. Телевизионният водещ дарява на благотворителната организация на Cousins. Той стартира 3HL на 104.5 Zone през 2010 г. Той стартира Outkick the Coverage за Fox Sports Radio през 2016 г. Клей напусна Premiere Networks, след като Травис и Бък Секстън бяха обявени за заместници на Ръш Лимбо. Премиерата на същото шоу е на 21 юни 2021 г.

Нетната стойност на Клей Травис

Американската радиоводеща е натрупала значително състояние през цялата си професионална кариера. Той печели между 20 000 и 100 000 долара годишно. По същия начин, към 2022 г. Клей Травис се оценява на нетна стойност от приблизително 6 милиона долара. Той печели по-голямата част от парите си като радио водещ, телевизионна личност, спортен журналист и коментатор. В момента Травис живее луксозен и щастлив живот в САЩ с малкото си семейство.

Съпруга и брак на Клей Травис

В момента Клей Травис е женен за жена на име Лара. Съпругата му беше бивша мажоретка на Tennessee Titans. Щастливата американска двойка са горди родители на трима сина. Освен това малко се знае за другите връзки на радиоводещия. Журналистът обаче е замесен в няколко от споровете. През август 2016 г. той наказа своята алма матер, университета Вандербилт, за организирането на премахването на термина Конфедерация от прочутата Конфедеративна мемориална зала.

Това се случи в резултат на трансфера, съпоставен с движения, запазени за терористи от Близкия изток. Тогава той не успя да изпълни промоционален договор за 00 с Jack Daniel’s. На 15 септември 2017 г. той се появи като гост в CNN заедно с Брук Болдуин, за да обсъдят свободата на словото. Те обсъдиха дали Джемел Хил трябва да бъде уволнена, защото нарича Доналд Тръмп привърженик на превъзходството на бялата раса и заявява на личната си страница в Туитър, че полицейските шефове са модерни ловци на роби.

Популярни Публикации