Клеър Рен- Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, височина, етническа принадлежност

Клеър Рен е телевизионна актриса, базирана в Съединените щати. Клеър Рен направи име за себе си в телевизионния сериал от началото на 1990 г. Младите ездачи като Рейчъл Дън. Работила е професионално от 1986 до 2005 г.

Бързи факти

Пълно име: Клеър Рен
Дата на раждане: 04 май 1962 г
Възраст: 59 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: телевизионна актриса
Държава: елен
Семейно положение: женен
Съпруг Уилям Ръс
Нетна стойност 100 хиляди долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Ню Орлиънс, Луизиана
Националност американски
образование Южен методистки университет
Братя и сестри Две сестри (Нанси и Робърта Аткинсън)
деца Две дъщери

Биография и ранен живот

Клеър Рен е родена в Ню Орлиънс, Луизиана, на 4 май 1962 г. Тя е на 59 години и е Телец. Тя е американска гражданка. Хелън Клер Рен е нейното име.

В момента имената на родителите й не са известни. Баща й, от друга страна, беше лекар, а майка й беше пианистка. Освен това тя има две сестри на име Нанси и Робърта Аткинсън. Освен това малко се знае за членовете на нейното семейство. По същия начин информацията за другите членове на нейното семейство, включително нейните братовчеди, баби и дядовци и други роднини, е недостъпна. Освен това тя рядко е говорила за семейството си публично или пред камерата.По отношение на нейното образование и пълномощия, тя първоначално преследва кариера в гимнастиката като дете, тренирайки в тренировъчния център Olympia в Луизиана. Въпреки това, поради нараняване на коляното, получено по време на състезание в гимназиалните й години, тя беше принудена да изостави кариерата си по гимнастика. По-късно тя посещава Южния методистки университет в Далас, Тексас, където се включва в театрални програми. След това тя получава сертификат за професионално актьорско майсторство и диплома по психология.

Височина и тегло

Измерванията на тялото на Клеър Рен, включително нейната височина, тегло, размер на гърдите, размер на талията, размер на бедрата, размер на бицепса и всякакви други измервания, все още не са налични. И всички нейни неизвестни досега измервания на тялото все още се преглеждат. Освен това тя притежава кафява коса и кафяви очи.

Професионален живот на Клеър Рен

Клеър Рен се премести в Лос Анджелис след дипломирането си, за да продължи актьорска кариера. През 1986 г. тя прави своя телевизионен дебют с Extremities и Who Is Julia? Освен това тя се появява в поддържащи роли в телевизионни сериали от края на 80-те години като Законът на Лос Анджелис, Кой е шефът?, Хънтър, Манкузо, ФБР и В разгара на нощта. По същия начин тя е избрана за ролята на Рейчъл Дън в телевизионния сериал от 1990 г. „Младите ездачи“. Стивън Болдуин, Джош Бролин, Тай Милър и Грег Рейнуотър също участваха в този сериал. Рен работи до 1992 г., появявайки се в общо 43 епизода.

Тя играе ролята на Гейли Мортън в екшън-приключенския филм от 1991 г. Стомана и дантела. Тя участва във филма заедно с Брус Дейвисън, Стейси Хайдук и Дейвид Нотън. Освен това тя е участвала във филми като Midnight Edition и Lunker Lake. Освен това през годините тя е гостувала в телевизионни предавания като Закон и ред, Спешна помощ, Soul Man, The Division, NYPD Blue и JAG. Освен това тя се появява заедно с актьори като Гордън Клап, Дейвид Джеймс Елиът и Сам Уотърстън. Тя се оттегли от актьорството в средата на 2000-те, за да се съсредоточи изцяло върху майчинството.

Клеър Рен Нет Уърт

По отношение на печалбите и доходите, Клеър Рен има приблизителна нетна стойност от 0 000 към октомври 2022 г. която тя спечели чрез актьорската си кариера, според статията.

Клеър Рен Съпруг и брак

Клеър Рен живее в Лос Анджелис със съпруга си актьор Уилям Ръс. Уилямс, нейният съпруг, е американски актьор и телевизионен режисьор. Работата му върху Boy Meets World, Boston Legal и The Young and the Restless му спечели признание. По същия начин двойката пази подробностите за ухажването и сватбата си в тайна. Освен това те имат две деца заедно. Джорджия е името на най-голямото дете. Подробности за второто им дете обаче не се съобщават.

Популярни Публикации