Клеър Хогъл - Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, кариера

Клеър Хогъл е известен американски играч на голф, влиятелен човек в социалните медии, онлайн личност, продуцент на съдържание, Youtuber, медийно лице и предприемач от Сан Диего, Калифорния. Тя е добре известна с изключителните си голф таланти. Според докладите Клеър играе голф от гимназията. Участвала е и в няколко голф турнира.

Бързи факти

Истинско име Клеър Хогъл.
Професия Професионален голфър, влиятелен човек в социалните медии, създател на съдържание, Youtuber, медийно лице и предприемач.
Възраст (към 2021 г.) 22-годишен.
Рождена дата 3 септември 1999 г. (петък).
Родно място Сан Диего, Калифорния, Съединени щати.
Сегашен адрес Сан Диего, Калифорния, Съединени щати.
Зодия Зодия Дева.
Нетна стойност 2,5 милиона щатски долара (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Гимназия Ранчо.
Калифорнийски държавен университет Сан Маркос.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 58 кг
В лири: 128 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 8″

Клеър Хогъл Възраст и ранен живот

Клеър Хогъл е родена на родителите си в Сан Диего, Калифорния, в петък, 3 септември 1999 г. Тя е родена в християнско семейство. Клеър е на 22 години според рождената си дата (към 2021 г.). На 3 септември 2022 г. тя ще навърши 23 години. Тя също е жена с много таланти. Hogle, според страницата й във Facebook, е завършила гимназия Rancho. След това е приета в Калифорнийския държавен университет, Сан Маркос. Тя също беше член на голф отбора на университета. Сега тя се концентрира върху голф кариерата си.

Височина и тегло на Клер Хогъл

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Клер Хогъл е висока 5 фута 8 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има кафяви очи.  Клеър Хогъл

Клеър Хогъл Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Клеър Хогъл? Клеър е опитен играч на голф. Основният й източник на доходи, според докладите, е нейната голф професия. Тя също така генерира пари чрез търговски реклами и социални медии. Сега тя живее в Калифорния. Счита се, че нетното състояние на Hogle е приблизително 2,5 милиона долара към октомври 2022 г. (приблизително) .

кариера

По отношение на професионалната си подготовка, Клеър е добре познат голфър. Тя започва да играе голф, когато е на 14 години. Тогава тя се влюбва в голфа и решава да го превърне в своя кариера. Сега тя е професионален играч на голф в резултат на нейните способности и упорит труд.

Тя също се състезава в голф състезания за отбора на университета в Сан Маркос. В момента Клеър играе за женския голф - Cal State San Marcos Athletics, според източници. Този зашеметяващ играч на голф стана известен, след като натрупа голям брой последователи в Instagram. Нейните поддръжници сега я наричат ​​новата Пейдж Спиранак. Тя също публикува прекрасните си изображения и видеоклипове в профила си в социалните медии като онлайн звезда. Не само това, но тя създаде втори акаунт в YouTube, където публикува видеоклипове за голф. Нейният акаунт в YouTube достигна 71,2 хиляди последователи към август 2022 г.

Клеър Хогъл Гадже и срещи

С кого се среща Клеър Хогъл? Хогъл е внимателна жена. Обича да прекарва време с приятелите си. Тя също така сподели няколко снимки в социалните медии със своите съотборнички в голф отбора. Нейните последователи сега търсят състоянието на връзката й, след като стана популярна в социалните мрежи. Клер, от друга страна, не дава никаква информация за любовния си живот или любовник. Вероятно Хогъл е необвързан (към август 2022 г.). Тя също обича да играе голф с приятелите си. Докато играе голф, тя също така продуцира видеоклипове в TikTok със синхронизиране на устните със своите приятели.

Популярни Публикации