Клаудин Баутиста- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

клаудин баутиста е филипински политик и депутат. Тя е и дъщерята на настоящия губернатор на територията Давао. Клодин стана известна, след като влезе в политиката. Тя става добре известна в интернет благодарение на популярността на нейните сватбени снимки.

Бързи факти

Пълно истинско име Клаудин Даяна Баутиста-Лим
Възраст (към 2021 г.) 35 години
Име клаудин баутиста
Псевдоним Г. Кръстител. Клодин, Даян
Популярни като Филипински политик и законодател
Професия Политика
Дата на раждане 2 декември 1985 г. (понеделник)
Място на раждане Давао Оксидентал, Филипини
Сегашен адрес Западен Давао
образование Диплома по хотелиерство и мениджмънт
Диплома по международна политика и военни стратегии
Училище Гимназия Ateneo De Davao
колеж 1. Ateneo De Davao University и King's College, Лондон
2. L'Institut de Hautes Etudes Glion, Gilon, Швейцария
Нетна стойност 800 хиляди щатски долара.
Националност филипински
Етническа принадлежност Филипино-азиатски
Религия католик
Зодия Не се знае
Езици английски, филипински
Тегло (прибл.) В килограми: 60 кг
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″

Възраст и ранен живот на Клаудин Баутиста

Клаудин Баутиста е родена на 2 декември 1985 г , в Давао Оксидентал, Филипините. Сега тя е на 35 години и ще стане на 36 години през декември 2021 г. Израснала в семейство на признати политици, Клодин е възпитана и научена на множество маниери и силно чувство за класа. Тя посещава гимназия Ateneo De Davao преди да се прехвърли в Ateneo De Davao University и King’s College в Лондон, за да получи бакалавърска степен. Клодин завършва през 2013 г. със степен по международна политика и военни стратегии. Тя също има сертификат по хотелиерство и мениджмънт от университета в Глион, Швейцария.

Височина и тегло на Клаудин Баутиста

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Клаудин Баутиста е висока 5 фута 8 инча и тежи около 60 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.  клаудин баутиста

клаудин баутиста

Клаудин Баутиста Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Клаудин Баутиста? Клодин е участвала в няколко благотворителни инициативи и е започнала политическата си кариера по стъпките на баща си. Тя изкарва солидно с работата и работата си. Нейният допълнителен източник на доходи никога не се разкрива никъде. Нетната стойност на Клаудин Баутиста се оценява на приблизително 800 000 щатски долара въз основа на настоящата й политическа професия (приблизително).

кариера

Що се отнася до нейната професия, тя спечели Sangguniang Kabataan като президент на Davao del Sur, когато беше на 15 години. Когато тайфунът Сендонг опустоши град Кагаян де Оро през 2011 г., тя беше избрана за тази роля. Тя работи като доброволец и се присъединява към Habitat for Humanity след победа. Тя помогна на хората да възстановят домовете си, които бяха разрушени от урагана. По-късно, през 2012 г., тя ръководи кампания за набиране на средства, когато друг тайфун, наречен Хайян, опустоши града. Тя събра тези пари, за да помогне на пострадалите от бедствието.

Като социален работник тя беше избрана за посланик на Habitat for Humanity за град Давао и областите CARAGA. Продължавайки кариерата си, тя е назначена за главен ръководител и работи там, като координира многобройни програми и проекти за дамите от провинцията заедно с баща си, губернатора Клод П. Баутиста. Сега тя е посочена като законодател, представляващ територията Давао.

Claudine Bautista Съпруг и брак

Кой е съпругът на Клаудин Баутиста? Клодин Даяна и нейният приятел от детството се срещаха с г-н Хосе Лим III, техен съученик. И двамата имаха връзка от години, преди да се оженят през ноември 2021 г. Клаудин Даяна никога не е имала връзка с друг освен с Лим.

Популярни Публикации