Кит Конър - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, запознанства, кариера

Кит Конър е известен британски актьор, модел, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии и предприемач от Кройдън, Англия. Този забележителен 18-годишен актьор е в развлекателния бизнес от малък. Kit също е участвал в редица реклами. Той става известен, след като навлиза в телевизионната професия.

Бързи факти

Истинско име Кит Себастиан Конър.
Сценично име Кит Конър.
Професия Актьор, телевизионна личност, модел, личност в социалните медии, създател на съдържание и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 18 годишен.
Рождена дата 8 март 2004 г. (понеделник).
Родно място Кройдън, Лондон, Англия, Обединеното кралство.
Сегашен адрес Лондон, Англия, Обединеното кралство.
Зодия Риби.
Нетна стойност USD 800K-980K (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Начално училище Хейс.
Училище Whitgift.
Етническа принадлежност Бяло.
Националност британски.
Религия Кристиян.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″.
Тегло (прибл.) В килограми: 70 кг .

Възраст и ранен живот на Кит Конър

Кит Конър е роден в Кройдън, Лондон, Англия, в понеделник, 8 март 2004 г. Той е благочестив християнин от бял кавказки произход. Конър отпразнува своя 18-ти рожден ден на 8 март 2022 г., според датата на раждане, с приятелите и семейството си. Той имаше силно желание да бъде актьор от малък. Кит е получил основното си образование в началното училище Хейс, според Wikipedia. По-късно той се записва в училище Whitgift за допълнително обучение. Взел е и курсове по актьорско майсторство.

Височина и тегло на Кит Конър

Кит Конър е висок 5 фута 9 инча . Тежи около 70 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Кит Конър

Нетната стойност на Кит Конър

Колко е нетната стойност на Кит Конър? Кит Конър изкарва прехраната си чрез актьорската си кариера. Конър също е работил с редица добре известни фирми. Той също така прави допълнителни пари чрез спонсориран маркетинг. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Кит се оценява на между 800 000 и 950 000 долара. (приблизително).

кариера

Професионалната кариера на Кит Конър започва като актьор. Когато беше на осем години, той беше избран за малка роля в телевизионния сериал „Пилета“. След това Конър се появява в редица телевизионни предавания, включително Grandpa’s Great Escape, Grantchester и други. Той също така се появява в редица филми, включително Slaughterhouse Rules, Ready Player One и други. През 2019 г. той получи главната роля на младия Реджиналд Дуайт във филма Rocketman. През 2022 г. той е известен с изключителното си представяне в сериала на Netflix Heartstopper.

Кит Конър Гадже и запознанства

С кого се среща Кит Конър? Има много притеснения без отговор относно сексуалността и пола на Кит Конър. Кит е бисексуален и полът му е мъжки, според нашето проучване. Конър, от друга страна, не дава информация за настоящата си връзка. Нека ви кажа, че в Heartstopper Конър изигра хомосексуална роля. В личния си живот той също подкрепя LGBTQ общността и нейните политики. Ще актуализираме информацията за настоящия му партньор възможно най-скоро. Открихме, че Конър обича да прекарва време с приятеля си, след като разгледа страницата му в Instagram. В своя Instagram той също публикува изображения с Уилям Гао, Джо Лок и други членове на Heartstopper.

Популярни Публикации