Кит Йънг - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност, кариера

Кристофър Уилям Йънг , известен със сценичното си име Кит Йънг, е английски актьор, телевизионна личност и сценичен актьор. Кит Йънг има нетна стойност от милиона към 2022 г. Той спечели признание с ролята си на Джеспър Фейхи във фантастичния сериал на Netflix Shadow and Bone.

Бързи факти

Име Кит Йънг
Пълно име Кристофър Уилям Йънг и Кристофър Уилям Кит Йънг
Нетна стойност 2 милиона долара
Дата на раждане 24 октомври 1994 г
Възраст 27 години
Родно място Оксфорд, Великобритания
В момента Живейте в Абингтън на Темза
Професия Актьор, телевизионна звезда и театрален артист
Националност британски
Религия Кристиян
Училище/Гимназия Местно частно училище, Оксфорд, Обединеното кралство, и училище Абингдън, Англия, Обединеното кралство
Колеж/Университет Кралската академия за драматично изкуство, Лондон, Англия, Обединеното кралство и Националния младежки театър, Обединеното кралство
Височина (приблизително) 5' 7
Тегло (приблизително) 56 кг

Биография на Кит Йънг

Дата на раждане: 24 октомври 1994 г. Кит Йънг е на 27 години през 2022 г. Роден в Оксфорд, Англия на родители от горната средна класа, той израства в Абингтън на Темза. Той е добре известен както с британското си гражданство, така и с християнската си вяра. Имената на по-малките му сестри са Хана и Оливия. Той редовно качва снимки с членове на семейството си, с които има силна връзка.

В родния си град той посещава Abingdon School, дневно интернатно училище, където придобива основното си образование. След това кандидатства в Кралската академия за драматично изкуство, където получава диплома по изкуства и актьорско майсторство. Още от юношеските си години той има голям интерес към играта. Освен това той участва в различни пиеси и драми като член на Abingdon Film Unit. Освен това постъпва в Народния младежки театър.Кит Йънг Височина, Тегло

Той е висок около 5 фута 7 инча и тежи приблизително 56 кг. Той има къса, модна, тъмнокафява коса и зашеметяващи, хипнотични очи със същия цвят.

кариера

  • От юношеството си като член на Abingdon Film Unit, където играе в различни филми и пиеси, Йънг е отдаден актьорски фен. Освен това постъпва в Народния младежки театър.
  • Освен това той играе Лизандър в историческата драма „Сън в лятна нощ“ под наблюдението на Bridge Theatre London. Той също така събра милиони последователи в Instagram.

Нетната стойност на Кит Йънг през 2022 г

Йънг е натрупал респектираща сума по време на бляскавата си актьорска кариера. Той има нетна стойност от 2 милиона долара към октомври 2022 г. Следователно той се смята за един от най-богатите млади изпълнители. Йънг също е участвал в задачи за моделиране и реклами в допълнение към актьорството. Освен това той получава покана за одобрение на марката и промоции. В бъдеще младият човек със сигурност ще спечели повече успехи и богатство.

Kit Youngs приятелка, запознанства

В момента той няма романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж, който е много фокусиран върху кариерата си. Освен това той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. той пази личния си живот скрит от папараците. Кит не е обект на никакви слухове или противоречия. Той се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата му. Той обаче има чисто досие и никога не е участвал в противоречия.

Популярни Публикации