Kishwar Chowdhury- Нетна стойност, биография, връзка и факти

Кишвар Чоудхури е роден през 1983 г. в Бангладеш и израснала в Мелбърн, Австралия, и тя получава основното си образование в основно училище и средното си образование в Presbyterian Ladies College. Тя получи дипломата му през 2012 г. Тогава зашеметяващата млада дама се записа в университета Монаш, за да следва бакалавърска степен по търговия.

Чоудхури също се записва в Университета по изкуствата в Лондон. Там тя получава следдипломна степен по графичен дизайн.

Кишвар е роден от утвърдени индийски родители Камрул и Лайла Чоудхури (майка). Нейният произход е азиатски. Тя е Kayastha по каста и от бангладешка националност, според нейното фамилно име Chowdhury. Кишвар комуникира основно на английски и бенгалски.Тя е много горда с бангладешкото си наследство и го практикува в Австралия. Родителите й също са много подкрепящи и се придържат към мюсюлманската вяра.

 Кишвар Чоудхури

Kishwar Chowdhury (Източник: Pinterest)

Професионален живот на Кишвар Чоудхури

Спецификата на кариерата на Кишвар е неизвестна, но нейната страст към готвенето я направи известна личност и финалист на Masterchef Australia, сезон 13. Кишвар, която готвеше предимно за семейството си, никога не си е представяла, че ще стане толкова известна с нейната традиционна бенгалска кухня.

Освен това тя има печатарски бизнес, който е започнала преди много време. Тя всъщност притежава ресторант в Австралия. Чоудхури печели много пари от работата си.

Нетната стойност на Kishwar Chowdhury

Колко богат е Кишвар Чоудхури? Точната нетна стойност на Кишвар е неизвестна, но се оценява на между 700 000 и 900 000 долара към октомври 2022 г.

Статус на връзка с Кишвар Чоудхури

Кишвар се омъжи за своята любов от гимназията Ехтешам (съпруг). Двамата се срещаха дълго време, преди най-накрая да се оженят на красива сватбена церемония. Партньорът на Kishwar е разбиращ и полезен. Двойката има две прекрасни деца, една дъщеря и един син. Синът й Микайл е на 11 години, а дъщеря й Серафина е на четири години.

Тя сподели красиво съобщение в официалния си акаунт в Instagram след приключването на 13-ия сезон на Masterchef Australia 2021 през юли 2021 г.:

Факти

  • Много хора смятат Кишвар за индийка, но тя не е.
  • Целта на този талантлив готвач е да напише готварска книга за бенгалската кухня. Всъщност тя разкри, че майка й и баба й са я научили как да готви традиционни ястия.
  • Тя все още използва Twitter и Instagram за комуникация в социалните медии. Нейният акаунт в Instagram има повече от 83,1 хиляди фенове.
  • Въпреки че акаунтът й в Twitter е създаден през април 2021 г., в момента тя има над 2419 последователи.

Популярни Публикации